הפעם מהכיוון ההפוך

• פותח הנושא kgol
  • פורסם בתאריך

kgol

New member
הפעם מהכיוון ההפוך

לפני כמה שנים כתבתי פה על מישהי שאהבתי, היינו ביחד כמעט שנה וכאשר היא עזבה אותי הייתי שבור. מאז יצא לי לצאת עם הרבה בחורות אך לאף אחת מהן לא יצא לי להגיד את ה-3 מילים המשמעותיות "אני אוהב אותך". אני זוכר שגם לה לא היה קל להיפרד ממני, היא אמרה שהיא אוהבת אותי אבל לא רואה טעם להמשיך ולא הצלחתי אף פעם להבין את זה, זה שיגע אותי איך אפשר לאהוב ולעזוב. עכשיו אני כותב לכם אחרי שחוויתי את הכיוון ההפוך, הפעם אני זה שאוהב ועוזב וזה קשה... אחרי 3 וקצת שנים של שתיקה היא הראשונה שאמרתי לה שאני אוהב אותה, יכול להיות שבגלל זה הפרידה רק יותר קשה ממה שחשבתי. אני חושב שבתוך תוכי ידעתי שכנראה זה לא ימשיך לעד אבל לא רציתי לעצור את זה יותר מוקדם. שאני כותב את זה ככה זה נשמע כאילו משכתי את זה מלא זמן אבל מצחיק להגיד שבסה"כ היינו ביחד רק חודשיים וחצי,אומנם כל יום ביחד,אבל עדיין רק חודשיים וחצי. הקשר מההתחלה היה מבחיניתי משהו רגוע, לא חושב שהיתה את ההתרגשות והפרפרים בבטן כמו שאני זוכר שהיו לי פעם, אבל אהבתי את זה, זה הרגיש שאני בשליטה ושאם לא ילך אז לא ילך, אני לא אפגע. עם הזמן גיליתי פה ושם דברים שלא מצאו חן בעיני, לא חושב שדברים רציניים שלא ידעתי לפני כן, אבל זה גרם לי לחשוב שזאת כנראה לא זאת, לא זאת שאיתה אני אשאר. מאז אותה אחת לפני כמה שנים אני מרגיש כאילו אני מחפש משהו שאינו קיים, הכל כמעט, הכל טוב לכמה רגעים ואחרי זה משעמם. אני מסרב לחשוב שזה בגלל שאני משווה, זה מרגיש כאילו אני פשוט לא רוצה להתפשר על אהבה פשוטה, אהבה של התרגלות. אני יודע שאחרי שנמצאים הרבה זמן ביחד אז ההתרגשות של ההתחלה נעלמת אבל אולי אני פשוט מרגיש שאצלי זה מגיע מוקדם מידי. אולי זה גם מפני שקשה לי לדמיין את עצמי רק עם מישהי אחת בלי להרגיש צורך להסתכל לצדדים. שוב,זה משהו שכן הרגשתי פעם והוא כאילו נעלם ממני. אני נורא רוצה לקוות שאני כן יכול למצוא מישהי שתיהיה הטוב מכל אותן בחורות שהייתי איתן. אני יודע שאני לא מבקש בחורה מושלמת, אני רואה את הדרישה הזאת גם מאנשים סביבי, לא רואה אותם מתפשרים. הבעיה שלי עכשיו היא שאני אוהב ועוזב. אני חושב עליה כל הזמן והיום הגעתי אליה בשביל להחזיר לה את הדברים שלה ולקחת את שלי, כל מה שרציתי שראיתי אותה זה לחבק אותה קרוב אלי ולא לעזוב. אולי פשוט אני בחור רגשן וקשה לי עם פרידות, אולי אני צריך לנער את עצמי קצת ולהכניס קצת פרספקטיבה לסיפור, היה ונגמר, אבל למה שאני אומר את זה עוברת בי צמרמורת קלה?

liran boy

New member
מבין אותך ולפי דעתי..

באמת לא התגברת על הפרידה הזאת.. יכול להיות שאתה צריך לקבל את זה להשלים עם זה ורק אחר כך זה יעבור לך, אני מכיר את ההרגשה הזאת קרה גם לי, זה שילוב גם של מחשבה על האקסית וגם חוסר ריגוש מבחורות חדשות זאת אומרת שאף אחת לא עושה לך את זה.. פשוט תמשיך לצאת עם אחרות עד שיום אחד תבוא זאת שתגרום לך להתאהב מחדש... היא תבוא זה בטוח ואז אתה לבד תדע שזה זה...

kgol

New member
אתה צודק

אני שמח שיש מישהו שמבין, מסביב לא כל כך מבינים אותי, כי בכל זאת אני זה שיזם את הפרידה. אני מתאר לעצמי שזה יעבור עם הזמן... תודה על התגובה בכל מקרה :)

make u happy

New member
מבינה אותך...

גם אני חוויתי פרידה לפני שבועיים וגם אנחנו היינו ביחד מעט מאוד זמן (חודש בסה"כ).. אבל כן, בהתחשב שאני זו שיזמתי את הפרידה זה עדיין כואב והעובדה שהוא לא רוצה שום קשר איתי, למרות שניסיתי לשמור על איזהשהו קשר וניסיתי להסביר את עצמי ואת ההיגיון שעומד מאחורי כל זה כי זה היה צעד שנעשה לטובת שנינו עם כל הרצון שזה ימשך, לא בדיוק עוזרת לתחושה. כנראה שגם פה זמן הוא התשובה. שיהיה לך בהצלחה ופורים שמח!

תגובה

צריך לעשות עם כל אדם מה שמרגישים אליו ורוצים. אם אתה מחבב אותה, המשך אתה בקשר, לפחות ידידות לפי מה שיתאים לך. בסדר גם אם תפנה אליה לפעמים ותשוחח אתה או תגיד לה דברים טובים. אל תסתמך על התרגלות, אלא פעל לפי מה שאתה רוצה מהקשר.

למעלה