הפעם זה כבר השיא !!

אסף6

New member
הפעם זה כבר השיא !!

היי .. חיכיתי כל הלילה לבוקר כדי לכתוב לכם .. אתמול ב-12 בלילה ראיתי טלויזיה בחדר שלי ואז אימא שלי נדנדה לי שיש בצפר ושאני צריך לסגור וללכת לישון .. אז אמרתי לה שתכף כי אני רואה משהו ושבמילא אני לא עייף כי קמתי מאוחר באותו היום .. אז היא אמרה שזה לא מעניין אותה אז אמרתי לה שגם אותי לא .. ואז היא אמרה לאבא שלי : "נמאס לי מהילד הזה .." וזה דיי ברור שהיא התעצבנה מהטלויזיה אבל גם קישה את זה להיותי גיי .. ואז גם אבא שלי ביקש ממני לכבות את הטלויזיה ואמרתי לו שעוד דקה .. ואז אימא שלי אמרה לאבא שלי : "נמאס לי מהילד הזה , מה אני צריכה אותו ??" הפעם אני בטוח שזה מה שהיא אמרה לא יכול להיות שאני כל הזמן מדמיין מה שאומרים לי .. ואז כיבתי מיד את הטלויזיה ועמדתי קפוא עם בתנוחה ששכבתי לא הזזתי שריר בגוף וניסיתי לעכל את מה שהיא אמרה .. רציתי פשוט כמו שאני לקום ולצאת מהבית רק שירד גשם בחוץ ולא מזמן החלמתי מדלקת ריאות אז לא ממש יכולתי .. אז שקעתי לאט לאט במיטה וחשבתי על מה שהיה שהפריע לי מאד .. ואז הלכתי לישון .. מה יהיה בסוף ?? )):

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ היי...

אני מבינה כמה זה כואב לעכל כשכומעים את ההורים שלך אומרים לך "מה אני צריכה אותו?" וזה כואב וזה קשה ולצערי עברתי את זה ויותר גרוע אני לא מבינה איך היא קישרה את זה להיותך גיי.. מה שאתה יכול לעשות זה לדבר איתם ולנסות לסדר את היחסים יותר או פשוט לספוג את זה עד שתצא מהבית לצבא כי כרגע אני מבינה שאתה תלמיד ובנתיים להתמך בחברים קרובים ולא להשבר למרות שזה קשה ואם תרצה לדבר תשלח מסר :]
ענק

eliormagick

New member
אני לא מבין אותך...

כאילו אני לא בא לשפוט אותך או משהו כזה כי באמת שזה לא הכוונה אבל אני לא מבין אתה כותב פה כל שבוע מה שהם עושים לך כמה שהם פוגעים בך אבל מה אתה עושה באמת בשביל שהמצב הזה יפסק? ניסת לדבר איתם ולא ממש הלך אז אולי הגיע הזמן לחשוב על פיתרונות יותר קיצונים כמו לעזוב את הבית כמו ללכת לבית דרור או משהו כזה כי ככה אתה סתם תשב ותסבול תבין... אם אתה לא תקום ותעשה משהו בנידון ותשפר את המצב שלך אף אחד לא יעשה את זה בשבילך זה או שאתה תקום ותחפש מקום אחר להיות בו או דרך אחרת לנסות להתמודד איתם או שתמשיך לספוג מהם את מה שאתה סופג כי הם ככל הנראה לא ממש בכיון של להשתנות... מכיר את המשפט "אם אין אני לי מי לי"? אז תבין שאם אתה לא תדאג לעצמך בראש ובראשונה אף אחד אחר לא יוכל לעשות משהו בשבילך... תעשה משהו תקום או שתילחם בהם או שתתרחק מהם והם הם יבינו שהם הפסידו את הבן שלהם במוקדם או במאוחר השאלה כמה תצטרך לסבול עד שהם יבינו את זה וכמה אתה עצמך מוכן לספוג ולסבול עד אז...

As I Am

New member
נו, בטח, ../images/Emo103.gif

כי זה פשוט כלכך קל לקום ולעזוב את הבית.

eliormagick

New member
לא זה לא...

ברור שזה לא פשוט אבל כשזה האופציה היחידה הכי שימושית ונכונה לזמן הקרוב אז אין ברירה זה או להישאר ולסבול או לקום וללכת כי האופציה השלישית של לדבר עם ההורים הוא כבר ניסה וזה לא ממש עבד.

CuTiEwItHABoOtY

New member
הורים יכולים להיות כאלה

אתה ממש לא לבד.. והם אומרים דברים כאלה לא רק בגלל שהילד שלהם גיי אלא בגלל מיליון סיבות.. וזה מאוד פוגע אבל אין מה לעשות העיקר שיש לך חברים שתומכים בך.. תאמין לי לכל כך הרבה אנשים יש בעיות עם ההורים .. והם לא תמיד מתכוונים למה שהם אומרים

אממ...

למרות שלא ניראה לי שהם אמרו זאת מכוונה אמיתית,כי לפעמים שאתה עצבני אתה גם פולט שטויות,אתה חייב לערב גורם חיצוני,אם באמת רע לך איתם אל תשב בחיבוק ידיים,אפילו שזה עצוב,פנה לבית דרור,אולי רק אז הם יבינו.

James Hammerton

New member
יכול להיות שזה מעצבים

למען האמת, רוב הסיכויים שהם לא מתכוונים לזה ברצינות והם פשוט לא חושבים על מה שהם אומרים. יש חדש אבל עם ההורים? דיברת עם יועץ או פסיכולוג או מישהו אחר?

אסף6

New member
אבא שלי אמר ש..

אבא שלי נמנע מלדבר על זה הוא לא רוצה לערב את יועצת בית הספר או משהו כזה .. לגבי פסיכולוג הוא אמר שהוא יקח אותי לפסיכולוג רק אם אני מרגיש צורך שאני צריך ושאני עוד מבולבל ולא סגור על עצמי .. זה לא המצב !!

James Hammerton

New member
לגבי היועצת, זו החלטה רק שלך

לגבי פסיכולוג, אתה באמת לא מרגיש צורך עם כל המצב הזה בבית?

spooky shadow

New member
אממ..

לא באה בכדי להעליב, ואומנם אני לא יודעת שום דבר על הקשר שלך ושל הורייך אבל, חשבת אולי על ההפשרות שאמא שלך עצבנית בכללי כי כל החיים שלה לא סובבים רק אותך? ובמקרה היא הוציאה את העצבים שלה עלייך כי טוב, די התחצפת.. לי זה לא נשמע כאילו היא אפילו רמזה משהו על הנטייה המינית שלך. תראה, גם אמא שלי שהיא הכי מושלמת בעולם מבחינתי בתור אמא מדי פעם מתעצבנת וצורחת עליי, והיא לא מאושרת מהעובדה שאני לסבית, היא אף פעם לא רומזת שום דבר על זה. זה קורה. מורגן.

gooligay

New member
מסכים בהחלט...

אני לא יודע אם זה קורה אצלך במשפחה אבל אצלי זה קורה, או לפחות קרה בתקופה שבה יצאתי מהארון (לפני כשנה). אמא שלי היתה עצבנית ביותר, היא אמרה שאנשים שבאינטרנט שיש להם אינטרסים לא טהורים גורמים לי לחשוב כך על עצי ושאני לא באמת כזה וכל דבר רע שהיה קורה ל באותה תקופה היא קישרה לעובדה שאני הומוסקסואל. היא אמרה שם לא פעם שאין מקום להומוסקסואלים בבית וכו' ואיימה שאם אני לא אהיה ילד טוב ואחזור למוטב לא אשאר בבית. כיום המצב הרבה יותר רגוע ונכון, אמא כבר די מקבלת את העניין והיא מוצאת דברים אחרים להעיר ולהציק לי עליהם. בכל אופן, לפני כמה ימים היא אמרה שאם יהיה לי חבר היא גם תרצה לראות אותו ותרשה לי להביא אותו הביתה לסופ"ש וארוחות שישי וכאלה, עכשיו רק צריך למצוא אחד כזה (יש מתנדבים?)...

למעלה