הפעם זה באמת דחוף!

punk skater

New member
הפעם זה באמת דחוף!

ץישמעו בפעמים האחרונות ששאלתי שאלות לא עניתם בירצינות אבל הפעם תענו כי זה ממש דחוף!!! ביום שני הזה אני נוסע לאמריקה וקונה סקייט... ואני ירשום לכם את החלקים ותירשמו לי מה טוב ומה כדאי להחליף פלטה של: baker צירים: grind king גלגלים: dark star או speet fire לאגרים: black panter וגריפ כמובן של : blck magic

מממממממ

אם הייתי טס לאמריקה ברור שלא הייתי קונה בייקר!!! הנה כמה קרשים שלי להמלצה: Black label zero element deca לאגרים מציע: bones גלגלים: black label darkstar צירים מצוינים! תהנה!

muska

New member
לאור הסקייטר

זה יכול להיות סאלאד גרינד וזהיכול להיות פרונט סייד אובר קרוקד?!?!?!?!

braker

New member
לא נכון

קודם כל רואים שזה אובר קרוקד וגם זה לא יכול להיות סאלד בגלל שאני לא חושב שהוא קפץ מלמטה (מהכוון של הכביש עם המכוניות)

muska

New member
ברייקר יטיפש

הוא גם יכול לקפוץ מהצד של האובר קורקד פשוט למהכיוון השני כאילו לתוך התמונה!

braker

New member
לא

סאלד זה פייב או עם נטייה לכיוון הטיילסלייד ולא לכוון השני

fentoozler

New member
תראה כל החלקים שרשמת זה

חברות על רמה אני לא אגיד לך יותר טוב פחות טוב כל עוד זה על רמה אתה לא תתחרט אחרי שתקנה אתה תתרגל מהר לסקייט בלה בלה רק אל תקנה בירדהאוס!!!

יש לי כמה דברים להציע...

דבר ראשון מה לא לקנות: בירדהאוס hook ups וworld indostries כי זה חרא קרשים!!!! על פלטה הייתי מציע לך מה שנח לך חוץ מאלה שרשמתי צירים: לא טנסור לאגרים : רק בונס גלגלים זה לא הכי חשוב: שיהיה ספיט פייר דארק סטאר, פאוול לא משנה... גריפ black magic ברגים של שורטיז.... לא הכי היתייחסתי למה שכתבת היתייחסתי באופן כללי

למה שלא יקנה טנסור.................

...............טנסור זה אחלה צירים הם מצוינים קלים שווה לך לקנות קרש: element black label baker אמרו לי שהוא קרש טוב אבל לא ניסיתי אותו enjoi צירים : tensor, grind king. לאגרים:bones super swiss 6 six balls גלגלים:dark star, spitfire,black label

uv sk8er

New member
ניר

לאגרים קח black panter´s ולא bones קיץ קץ כל מה שכתבת מצוין

rowley

New member
בקשר לקרש שאתה רוצה לקנות...

בייקר זה הקרש הכי בן זוננה שקיים.... ה -3 קרשים האחרונים שלי זה בייקר וכנראה שגם ה-4...... קח בייקר ולא תתצטער.....

למעלה