הפעם צבי בערבה

צבע

New member
הפעם צבי בערבה

צולם מצלמת ניקון F-3HP עדשת ניקון 600 F-4 סרט שקופיות ולויה בערבה סמוך ליטבתה

sigalk

New member
יפה מאוד !

התחבאת ב- "אין שיחים" (כמו שאני תכננתי לעשות עם הנשרים) עם 600 מ"מ. תמונה יפה מאוד. סיגל

sigalk

New member
לגבי הנשרים כתבתי

שדמיינתי את עצמי מתחבאת בשיחים ומחכה לנשרים שיתקרבו. זה היה לפני שראיתי את התשובה שלך, שאפשר לעמוד בנוחות, על המרפסת. אבל בערבה אין שיחים. אז גם אי אפשר להתחבא כשמחכים לצבי. סיגל

צבע

New member
לא מדויק

יש שיחים לא מעט אך הצילום בכלל צולם מתוך מחבוא שהוצב בשטח כדי לאפשר לי לצלם את הצבי. כך שלצילום צבי בניגוד לנשר אי אפשר להתרוח על מרפסת תצפית ולהמתין... יש לבלות שעות רבות בצפיה לצבי שיואיל בטובו להגיע לפני שהצלם מתפגר במחבואו עקב החום הלא יאומן בקיץ בערבה במחבוא קטן... דורון ה.

היית צלף בצה"ל?../images/Emo8.gif

זה כמו הצלפים התפקיד של הצלם רק במקום ללחוץ על כפתור הצילום צלפים לוחצים על ההדק.

צבע

New member
צילום בע"ח הוא דיי

דומה לצליפה עם כל המשתמע מכך המעקב... הצפייה... ההמתנה לרגע... והלחיצה שים לב באנגלית איך נקראת פעולת הצילום... דורון ה.

צודק

המדריך קליעה שלי אמר שהצלמים הטובים ביותר זה האנשים עם תכונות הצליפה. שכשאתה מצלם ומסתכל דרך עדשה אתה צריך לחכות לרגע המתאים לצלם. שלא נדבר על יציבות שזה בכלל עוד גורם חשוב.

komandatore

New member
זה עיקרון המזל...

אני עכשיו חזרתי מ"צייד" ,ניסיתי לתפוס צבאים וקלטתי אותם מרחוק, עשיתי איגוף עד שהייתי קרוב כרעתי על הברכיים,הגעתי למרחק שיח מהצבי הוא גילה אותי, הספקתי לשמוע אותו נושף אויר והוא נעלם.

k_dov1

New member
תמונה חביבה, אהבתי איך שהוא

מפנה את הטוסיק ביחד עם הראש אל המצלמה. דורון, באזור זה הייתי ממליץ לך לנסות סרט E100VS בי, דב

צבע

New member
ניסית את ה VS

לא התלהבתי ביחוד בגלל הצהוב המוטרף לטעמי הנוצר בצילום עם הסרט בקיץ. ודב לגבי אהבתך לטוסיק אני לא צד... בעניין
קצת חיוך... בפורום... ביי דורון ה.

k_dov1

New member
אמנם חיוך אבל אמרתי ...

אהבתי איך שהוא מפנה את הטוסיק ולא אהבתי את הטוסיק. יש דברים יותר נעימים לי..... אגב, יש כאן משהו בפורום שאתה אוהב...... שבאמת אוהב יותר את הטוסיק אם אתה מנחש נכון אז נפגש במשני..... וחוץ מזה קל לראות את זה בדף אישי צהוב מוטרף? יתכן. (בדקת ב- Q-LAB) דב

k_dov1

New member
אני שובב ../images/Emo35.gif מה פתאום ../images/Emo6.gif

...................... דב

A Adi

New member
דורון, אני חייבת לציין שהדוגמנים

שלך, הרבה יותר מעודנים מאלה שלי למרות המכנה המשותף עדי

k_dov1

New member
עדי, תיסלם על הפריים והטיימינג

וחוץ מזה, אני כבר לא אומר כלום בקשר למכנה המשותף......
אבל זו סצינה נועזת........(למבוגרים בלבד......) דב

A Adi

New member
לכל נושאי השם קליין באשר הם

תודה על העידוד שהביאני עד הלום עדי

למעלה