הפעם על אהבה

הפעם על אהבה

אהבת חיי אינה בעלי אהבת חיי אינה גם זה שלפניו אהבת חיי אינה יודעת שהיא אהבת חיי(אני חושבת, ואולי כן) זהו גבר שבקושי הכרתי לאורך השנים שהייתי עמו במגע ומעולם לא הגדיר עצמו חבר שלי מעולם לא היינו חברים תמיד המתח המיני היה לא נסבל בינינו הוא איש חכם מהסוג הממזרי (והבוגדני)שניסה להתחיל איתי כל הזמן(כשהיתה לו חברה) אך איזשהו אינסטינקט פולני מנע ממני להענות לו למרות שזה היה הדבר הקשה ביותר שעשיתי מעודי.(למרות שמצד שני ידעתי שחברה "זה לא קיר"פחדתי להמר כי אם הייתי מפסידה לחברה או למישהי אחרת אז-הייתי עלולה לשים קץ לחיי עד כדי כך) נישאתי לאיש הבטוח המשעמם והלא מסעיר שלמרות הבעיות הרבות ביננו-העסק איכשהו בינתיים מחזיק מעמד. לאחר שנים (לפני שנישאתי אל תדאגו..לפני שהכרתי את בעלי)פגשתי את אותו הגבר והרגשתי חזקה מספיק לפתח עמו רומן קצרצר(הוא היה כבר נשוי לאשה שאהב-!- והיה לי הכבוד המפוקפק להיות בגידתו הראשונה) זה קרה פעם ויותר לא הרשיתי לעצמי מה גם שלא היו ניצוצות עברו שנים רבות ועדיין אני מוצאת עצמי חושבת עליו רבות האם עשיתי נכון לדעתכם/ן?בבחירתי בבעלי כיום מה אתן הייתן/ם עושות/ים?

night mistress

New member
בחירה נבונה..תלויי ברגש שלך אליו..

אם את אוהבת אותו אז כן.. יש מליון סוגי אהבה.. תראי קרן, לרובנו אם לא לכולנו, גם נשים וגם גברים, יש את איש "המה אם..." אותו אחד שכל חיינו נתהה מה היה אם היינו עושים ככה..מה היה קורה אם היינו נותנים צ'אנס..אם היינו זורמים עם הרגש.. אבל החיים מורכבים מבחירות, וכל בחירה נראית נבונה ונכונה לאותו פרק זמן.. לכן התשובה שלי אלייך היא כן, בחרת נכון, כי באותו זמן זו הייתה נראית לך ההחלטה הכי נבונה ביקום, ואני לא מאמינה שיש מקום להתחרט עכשיו...

מה היינו עושים בלי אהבה....

זו דילמה בעיצומה... ותמיד תמיד ירוצו מחשבות של חרטה..מרמור..צער והתלבטות לגביה.. אין מה לעשות.. אהבה זה לא דבר בטוח כמו עבודה.. שאת יודעת שבסופו של דבר תקבלי את השכר שלך.. זה משהו שמתוך ידיעה התחלתית... עוד לפני שאת נכנסת לעסק..את יודעת שאת מסתכנת..(): עכשיו כאן הדברים עומדים לשיקולך..האם למרות הפחד להסתכן או שלא.. לכל מערכת יחסים יש את הבעיות שלה ושום דבר לא מושלם ב100%.. ככה זה בחיים..(; אמממ......במה הייתי בוחרת??? ממ..:)...אני די בטוחה שהייתי בוחרת ברגש ובאהבה.. כי אני לא בנויה למחשבות של..מה היה קורה אילו? ואולי הייתי צריכה ככה... מממ...לפעמים טוב לזרום עם מה שיש ולדאוג אחרי ולפעמים טוב לחשוב לפני.. אממ...תשמעי... כל אחד והאופי שלו.. בקשר לבטחון בחיים..בשביל זה את לא צריכה גבר..יש לך את עצמך.. על דבר אחד בטח ובטח את יכולה לתפוס מעצמך.. שהיה לך את האומץ בכל זאת לממש את הפנטזיה שלך!!!! (לפחות את יודעת איך זה להיות איתו..(;..) עכשיו שאת נשואה ויש לך את החיים שלך...המחשבות האלה עושות לך רק רע.. אז את ההחלטה שלך את עשית...ומה שנותר לך זה לחיות איתה ולהיות מאושרת.. לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר...(:)

שאלה קטנה לקרחונית

אם מישהי היתה מממשת את הפנטזיה שלה (ובעברית - מזדיינת) עם החבר או הבעל שלך, או עם הבעל של אחותך, או עם אבא שלך (בהנחה שהורייך נשואים), גם היא היתה זוכה לקבל ממך תעודת הצטיינות על שהיה לה האומץ לממש את הפנטזיה שלה?

מנסה להתקיל אותי..?...חח..:)

וואוו...שאלה טובה.. אם אני מסתכלת על זה ככה...מהצד השני... ברור שלכל מטבע יש שני צדדים.. ואם אותה אחת היתה מממשת את הפנטזיה שלה (בעברית מזדיינת..חח...():..) עם החבר הבעל או שאר הדוגמאות שנתת..ברור שלא הייתי שמחה.. וברור שלא הייתי נותנת לה תעודת הצטיינות על זה אולי רק פרס ניחומים..(; אבל אני לא נצאת בעסק הזה..מסתכלת מהצד..ומהצד באמת כל הכבוד לה.. כמובן שזה לא מוסרי..אבל מהצד שלה ורק שלה זה אמיץ אם זה היה קשור אלי...זה פשוט לא היה קורה..אין מצב שהחבר..בעל..היה עושה זאת.. (אויי...כמה שאני תמימה) תאמת עדיף תמיד לחשוב אופטימי מאשר פאסימי..חח.. וברור שאם אני הייתי מעורבת בעניין אז הייתי הורגת את "הכלבה".. אבל..אני לא מעורבת...כך ש... בסדר יקינטון???ניסיתי להגיב לרשעות שלך טיפה...חח..(;

תודה על הכנות

כן, הא? ככה זה עובד היום... אם אני או חבר שלי בוגד/ת (או שותף לבגידה) אז זה מגניב ואחלה. מה רע להוסיף קצת פילפל לחיים? אבל אם היא בוגד/ת בי (או במישהו שחשוב לי) - היא פשוט כלבה זונה. קצת צביעות, לא? עכשיו אני יילך עם זה קצת רחוק... אולי בעצם כדאי שאנשים יחשבו גם על רווחת הזולת, ולא רק בתחום הזה. זה רלוונטי לגבי יושר בעסקים, בלהשאיר את השירותים נקיים אחרי שהשתמשת בהם, לא לשים מוזיקה שמרעישה לשכנים, לא לזרוק את המסטיק באמצע הרחוב, ועוד מיליון דברים שאנחנו עושים בלי למצמץ ופוגעים באחרים שהם "לא חשובים". ואז לכולנו יהיה יותר נעים פה, לא? (מישהו אמר פעם: מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך.) היי, מה קורה לי? נהייתי מחלקת המוסר? מה פתאום. לא רוצה. אנשים, תעשו מה בא לכם. רק אם לא אכפת לכם את בקבוקי הפלסטיק לסל המיחזור, או קיי?

וואוו..ממ...מחלקת מוסר..נראה לי...

שיותר התכוונת למלאך השומר של העולם...(;... ממ...נראה לי שקצת פספסת בין המילים שלי.. כשכתבתי שאני לא בעסק.. אז התכוונתי..לזה שלא יבגדו בי..וכמובן לזה שאני לא אבגוד.. אני לא חושבת שאסור לו ומותר לי...חשובה ההדדיות והשוויון..!! אממ...אתה קצת מכניס חריף למר וחמוץ למתוק.. ממ...אתה מתבלבל בין הטעמים ומכניס דברים לא קשורים.. איך אפשר להשוות סקס למסטיק ברחוב...זה דברים שונים לחלוטין.. חוץ מזה..באמת שאתה שופט פה אנשים על כלום... והכללת את כל העולם על משהו שאני רשמתי.. אף אחד לא צדיק..ואף אחד לא מושלם..כל אחד והמינוסים והפלוסים שלו.. ואם היא..(הבחורה שהתחילה את השרשור)..חיה עם מה שעשתה בשלום..אז מי אתה שתשפוט אותה?!?!?! כל אחד והחושבים שלו!!!! ואם אני רשמתי איזה משהו קטן.. זה לא אומר שכל העולם מתנהג ככה..(כמו שרשמת) אני ממש לא בעד בגידה..אם הבנת את זה... גם לא רשמתי לה שאני בעד הבגידה..הייתי בעד זה שהיא עמדה מאחורי ההחלטה שלה.. שזה באמת דבר אמיץ לפי דעתי..זה הכול.. זה לא שרשמתי לה.... יאללה אחותי..איזה יופי..עשית חיים...תמשיכי ככה... תמשיכי להזדיין בכיף ותבגדי גם בבעלך.. אני לא הייתי בכיוון הזה..אז באמת אל תכניס לי מילים.. ואל תעמיד אותי במצב שאני צריכה להסביר את עצמי...!!! תשמע... החיים הם כאלה..לא מושלמים..וקורים דברים..אל תהיה שה תמים..אני בטוחה שגם אתה לא מושלם.. אז באמת..עיצה קטנה לי אליך.. אל תשפוט אנשים לפי מעשה אחד שלהם..ס"כ אתה לא מכיר לא אותה ולא אותי!!!

ואוו, זה מה שהבנת ממני?

אני אצטרך שלושה ימי כיפור בשביל כל החטאים שאת מייחסת לי.
ממש לא התכוונתי לומר שאת תבגדי, או משהו בסגנון. ואני ממש לא בעניין של לשפוט אותך או אותה. או להגיד שמה שהיא עשתה זה לא בסדר. בסך הכל השתמשתי בתגובה שלך, כדי להצביע על תופעה מאד נפוצה, והיא שאנשים לא שמים לב שיש שם בצד השני מישהו שנפגע.

אממ...אממ....(:)

דיי...זה בסדר..למרות שיום כיפור קרב ובא..:)... (יהיה מגניב לחשוב שמישהו צם בגללי..חח..(;..) ממ...יאללה שולם שולם לעולם..ברוגז ברוגז אף פעם..חח..(:) קצר קטן בתקשורת..אתה לא הבנת אותי ואני לא הבנתי אותך.. ויכול להיות שלא הסברנו את עצמנו טוב.. ממ...וכן יש משהו במה שאתה אומר.. באמת לפעמים אנשים לא שמים לב שהם פוגעים..): אבל גם אתה וגם אני לא נצליח לשנות את העולם...מסכים איתי?? אז מה שנותר זה לקבל את העולם כמו שהוא..ולהפיק ממנו תועלת כך..(:) אז אנחנו בשולם??? חח...(:)

למעלה