הפעם מאמר...

מפ33יצה

New member
הפעם מאמר...

הגבר לעומת האישה, לא צריך משחק מקדים, כך נוטים לחשוב - זה טעות.. רוב הגברים צריכים משחק מקדים שיכול להערך גם באמירת משפט כמו: " אני רוצה אותך". מורידים מעל הגבר את הבגדים, ומכניסים אותו למקלחת מתחת לזרם מים חמים ונעימים שזורמים על גופו מלמעלה למטה... את לוקחת את סבון הרחצה הריחני מצמידה לאפך ומריחה, נהנית מריחו , שמה טיפה בידך, משפשפת מעט ומססבנת את גופו.. עוברת עם הידיים על החזה הניפלא שלו שעליו מעט שערות, שמשחקות השערות בין אצבעותיך, משחקת עם הפטמות, מסבנת את הכפתיים עולה לכיוון הצוואר החמים והחלק, שכן היה אחרי גילוח.. מידי פעם עושה קולו.. ממממממ ... כןןןןןןןןןןן... כמה זה טוב.... את תחייכי ותשמיכי לסבן לו את הגב שלו בסיבובים עדינים ומלטפים שיורדים תוך סיבוב כלפי מטה לכיוון ישבנו אפשר בדרך לשרוט ולהשאיר שבילים אדומים שתוכלי ללקק ולנשק אחר כך. את מסבנת כל פלח בשתי ידיים מקדישה להן זמן, מסובבת אותו אליך ומשפשפת את הזין שלו בשתי ידייך כדי שיהייה נקי ומצוחצח, לא לשכוח לסבן, מתחת לאשכים, ובינהם, להזיז את האשך ימינה ולסבן, להעביר שמאלה ולסבן, לסובב אותו שוב ולהחמיא לו שהוא מקסים, איזה אבר גדול ויפה, את מעבירה יש לאורך הזין הרטוב והמ סובן שוטפת את הסבון מעליו ומכניסה אותו לאט לפה ומלקקת את הראש שלו מסביב בעיגולים קטנים שהולכים וגדלים ותוך סיבוב את מכניסה את אברו הטעים יותר פנימה ומשמיעה קולות... מממממממ מממממממממ ויונקת את הזין שלו לאט, חזק, לוחצת החוצה והוא בשלב הזה יגרגר ינסה לאחז בראשך ולקרב אותך אליו להכניס את אברו אליך שוב לתוך החום הרך של פיך.. את תרשי לו מעט, תכניסי אותו אליך וצאי מהר ביניקה רעשנית.... במקביל את יכולה להעביר את היד השניה בין הישבנים המקסימים ולהצמיד אותו לגופך.... בשלב הזה.. רצוי לקחת את השפורפרת, ושוב לשטוף את גופו ... מתחילים מלמעלה, יד אחת אוחזת בשפורפרת ויד שניה עוזרת להוריד את המים מגופו החסון והנקי, רצוי לבדיקה לעבור עם הלשון מסביב לפטמות ולבדוק את הטעם שלהן ואולי גם לנשוך אותן... לרדת לכיוון הבטן לאט בנשיכות קטנות.. לא לשכוח את הפופיק שצריך ביקור.. ותמיד לזכור כל הזמן גם היד הפנויה עובדת ומטיילת על הגוף, רצוי בין הרגליים. הוא יאחז בכתפייך ינסה לדחוק בך למטה, קחי את הזמן רדי לאט.. לאט לכיוון הבטן בליקוקים איטיים תוך סיבוב הלשון על גופו, שימי את הזרם בין הרגליים שלו כלפי מעלה ורדי לטעום את האיבר הגברי לראות שלא שכחנו לנקות אותו.. מומלץ להגיד ששכחת, לשים שוב סבון נוזלי בכף היד ולשפשף באיטיותאת איברו.. האיבר חם וזקור.. ולסבן שוב הפעם מהר ולסובב את האבר בכף ידיך.. שטפי אותו והכניסי אותו לפה למציצה ארוכה, ינקי אותו ושימי את הזרם שיטפחו על אשכיו.. עד שהוא צועק ותפסיקי כדי שלא יגמור.. ברגע זה את יודעת שהוא נקי, גופו אדום, פרצופו מקבל מבט שונה ... סובבי אותו שוב, נשקי ולקקי את ישבנו, החטוב החמוד ותאמרי לו שאת אוהבת ישבנים... סבני לו את הישבן, עסי לו את הישבן עם החזה בתזוזה ימינה ושמאלה עם הגוף, עברי עם הפטמה בין הישבנים, פסקי אותם אם ידיך ושחקי אם הפטמה סביב החור של ישבנו ואחרי שתורידי את הסבון לקקי שוב ותטעמי את הטעם החדש שעל גופו , פסקי את הישבנים שלו וחפשי אם קצה לשונך את חור הישבן... מצאת... תמשיכי ללקק מסביב ונסי לאט לאט ובעדינות להחדיר את הלשון שלך לתוכו.. כן, יפה.. לא מהר.. לאט להחליק אותה פנימה.... תעבי את הלשון ותרפי כמה פעמים.... כן ככה לאט.. עד החצי שלה וסובבי אותו בתוכו באיטיות יופי... הוא ישען קדימה כמעט נופל... שלחי יד קדימה, אחזי ביד אחת את הזרם מתחת לאשכיו ויד שנייה אחזי באברו ותעברי עליו לאט וחזק, שלא ירגיש מקופח, כן, ככה למעלה ולמטה, לכל אורכו, הלשון ניכנסת ומסתובבת בפנים היד על אברו הזקור והמים בין רגליו. שחקי עם האבר שלו, על הראש של האבר, עד שיתנשם בכבדות יוציא מפיו מילים חכמות כמו אאאאא אווווווו ממממממממ ווכדי שלא יתעלף, שפשף לכל אורכו ושחקי עם האשכים שלו חזק ולאט, הוא ירים רגל ויניח אותו גבוהה יותר, תוציאי את הלשון ולקקי לו את אשכים, את הקו שבינהם לאט וחזק בלחיצות.. בשלב מסויים הקולות ואנחות שהשמיע יגברו ובשלב זה הפסיקי כל פעולותיך, הוציאי את הלשון מאחוריו, לאט ובעדינות ... עמדי מולו, סבני את עצמך כשהוא צופה בך... הכניסי אצבע לתוכך כשהוא רואה אותך, סבני את האוצר שלך, הוא ירצה לגעת בשדיים שלך, לינוק מהם כמו תינוק, להעביר יד על הבטן לכיוון המפשעה ולהריח את ריחך, הוא ירצה להכניס את אצבעותיו לגופך ירצה לחדור אליך, אך.. את תרחיקי אותו, ותמשיכי לסבן את הדגדגן, לסבן את הישבנים, את החזה ותני לו גם ללגום מעט.. הפני אליו את גבך.. בהפתעה, אחזי בזכרותו והראי לו את הדרך למערת הקסמים שם יותר חם ויותר רטוב ממה שהיו המים.. הוא יחדור למערה לאט, יפסק את הדפנות ויתרחב בתוכך כמו שלא היה בחוץ- כי קר שם עכשיו.. הוא יאחז במתניים וירצה לעסות את האבר מבפנים עם אברו... הוא ירצה לצאת ולהכנס.. ומיד ירשה שוב לצאת ולהכנס, וככה חסר החלטה, הוא יצא ויכנס, יצא ויכנס.. הוא יאחז במתנייך, את תתכופפי ותתני לו לחדור עמוק יותר, תשמיעי קולות ותגנחי .. עוד כן , תתנשפי.... הניעי את האגן, שוב השמיעי קולות, אחזי לו באשכים כדי לקרב אותו למחוזותיך העבירי אצבע לאורך החיבור לכיוון הישבן .. את תוציאי אותו תסבני אותו מהר כווני את אברו לחור ישבנך... הוא ישחק איתך מעט , את תתכופפי תכניסי אצבע לישבן ותראי לו את הדרך הוא יאחז במותניך, ישען קדימה למשש את שדיך ויחדור עם זקפתו לאט יפסק את הישבן ויחדור דרך הישבן, הישן ילחץ לו על האבר , יהייה לו חם והוא ירצה לחדור עמוק יותר ולהרגיש את הישבן שלך על ירכיו..נעים וזזים לאט.. את תקחי את זרם המים החמים ותשפריצי על הדגדגן שלך כשהוא ינסה לחדור אליך מקימה אם אצבעותיו.. הוא לאט ירגיש איך את מתכווצת עליו, הוא יתרחב, את תתכווצי, הוא יצעק, הוא יאדים הוא יגדל ו.... הפעם הבאה- תלוי בך...

nerissa

New member
או!

זה גם רעיון לקלקל את הפריזר של פומלית ולהסב אותה מפנגווין-עם-דלקת-ריאות-בדרך ללבה רותחת.. מפציצי - את משוגעת. זה מאמר זה? צריך להתקין חוק נגד כתיבה כזותי. פויה!

princeOFdream

New member
ביקשת, וקיבלת...

שלא תאמרי שאני לא מקיים הבטחות. אז קראתי את המאמר שלך, ומה יש לאמר? תיאורים יפים. מפורטים, מגרים, אחלה! אבל פה בדיוק הבעיה... ידידיתי, זהו לא מאמר. אמנות הכתיבה כמו אמנות בכלל מחילה בה חוקים ברורים מאד- החכמה היא ליצור אמנות במסגרת החוקים, פה הגדולה! בספרות, יש כמה וכמה ז'אנרים, בניהם גם מאמרים ומסות לדוג'; לכל ז'אנר חוקים משלו והמאמר שלך ידידתי לא עומד בחוקים. זה ממש כמו בBDSM, צריך לפעול במסגרת החוקים. לא עמדת בחוקים, ומה שיצא לך הוא יותר פרגמנט, ז"א קטע כלשהו שאני מוכרח לאמר שהוא מגרה באמת... (אולי תזמיני אותי אליך למשחק מקדים שזכה פעם? :->). אז נכון, שיש לך אמירה כלשהי, ללא ספק, אבל פתחת איתה ובכך סיימת... עשית לעצמך חיים קלים, ולכן מה שיצא שם הוא לא מאמר. וכעת לאמירה עצמה, אני מסכים ללא ספק- אבל זה מוביל אותי לדיון אחר שרציתי לפתוח... אבל בשביל דיונים צריכים קליינטים ובזמן האחרון אין לי :-> כן, כן אני אציק לכם עם זה עד הסוף
אז עוד נראה בנוגע לזה. אדיוס ולהת' בצ'ט בפעם הבאה- היה נחמד.

אייבורי

New member
חוקים חוקים חוקים

נתחיל מהסוף, עומד לי....עומד לי ככה באמצע העבודה וכולי נוטף ריר. וכן אנחנו זקוקים למשחק מקדים. אבל חומר כללי למחשבה, משחק מקדים הטוב ביותר קורה במהלך כל היום. הודעות קטנות, ליטוף, מגע, נשיקה קטנה, חיוך ממזרי, כאשר מגיעים כבר למיטה המצב הרבה הרבה יותר טוב. פרינס...תוכל לפרט את חוקיך לכתיבה מתאימה ???. לא זוכר פשוט שראיתי ספר חוקים כזה

princeOFdream

New member
סיפרות, ספרות, סיפורת...

לא למדת משהו עם שם דומה בבית-ספר? הבנת הנקרא כנראה לא למדת, כי את מה שכתבתי לא הבנת. בכתיבה יש חלוקה לז'אנרים שמשמעם- סגנונות, לכל אחד מאלו חוקים משלו. תשאל אנשים שכותבים בעיתון ומדו באמת כיצד לעשות זאת, ותווכח לגלות. למשל, שלח מכתב או משהו לעמוס אוז, אני חושב שהוא יסכים להשיב לך. אני (כנראה לעומתך) כן הקשבתי בשיעורים הללו משום שהתחום מעניין אותי. אבל אני גם קיבלתי בונוס ולכן עבדתי עם אנשי-ספר רציניים במיוחד וכך למדתי. אתה רוצה ספרי חוקים? לך לבית-המשפט.

אייבורי

New member
ילד

האמת חשבתי להגיב על השחצנות שלך והחלטתי שלא שיהיה לך יום טוב

princeOFdream

New member
יפה, יפה...

מגיב על דבר-מה שכתבתי פה למישהו בצורה זלזלנית משהו ואז בא ומתלונן על כך שאני משתחצן בפניך? עם כל הכבוד, כנראה פספסת גם כמה שיעורים בחייך ה'ארוכים' של אדם 'מבוגר' מ'ילד' שכמוני. ונתחיל בשיעור לשון- ראה ערך שחצנות למי שמתנשא ממרום גילו... ובקשר לתגובה, ת'אמת, לא ציפיתי לקבל ממך תגובה, אני בספק אם הבנת אותי אחרי שאתה טוען שהשתחצנתי.

nerissa

New member
הלו! ילדים! להתנהג יפה או ש..

אני אגיד לזודיאק שיעניש אתכם כמו שרק זודיאקים יודעים להעניש גברברים סוררים

אייבורי

New member
הבנתי הבנתי

איפוקקקקקקקקקקק איפוקקקקקקקקקקקקקקק אוףףף אתה ילד מרגיז ראשית עמוס עוז לא אוז. שנית הוא כותב רע לטעמי שלישית אספר לך סיפור שרוטווילר פוגש פודל קטן שנובח עליו יש לו שתי אופציות אחת להסתכל לחייך ולהמשיך הלאה והשניה לקרוע לו את הצורה. אז תתאמן בכתיבה. חיוך והולך

nerissa

New member
שיו. הזעקת טוסטסטרון!!!!!!!

בנות! לשים מסכות אב"כ, להיכנס למרתף, לעמוד צמוד לקיר בלי בגדים - אני כבר באה..

אייבורי

New member
איך את תמיד מצליחה להצחיק אותי

ככה היום אני טעון ומלא כל ההורמונים פועלים ביתר שאת ואת מציחקה אותי אויש נשיקה לך יפה קטנה

nerissa

New member
אייב יקר שלי

זה יעודי בחיים
לשחרר כיווצים להרגיע מתוחים להרים נפולים ולעודד גברברים

אייבורי

New member
זקוק למסאז קל

האמת קמתי כהרגלי בקודש כולי זקוף ומרוצה וככה נשארתי ללא פורקן נריסה\פומילת מישהי מוכנה בבקשה לעסות לי את כף הרגל קצת ולשחרר אגרסיות חבויות

nerissa

New member
אהממממ

אפשר במקום לעסות לך את ה..אגרסיה ולשחרר לך את הרגל, יקירי? נראה לי טיפול יותרעדיף והכיטוב גם אפילו

אייבורי

New member
אההההההההההה

שיכנעת אותי. האמת נראה לי שקודם נשחק כדורסל זה ממש משחרר את האגרסיות ואז נתפנק אצלך בשימחה

גמני

לא אוהבת את עמוס עוז. הפר הטוב היחיד שכתב לטעמי הוא "מיכאל שלי" ומאז לא הצליח לשחזר את ההצלחה.

למעלה