הפעם הראשונה

בר19

New member
הפעם הראשונה

לכל הבנות שלום, קוראים לי בר, ואני בת 19- חיילת. יש לי בעייה עם...סקס. מעולם לא שכבתי- כלומר, אני בתולה. עכשיו- זה לא כל- כך פשוט כמו שזה נשמע. אני תמיד יוצאת עם בנים למשך שבוע, ואז מנתקת כל קשר. והבעייה כזו- אני מפחדת מהמצב של החדירה עצמה, ומהאיבר הגברי בכלל. זה סיוט, אני לא יודעת מה לעשות. המחשבה על הדבר "הזה" מגעיל אותי, וגורמת לי לבחילה. בטח אתם מגחכים וחושבים שאני עוד ילדה שלא התבגרה- אבל זה הורס אותי. אני לא יכולה לממש את המשיכה החזקה שלי לבחורים שאני מחבבת בגלל החרדה הזו שמשתלטת עליי- אני מתחילה להזיע, וסרטים מוקצנים רצים המוחי בכמות מטורפת, ברגע שהגבר שאני איתו מתקרב אליי קצת יותר מדי. אני כולי נבוכה ומפחדת. אני רואה את האיבר שלו במקום את הפנים שלו כשהוא מדבר אליי, וחושבת שבשלב כלשהו, נגיע גם לשלב הזה... אבל אני,אני מפחדת מ"הדבר" הזה שיחדור לגוף שלי, כי זה גדול, כואב ומאיים. כולן מרגישות ככה לפני שעברו את הפעם הראשונה, או שזה רק אני? מה בכלל חשבתן לפני הפעם הראשונה שזה חדר אליכן? עזרו לי, אני נואשת....

ain

New member
לבר לפני הפעם הראשונה

הי בר, זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום אבל ראיתי את ההודעה שלך והרגשתי את הצעקה שעולה ממנה אז אני רוצה לכתוב לך כמה דברים על זה: קודם כל את לא צריכה להרגיש שזו בעיה שאת בת 19 זה מאוד אישי והכי חשוב שיבוא כשאת מוכנה לזה. זה הנושא העיקרי. בטח את לא רוצה לשמוע שאת כנראה לא מוכנה לזה אבל אני באמת חושבת שיש לך איזשהו ענין לברר עם עצמך (או עם עזרה מקצועית או חברות או אחרים) מאיפה הרגשות האלו שלך: מגעיל, בחילה, חרדה... ממש אל תעשי את זה רק בשביל לעשות את זה. לגבי התכל´ס ה"דבר" הזה שיחדור לגוף הוא איבר מיוחד שמדגים עד כמה העולם החיצוני משפיע על הפנימי. אצל נשים - לדעתי לקיים יחסים זה לא ענין של ילדות, זה כרוך בהכרה בנשיות שלך ובבגרות כמו היכולת ללכת לרופא/ת נשים - זה קצת יותר מורכב אבל הטבע בסך הכל מופלא. הנרתיק הוא פתח היציאה שלנו לאוויר העולם ובנוי ככה שאפילו ראש של תינוק יכול לעבור דרכו, ככה שלגבי עניין הגודל שאת מוטרדת ממנו מבחינה פיזית זה לא בעיה. עכשיו אני רק יכולה לספר על עצמי שפשוט הרגשתי שרציתי אותו והגוף כבר ידע מה לעשות. אני לא אגיד לך שהפעם הראשונה היתה מדהימה אבל זה לא סיוט ובטח לא מאיים - את שולטת במצב! מה שכן המחשבות מאוד משפיעות ונראה שלא תוכלי להמנע מלפחד וזה כבר יכווץ את הנרתיק שלך (ההגדרות הן חלק מהמציאות והפתיחות המינית!) אם בכל זאת תחליטי (אני מקווה שלא) לנסות לקיים יחסים לפני שתתגברי על המחשבות שלך תשתדלי מאוד לחשוב מחשבות חיוביות. לגבי הצד הטכני שנראה לי שמטריד אותך - יותר מהכל כדאי שתרגישי שאת רוצה להיות איתו ואני מקווה שתהיה פתיחות כזו שהוא יידע שזו הפעם הראשונה שלך וינהג בך מאוד בסבלנות ועדינות. לא כל כך משמעותי אם לו יש נסיון קודם או לא כי אם אין לו הוא עדיין יכול להיות רגיש ובסך הכל זה אינסטינקט טבעי ואם יש לו אני מקווה שהוא למד מזה איך להתנהג כי עם כל אישה צריך להתנהג אחרת. טכנית חשוב שתהיי "נינוחה" (רצוי על הגב). אולי כדאי שתקראי קצת לפני שאת מתחילה - יש ספר שנקרא מאדים ונגה בחדר המיטות ומסביר יפה בכל מקרה הבעיה השכיחה היא שגברים מתגרים באופן חיצוני בקלות ונשים צריכות הרבה פסיכולוגיה וגם עזרה חיצונית. מתחבקים קצת וכו´ וכשמחליטים על חדירה כדאי שהוא ייענג אותך קודם בעדינות עם האצבעות שלו (רצוי שירטיב אותן ברוק לפני שיגע בך ובמהלך המגע) חשובה העדינות - תנסי להסביר לו שזה איבר פנימי שמאוד דומה בהרגשה שלו לפה - וכל מגע חזק מדי אחר כך פשוט נשאר (כמו שנושכים את הלשון או מקבלים כווייה) ומפריע קצת. תחשבי על האפשרות לאונן ואז תוכלי ללמוד איך נעים לך ואיך זה מרגיש. בהמשך כדאי לנסות להחדיר אצבע (שלך או שלו) וכשכבר תחליטו על חדירה (אני מאוד ממליצה על קונדום) תנחי אותו להתחכך בך ובנרתיק עם הפין וכשהנרתיק ייפתח שיתחיל לחדור לאט מאוד כי אם ההתחלה פתוחה עדיין לא כל האורך נינוח אז שירגיש אותך וגם תחזיקי אותו ככה שאת תשלטי בעניינים (אבל תנסי להיות רגועה...) בכל מקרה הדם לא פורץ בשצף אצלי רק יום אחרי היה קצת דימום כמו מחזור (אז תשימי מראש תחבושת) ויכול גם לא להיות דם (תלוי כמה יחדור ואיפה כי יש חלק שכבר מחורר דרכו יוצר המחזור וזה שונה אצל כל אחת) טוב יש הרבה מה לפרט אבל זה קצת מוגזם לפורום תרשמי אם את רוצה שאני אשלח לך מייל. אני רוצה גם שתדעי שהכי כדאי שיהיה הרבה מגע מיני לפני שתהיה חדירה גם באותו אקט עצמו ובכלל (יש לי חברה שאחרי 3 חודשים שהם רק נגעו אחד בשני עד שהיא גמרה הם התחילו לחדור וזו כנראה הדרך האופטימלית). לגבי האורגזמה הנשית זה כבר דיון אחר אבל שתדעי שבערך לוקח חצי שעה שהוא צריך לענד אותך עד שתרגישי בנוח (לא מתחילים מהדגדגן - מלטפים, מחבקים וכשמרגישים בנוח זה זורם). אני יכולה גם להמליץ לך שתנהגי בו כמו שהיית רוצה שינהג בך והוא כבר יתרגם לפי זה (אתם יכולים גם לדבר על זה) וכדאי אולי שתגעי גם כן בפין שלו (גם כדאי עם רוק) כי אם קשה לך להסתכל על זה ולגעת אז בטח יותר קשה להיכנס למצב כל כך אינטימי. תרגישי גם שזה בסך הכל רקמה אנושית חמימה רכה בצורה מסוימת וגם לו יש רגשות... מקוה שהארתי חלק מהאפלה...

gilatush

New member
../images/Emo92.gif

היי. קודם כל אני מוכרחה להודות לך כי למרות שלא אני זו שכתבה את ההודעה המקורית תשובתך עזרה לי מאוד. גם אני לא מאלו שכותבים הרבה בפורום. למעשה התחלתי בכך בשל מקרה שקרה לי. כתבתי הודעה בפורום אולם אף אחד לא התייחס. כשחיפשתי היום אולי בכל זאת מישהו ענה לי (כי אני במצב על הפנים מאז. אני בקושי מתפקדת) פגשתי בהודעה שלך, כמו האור בקצה המנהרה. לכן תהיתי אם תוכלי לעזור לי בבקשה.... קודם כל אני מבקשת שלא תצחקי מהשאלה שלי כי למרות שאני מעל גיל 20 אני לא יודעת הרבה על הנושא... אם גבר שוכב מעל אשה כשהוא ערום והיא לבושה, והאיבר שלו מתחכך בשלה, והוא גומר- יש סכוי שהיא תכנס להריון? המון תודה...

למעלה