הפעם הראשונה

ronyb

New member
הפעם הראשונה

קצת מאוחר, אבל אחרי 7 חודשי חברות ובגילי המתקדם(26) החלטתי שזהו הגיע הזמן לעשות את זה בפעם הראשונה ולמי שלא הבין אז כן אני עדיין בתולה, הבעיה היחידה(חוץ מזה שאני בת 26 ובתולה) היא שאני בדילמה ענקית- האם לקחת גלולות? שווה בכלל להכניס את כל ההורמונים האלו לגוף?, אשמח לשמוע מבנות כאן מה דעתן על גלולות,או חוויות חיוביות/שליליות מהגלולות. וגם רשום שהגלולה לא בטוחה ב 100 אחוז אלא 98,נגיד ולוקחים אותה כמו שצריך זה לא אמור להיות 100 אחוז?.

א פרח

New member
גלולות:

היתרונות לפחות בעייני: המחזור תמיד מסודר מגיע בזמן והולך בזמן מה גם שניתן אף להזיז אותו בכמה ימים בעת הצורך ע"י לקיחה של גלולות נוספות מעבר לצורך נסיעה או משהו בסגנון. אם את עם בן זוג קבוע ושניכם בטוחים שאין לכם שום מחלות מין (רצוי להיבדק) אז אין צורך בקונדומים ושאר גורמים מפריעים בסקס. לגבי ה 98% אין אמצעי מניעה שהוא בטוח ב 100% אך הגלולות נחשבות להכי בטוחות זאת כמובן אם לוקחים אותן בצורה מסודרת. לגבי השפעת ההורמונים כל אחת מגיבה אחרת לגלולות יש גם סוגים רבים ושונים עם ריכוזים שונים של הורמונים את הסוג יקבע רופא מתוך זה שישאל אותך שאלות שונות ולפי זה יחליט מה מתאים. אני יכולה לומר לך שאצלי הגלולות אף סייעו בהפחתת תדירות המיגרנות.

bilou

New member
שהגבר יעשה בדיקות וגלולות במיוחד

לפעם הראשונה שיהיה הכי נקי שאפשר.

סקסיית

New member
תיקון קל....לגבי האחוזים

חברות היצרניות טוענות שלא בכתב כי כל מוצרי המניעה (קונדומים, קוטלנים, דיאפרגמות, גלולות ושאר ירקות) שהם אמינים ב-100%. הנושא לא מובא בכתב אלא רק ב- 98% על מנת לא לקחת אחריות על הריון לא רצוי. הרי יש מצב שבו לא ת(נ)טלי את הגלולות באופן סדיר, ואז תלכי לתבוע את החברה היצרנית, וכך אין אפשרות להוכיח שלא לקחת סדיר... אז ה-2% זה לרוב כיסוי עצמי.

חופ שיה

New member
בעד גלולות

שווה את השקט הנפשי שלי. מה גם, שהגוף שלי מקבל אותם טוב וככל הידוע לי מרופאים, זה לא פוגם בפוריות שלי, יש סיכונים אחרים אבל הם משתווים בעיני לסיכון שאני לוקחת כשאני נוהגת בכביש. ודבר נוסף-חבל על כל דקה שאת מונעת מהמיניות שלך לפרוץ ומלהנות מאחת ההנאות היותר גדולות שיש בחיים, יש פה פורום שלם שיתמוך בי.:)

אין גיל לסקס בפעם הראשונה

להיות בתולה בת עשרים פלוס זה ממש לא בעיה פשוט כמעט ואף אחת לא מדברת על זה (ניראה לך שכולם עושים את זה באותו גיל?) כן שווה ביותר לקחת גלוללות . אין דבר מפחיד יותר מאשר לגלות שאת בהריון לא מתוכנן . מלחיץ רצח. זה שקט נפשי בשבילך ובשבילו להנות מהסקס, כמובן קונדום ואם הוא לא רוצה שישכח מסקס. ויש עוד יתרונות לגלולות . כאבי המחזור שנהפך לסדיר יורדים ברמה משמעותית ומקלה כול כך , פחות כאבים פחות דימומים ואת מרגישה בטוחה. תהני

רחל666

New member
לפעם הראשונה

היי מזל טוב לפעם הראשונה שלך -------הגיעה הזמן------------ אבל לפי דעתי גלולות הם הדבר הכי בטוח מבחינת הריון וכמובן לא לשכוח לבריאות הכללית את הקונדונים הכי חשוב..................

למעלה