שדמיינתי את עצמי מתחבאת בשיחים ומחכה לנשרים שיתקרבו. זה היה לפני שראיתי את התשובה שלך, שאפשר לעמוד בנוחות, על המרפסת. אבל בערבה אין שיחים. אז גם אי אפשר להתחבא כשמחכים לצבי. סיגל
יש שיחים לא מעט אך הצילום בכלל צולם מתוך מחבוא שהוצב בשטח כדי לאפשר לי לצלם את הצבי. כך שלצילום צבי בניגוד לנשר אי אפשר להתרוח על מרפסת תצפית ולהמתין... יש לבלות שעות רבות בצפיה לצבי שיואיל בטובו להגיע לפני שהצלם מתפגר במחבואו עקב החום הלא יאומן בקיץ בערבה במחבוא קטן... דורון ה.
המדריך קליעה שלי אמר שהצלמים הטובים ביותר זה האנשים עם תכונות הצליפה. שכשאתה מצלם ומסתכל דרך עדשה אתה צריך לחכות לרגע המתאים לצלם. שלא נדבר על יציבות שזה בכלל עוד גורם חשוב.
אני עכשיו חזרתי מ"צייד" ,ניסיתי לתפוס צבאים וקלטתי אותם מרחוק, עשיתי איגוף עד שהייתי קרוב כרעתי על הברכיים,הגעתי למרחק שיח מהצבי הוא גילה אותי, הספקתי לשמוע אותו נושף אויר והוא נעלם.
אהבתי איך שהוא מפנה את הטוסיק ולא אהבתי את הטוסיק. יש דברים יותר נעימים לי..... אגב, יש כאן משהו בפורום שאתה אוהב...... שבאמת אוהב יותר את הטוסיק אם אתה מנחש נכון אז נפגש במשני..... וחוץ מזה קל לראות את זה בדף אישי צהוב מוטרף? יתכן. (בדקת ב- Q-LAB) דב