הפעם מרגרט הגזימה...

הפעם מרגרט הגזימה...

טוב, נתחיל מההתחלה. במקרה נתקלתי בכתסה על הג´ן-קון, שם ראיתי דבר שלא ראיתי בכתבות אחרות עליו(משום מה...אול יפספסתי...). הדבר הוא שמרגרט וייס ובעלה דון פרין, מתכוונים להוציא טרילוגיה נוספת בעולם רומח הדרקון, המספרת על התרחשות ארועים ביבשת טלדאס- היבשת השניה של קרין, וארץ מולדתם של מינוטאורים רבים. אני שואל: האין הפעם זה באמת מוגזם? אני מבין שרוב הספרים שהיא(יחד עם טרייסי או לחוד) כתבה(חוץ מהספרים על הדרגונים) התייחבו לקו העלילה המרכזי ברומח או לדמויות המרכזיות בו. אבל הפעם זאת תהיה כנראה עלילה חדשה עם דמויות לא מוכרות לנו. הפעם אני חושב שהיא באמת PUSH IT TOO MUCH. מה אתם חושבים?

EverMan

New member
זה לא הורג.

זה רק מוסיף עוד רבדים לעולם. זה ממש ממש ממש לא הורג. הקו עלילה לא צריך להסתובב סביב 9 דמויות וזהו.

תראה אם קראת את מחזור כישור הזמן

אתה תשאל אותך ולא פעם אחת! מה קרה אם שאר היבשות שמוזכרות מעבר למשכן האיאלים (זה שמם?) והיבשת שיש בה את הכוח האחד של הנשים הגדול ביותר שניניאב השתמשה בסוף ספר ה18 בעיברית ככה שחייבים להסביר על הכל ולהכניס את כל העולם לספרים אחרת זה ישאר לא ידוע זה כמו למה לא גתבו רק טיפה על ממלכות נשכחות? למה כתבו על כל כך הרבה יבשות? לא הספיק קצת?

שאלה לי אליך

מכיוון שלא קראתי את WOT, אני שואל האם בכל ה-20 ומשהו הספרים, שנכתבו בידי ג´ורדן, הגיבורים הם אותם גיבורים? אם כן, אז בסדר, אבל אם לא, אני אפילו לא אחשוב על לקרוא את הסדרה.

בואי נסכם את זה בקיצור אוקיקי?

רנד, מאט, פרין, השלושה שסובבים מסביבם את כל הנול (ככה רושמים את זה?) ניניאב האס סדאי אליין (זה שמה לא?) והשלישית השלושה האחרות בוא נראה עוד השולטת באיאלים השבט הבוגד היא רעה והיא נשארת לא מעט ספרים 13 הארורים ששניים מהם נמחקים לגמרי וכל השאר קיימים בינתיים מה עוד נשאר? אני לא חושב שיש עוד שחשובים המלכה לשעבר של בית האריה (לא זוכר את השם של המשפחה) ועוד כמה דמויות מהצד אבל אלו הדמויות המרכזיות שב98 אחוז מהספרים הם מרכז הפרק זה מספק אותך? למי שמבין באמת זאת סידרה מאוד שווה ועמוקה למי שאין כוח שלא יקרא ושלא יקרא את שיר של אש ושיר של קרח!

hitchkok

New member
בוא לא נגזים

סדרה מאוד נחמדה, שווה קריאה, ואפילו כמה פעמים אם אין מה לעשות, אבל מעמיקה היא לא. הבלגריאד והמלוריאן שווות יותר. ולמרות שיש איזשהו ניצול של קוראים לעשיית רווח, הוא לא משתווה לאלפי סדרות הבת של רומח הדרקון. מה שכן, בגלל כל הפרטים והפרטים הסותרים, די כיף להתווכח עליה.

לא אמרתי שבלגריאד לא טוב יותר!

מעמיקה כישור הזמן מאוד! קשה לשים לב לזה אבל זה מאוד מעמיק! ולא אין פרט אחד סותר בכישור הזמן! ואם יש זה רק בגלל שגיאות הכתיב שיש בספר! אין בכלללללללללללללללללללל סתירה אחת! אני משלים את הטעויות בראש שלי מייד ואת השגיאות (ולרוב משנה בספר עצמו את הטעות אבל כמה אפשר?)

רק שבכישור הזמן יש

פי 4 יותר ספרים(6 לעומת 24)! וזה עוד הולך וגדל! ולך תשיג בישראל את כל הספרים!

הלדין

New member
זה היעד הסופי...

יש בארץ שמונה-עשרה ספרים בסדרת "כישור הזמן"(תשעה שחולקו לשני חלקים) ועוד 13 ספרים בסדרת-העל "רומח הדרקון".(סדרת-על מכיוון שיש לנו כאן עסק עם כמה סדרות שמתייחשות לסדרה זו. כמובן מתרגמים בימים אלה את "הדור השני" ואם ירצה האופוס זה גם ייצא לאור)

כל אחד והוא עצמו כמו שאני אומר

אני בספריה של בית הספר שלי יש את כל רומח הדרקון המתורגם את כל 18 הספרים של כישור הזמן את מחזור שער המוות הכל את שיר של אש ושיר של קרח (בקרוב יגיעו בהזמנה השניים האחרונים כנראה) את כל בלגריאד ומלוריאן והשניים הנוספים יש לנו את הכל ממש פשוט הסיפריה את הרוב לפחות למען האמת חסרים ממש מעט בפנטזיה בסיפריה כי יש כל כך הרבה קוראים שוב ושוב כמוני ככה שחייבים להיות אותם וכשיותר משלושה רוצים ספר אחד מזמינים אותו ולא אפילו אם זה פי 4 יותר זה יכול להיות רק טוב וטוב יותר

SaberTooth

New member
../images/Emo4.gif

זה באמת מוגזם..., האם היא תעשה הכל כדי לסחוט עוד קצת כסף (ואולי אפילו לגנוב את אור הזרקורים) ממעריצי רומח הדרקון
האם אין קץ לתאוות הבצע של האישה

Ophel McNeil

New member
לדעתי היא הגזימה ../images/Emo108.gif

כבר בסוף רשומות. אוקי, גם את אגדות אני מוכנה לקבל. ואפילו את כבשן הנשמה ורשומות האחרון. אלה בסך הכל ספרים על הגיבורים המוכרים. אבל אחרי זה זאת סתם מסחטת כסף!

ההוביט

New member
מה אכפת לכם???

היא יכולה להוציא כמה ספרים שהיא רוצה-אתם לא חייבים לקרוא אותם (משפט חכם לדעתי...מה דעתכם????? אני אוסיף אותו לרשימה)....

La Gamba

New member
does anybody here know what

magic the gathering is? did anybody get pissed, when he saw pockimon cards, on WOC? same Idea.

alond

New member
כן. חוצפה.

כמו שסלווטורה חוצפן ועזב את דריזט לכתוב על קאדרלי. מה קרה? את אף אחד לא מעניין שזה אולי יהיה טוב? חייבים להשאר באותו המקום עם אותם דמויות או בניהם של דמויות? תנו לזה צ´אנס.

arifell

New member
I agree

now it´s my turn to not be able to write in hebrew... hopefully this will be fixed soon

שזה הפעם יכול להיות הצלחה חדשה

מאוד! סוף סוף לצאת מכל השטויות של ההמשכים לרשומות שרובם פשוט לא היה שווה לקרוא כאילו רק על מה שהספר מספר עדיף לך לא לדעת בדיוק מה קרה ולמה מה שכתוב ברשומות זה היה מה שצריך לדעת לא יותר והאגדות עוזר להבין מעבר לזה כבר שטויות עכשיו טרילוגיה שונה זה סביר מאוד ועל היבשת האחרת זה עוד יותר טוב

למעלה