הפעם הראשונה

אדמה23

New member
הפעם הראשונה

שלום אני בת 23 בתולה. למרות שאני דתייה החלטתי לשכב עם חבר שלי מזה חצי שנה. יש לציין שאני מאוד שלמה עם ההחלטה וחבר שלי לא לחץ עליי להגיע לרגע הזה ועדיין לא לוחץ. דיברתי איתו על זה וכמובן שהוא מרוצה מההחלטה.. עד עכשיו "עשינו דברים" אבל לא קיימנו יחסי מין מלאים. חבר שלי מאוד מתחשב ומאוד עוזר לי בעניין ואני שואלת אותו על דברים שאני לא יודעת (היה לו נסיון עם שתי נשים, גם כן בתולות). אני מאוד מפחדת מהפעם הראשונה והוא יודע את זה ואני מפחדת גם שזה עלול לקלקל את היחסים הטובים(מצד שני ברור לי שזה רק יכול להוסיף לתת יותר תשוקה ליחסים ביננו) שיש ביננו עכשיו... אשמח לעצות כיצד להרגיע את עצמי באקט עצמו ולא לפחד מזה יותר מידי. יש לציין שאני אדם מאוד רגוע שעושה יוגה ומדיטציה.. תודה!

שלום לאדמה ../images/Emo140.gif

היי לך וקבלי עידוד גדול על הכנות והפתיחות. ממה בעצם את מפחדת בפעם הראשונה? מה את מדמיינת שיקרה? ממה הפחד באמת? אם תוכלי לשתף בכך, נוכל להמשיך משם... מדוע נראה לך שזה עלול לקלקל את היחסים?

אדמה23

New member
אני פוחדת

שיכאב לי מאוד ושאני אכווץ בלי כוונה.. אני יודעת שזה טבעי וידעתי שזה יהיה קשה לי, וכנראה שלא במקרה הגעתי לרגע הזה "רק" עכשיו.. אני פוחדת שזה יקלקל את היחסים בגלל חוסר התאמה - חבר שלי מאוד אוהב את זה ואני מפחדת שאני לא יאהב את זה כמוהו.. כנראה שאני צריכה לעבור את הגשר ואז לדעת... אשמח לתשובה. תודה

אני ייכולה להגיד לך שאני זוכרת את

הפעם הראשונה, חוץ מזה שהייתי לחוצה לא כאב לי בכלל, ןלאמר את האמת גם לא דיממתי. תירגעי ועשי מה שליבך אומר לך.

היי שוב...

הפחד הבסיסי מהלא ידוע הוא טבעי ואין מה לפחד ממנו
חלק מההתרגשות מתערבבת עם הפחד והכל ביחד יוצר רמה גבוהה של ריגוש בגוף ושל הרפתקאה שתהיה מלווה במגוון של רגשות. זה חלק מהחוויה. ייתכן והפעם הראשונה תכאב לך. אם תהיי מאד מגורה לפני כן הסיכוי מאד יקטן. דאגי לקחת את הזמן שלך ולהיות זאת שקובעת את התזמון שמתאים לך. נסי להימנע מלרצות ולנחש כל הזמן מה מתאים לו. זה רגע שלך עם הגוף שלך ותבחרי אותו ככה שהגוף שלך יהיה מוכן, מגורה. בפעם הראשונה לומדים ביחד איך להרפות וגם בהמשך. זה טבעי. אנחנו לא מורגלות בלהרפות שם לפני כן... תזכרי שאת לא אמורה להגיע יודעת ומבינה בזה. זאת ההתנסות הראשונה שלך ואך טבעי שיהיה לך מה ללמוד ומה להכיר בך. ייתכן והפעם הראשונה לא תהיה מהנה מאד, ייתכן שכן
נשים רבות לא גומרות מחדירה אך מאד נהנות ממנה. האם את גומרת בלי חדירה כבר היום? חשוב שתכירי את גופך. מעבר לקשר עם אותו בחור. וחשוב שתעשי את הדברים עבור עצמך ולא מסיבות שקשורות באנשים אחרים. בהצלחה!

למעלה