הפעם הראשונה

הפעם הראשונה

אני מצטער! רבתי עם ההורים שלי ולא היה לי לאן ללכת. אני הייתי בטוח שאת לא תיהי. את אמרת שלא תיהי. אני ממש מצטער. אני אף פעם לא מגיע בלי להודיע. הייתי חייב להפטר מכל הג`יפה שהיתה עלי ונכנסתי להתקלח. אל תכעסי עלי. אני באמת לא התכוונתי. את כל הדברים האלה ועוד זרק עלי תוך 30 שניות הבייביסיטר של הילדים שלי, בזמן שאני עומדת ומחייכת. אבל הקדמתי את המאוחר. הייתי אמורה לנסוע בסופ"ש לטיול אופניים עם חברים. קצת אחרי שיצאנו לדרך, עף זוג אופניים לאחד החברים מהמתקן ונהרס. החלטנו שאין טעם להמשיך בטיול בלעדיו וחזרנו הביתה. דלת הכניסה לבית לא היתה נעולה. נבהלתי נורא אבל החלטתי בכל זאת להכנס. הצצתי פנימה ולא ראיתי בלאגן. יכול להיות שלא נעלתי? תמהתי ונכנסתי פנימה. המים במקלחת זרמו וניגשתי לבדוק איזה פורץ חצוף גם פורץ וגם מתקלח אח"כ בלי בושה. דלת האמבטיה הפתוחה גילתה לי את הבייביסיטר בן ה 18 שלי מתקלח. מתקלח זו מילה עדינה למאונן באמבטיה שלי. עמדתי בשקט נשענת על המשקוף וממתינה שהבחור הצעיר יגמור כדי לשאול אותו מה הוא עושה אצלי באמבטיה. הבייביסיטר עובד אצלי כבר שנתיים, מאז שהתגרשתי. הוא חיפש עבודה ואני שמחתי שבחור יהיה עם 3 הבנים שלי. מפתח נתתי לו ממש בהתחלה. עמדתי מחייכת והסתכלתי עליו. גדל הילד.האימונים לקראת הגיבוש לשייטת עשו לו רק טוב. רגע אחרי שהוא גמר, כיחכחתי בגרוני. הוא נחנק והתחיל להתנצל. נתתי לו 30 שניות להתנצל ואז עצרתי אותו. מה אתה מנסה להסתיר עם המגבת? שאלתי הרי כבר ראיתי הכל. ואם אתה כבר כאן אז לפחות תעשה משהו מועיל, המשכתי, ותסבן לי את הגב. ידעתי שעד עכשיו לא היתה לו חברה. חתיך אבל ביישן נורא. תמיד היה מספר לי שהוא חושש לפנות לבנות כדי שלא ידחו אותו וממילא הוא לא יידע מה לעשות איתן. הורדתי את החולצה ואת המכנסיים וסובבתי את הגב אליו. תפתח את החזיה, הורתי לו, הידיים רעדו לו ולקח לו כמה שניות להבין איך פותחים את הקרס. הורדתי את התחתונים כשאני עדיין עם הגב אליו. מתכופפת באופן מוגזם כדי להבליט את הכוס שלי שממנו נצצו כבר טיפות של תשוקה. הסתובבתי כדי להכנס למקלחת וראיתי שהזין שלו שוב עומד. לקחתי ממנו את השפורפרת והתחלתי להעביר את זרם המים על הגוף שלי. הוא עמד מאובן. לא יודע מה לעשות. אין ברירה, אמרתי לו, אתה חייב להשתחרר. הפנתי את המים ישר לפנים שלו והוא התחיל לצחוק. הקרח נשבר. הושטתי לו את הסבון. עכשיו תסבן אותי. הוא התחיל בכתפיים. מסבן את הזרועות. עובר ברפרוף על החזה. סליחה? אני שואלת ככה מסבנים? תן לי, אני אראה לך. אני מתקרבת אליו, כמעט ונצמדת, הזין שלו קשה כל כך מרפרף עלי כאילו בטעות. מסבנת לו את החזה כמו שצריך. הנשימות שלו מהירות. עכשיו אתה הוא מקרב את האצבעות הארוכות לשדיים שלי. אני מודעת להשפעה שיש לשדיים שלי על גברים. יש לי שדיים גדולים עם פיטמות גדולות וכהות. ההשפעה על בתול בן 18 היא אדירה פי כמה. האצבעות רועדות לו ואני מחייכת אליו כדי להרגיע אותו. אתה עושה עבודה מצויינת אני אומרת לו. תראה כמה הפיטמות שלי זקורות וקשות. עכשיו תסבן את הבטן. מעולה. אתה תלמיד מצויין אני מחמיאה לו. תמשיך למטה אני אומרת לו. הוא נעצר. אני מניחה את היד שלי על שלו ומחליקה אותה לעבר הכוס שלי לאט לאט. הוא עוצם את העיניים, נפעם מהרטיבות. תסבן טוב את הדגדגן אני אומרת, מרימה רגל על אגן האמבטיה ועוזרת לו לאתר את המקום הנפוח והמגורה כל כך. הוא מעסה את המקום. אני עוצמת את העיניים, גונחת ונאנקת. הוא שולח יד אחת, בוטחת, לשד שלי. תינק ממנו אני אומרת והוא תלמיד טוב לוקח אותו בפה. משחק עם הפיטמה. אני זורקת את הראש אחורה, מגבירה את הקול, כן! אתה מצויין! אני צועקת לו. שולחת יד לכיון היד שלו ומזיזה אותה בחזרה לכוס שלי, עוזרת לו להכניס את האצבעות פנימה. הוא מתחיל להבין את העבודה. דוחף אצבע ומזיין אותי איתה, מוציא ומלטף את הדגדגן. אני ממשיכה לצעוק ולהאנח. שולחת את הידיים שלי לחזה שלו, מלטפת וצובטת את הפיטמות הקטנות, הזקורות שלו. הוא עובר לינוק מהשד השני. אני אוחזת בכתפיים הרחבות שלו בחוזקה וגומרת. שלחתי יד אל היד שמזיינת את הכוס שלי. עוצרת אותה. תלטף אותי, אני אומרת לו. אני פוקחת את עיני. הוא עומד מולי סמוק כולו. אני מסובבת לו את הגב כשאני מתחכחת בזין שלו. הוא פולט גניחה וישר מתנצל. הוא מצחיק אותי כל כך. תסבן לי את הגב אני פוקדת עליו. הוא מעביר את הסבון על הגב ואני לאט לאט נצמדת אליו. אני לא יכול יותר, אני שומעת אותו לוחש. אז תזיין אותי אני אומרת ומתכופפת. הוא מחדיר את הזין שלו לאט וגונח בהפתעה כשאני מכווצת את הכוס שלי על הזין שלו. הוא אוחז בתחת שלי ומתחיל לזוז קדימה ואחורה בהתחלה בהיסוס ואח"כ במהירות ונחישות. יותר מהר אני צועקת לו מרגישה את האורגזמה השניה שלי בפתח. אני שולחת יד לדגדגן ומעסה אותו בזמן שהוא מזיין אותי. הוא גונח ונאנק מה שמגביר את חוזק האורגזמה שמפוצצת את הגוף שלי שוב. אין דבר יותר מחרמן מגבר גונח. הוא מצמיד את האגן שלו בחוזקה לתחת שלי וגומר. נצמד אלי לעוד כמה שניות ואז מוציא את הזין שלו החוצה. אני מתרוממת ומסתובבת אליו מלטפת את הפנים שלו בעדינות רוצה לספר לי על מה רבת עם ההורים שלך?

nasooyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נשמע כמו טקס

העלאה בדרגה מ - "בייביסיטר" ל- "מאמיסיטר".... בכל מקרה, סיפור "שמזיז את כדוריות הדם במהירות גבוהה יותר"...
(-;

מצטיין המחזור ../images/Emo6.gif

יופי של בחינת בגרות
(הוא שולח לך פרחים כל יום שישי מאז, נכון ?
)

למעלה