הפעם, לי יש שאלה

niva99

New member
../images/Emo12.gifאני מאאאאאד גמישה

וחוץ מזה -אין לי עדיין 40

j u l i a n o

New member
1600 ש"ח=כסף קטן

ילד קם בלילה לשרותים ובעוברו ליד חדר השינה של ההורים הוא מבחין שאבא שוכב על אמא ומפמפם. בבוקר שואל הילד את האב לפשר מעשיהם והאב עונה:חמודי,אמא רוצה תינוק. כעבור מספר לילות הילד שוב הולך לשרותים (יש לו כנראה בעית נזילות) ורואה שאמא מוצצת לאבא. בבוקר שואל הילד את האב לפשר מעשיהם והאב עונה:חמודי,הפעם אמא רוצה אוטו. זה לשאלתך, ואגב-חושב להחליף את הרכב.

טוב נו....

האמת? לא חיכיתי לשום אישור
אלא שבד"כ הורסת בדיחות, אבל אנסה.... פולניה אחת סיפרה לחברה שלה שהתעוררה בלילה ובעלה לא היה במיטה. היא שמעה רעשים מהמטבח, ניגשה לשם וראתה אותו עושה ביד. שואלת החברה : ומה עשית? עונה הפולניה : מצצתי לו עד שגמר לי בפה. נדהמת החברה :
מה? את? למה? עונה הפולניה : כי עדיף לשטוף שיניים ממה שאת כל המטבח. חחחחחחחחחחח
אני אהבתי ת'בדיחה הזו, רק מקווה שלא הרסתי אותה.

תגידי.....

נראה לך שאסתפק בתיק ב- 1600 ש"ח? ונראה לך שאני בכללל שואלת מישו אם אני רוצה לקנות? חחחחחחחחחחחח זה היה רק לצורך השאלה, אבל רעיון לא רע לקנות תיק בסכום כזה. שבוע טוב לך חמודה

ניתושית

New member
תגידי

נראה לך שנראה לי שאת שואלת מישו
אגב תיקים, אני אוהבת את התיקים הקטנים האלו שנכנס בהם הארנק, המפתחות, משקפיי שמש והסלולרי. זהו. אין מקום ליותר מזה. השאלה שלי, למה לוקח לי חצי שעה למצוא את הסלולרי בפנים

niva99

New member
../images/Emo124.gifקיבלת אישור

אני לא המנהלת ואפילו לא הסגנית. אבל יש בסמכותי להנפיק אישורים. איפ יו וונט טו שוט-שוט דונט טולק.

איילת 40

New member
אומרים את האמת

מה העניין? אם ביכולתכם הכלכלית להסתדר עם סכום כזה , מי יעצור אותך? תגשי תגידי את האמת. אניבטוחה שהוא ירצה להחליף את האוטו הוא לא מתייעץ איתך תתחדשי

למעלה