"הפעם הראשונה"

"הפעם הראשונה"

היי-קודם כל-אני בת!!! חשבתי שזה יהיה ברור בגלל שבחרתי דווקא בשם unprodigal daughter אבל מסתבר שלא הנחתי נכון.. תודה על כל ה"ברוכה הבאה"... ובכן,מכיוון ששאלתם על היסטורית האלאניס שלי,אני אנסה לתמצת אותה בקצרה (בטח אתם שאלתם מנימוס-אבל עכשיו נדפקתם בגלל שברגע שמתחילים לדבר איתי על אלאניס,אני פשוט לא מסוגלת לסתום את הפה...). ובכן,הכל התחיל אי שם בסוף כתה ד' (אם אני זוכרת נכון...)- בדיוק כאשר YOK יצא לו לאוויר העולם. אחותי,שחיבבה את אלאניס,הביאה הביתה את JLP מחברה שלה. יום אחד (טוב,בעצם זה לא היה סתם יום אחד-אם להיות קצת דרמטיים-זה היה היום ששינה את חיי...),היה לי מאוד משעמם וגמלתי בליבי ללכת להציק לאחןתי (תחביב אהוב עד מאוד). אחותי,שחפצה לנער אותי מעליה, נתנה לי את JLP (סתם כי זה היה הדיסק הראשון שהיא מצאה)ןשלחה אותי להקשיב לו ולעזוב אותה לנפשה. אני ממש זוכרת את ההקשבה הראשונה שלי כאילו זה היה אתמול... הרי הייתי ממש קטנה וטיפשה (בכיתה ד' רק מתחילים ללמוד אנגלית),כך שמיותר לציין שכמעט ולא הבנתי כלום ממה שהיא שרה,אבל כל-כך אהבתי את הקול שלה ואת המוזיקה עצמה... אני ממש זוכרת שב-AIRW ,בקטע של השקט,ממש ניבהלתי כי חשבתי שהרסתי משהו,וכבר דימינתי במוחי כיצד אחותי הורגת אותי,אבל אז,כשהקול של אלאניס חזר,זה היה אחד הדברים המרגיעים ביותר בחיי... וכך הייתי לי,ילדה קטנה בכתה ד' ה' ו-ו' , יושבת לי בבית מול מילון אוקספורד ענק ומפרשת לי מלה במלה, ומנסה להבין בדיוק למה אלאניס התכוונה. זאת הייתה ממש אובסיסייה(וזה עדיין כך...). בתקופת כתה ו'-ז' הייתי מקשיבה לJLP ממש כל היום פעם אחרי פעם אחרי פעם...(וכשאני מקשיבה למוזיקה אני לא עושה שום דבר תוך כדי-אני יושבת ליד המערכת,עם המילים-לא חשוב שאני כבר יודעת אותם במילא-אני חייבת להסתכל עליהם תוך כדי שמיעה,וחושבת רק על מה שאני שומעת,ועל איך זה מתקשר לי לחיים-אני מניחה שבזה אני קצת מוזרה...). אז בתקופה שבה כולם הקשיבו לספייס גירלז או מה שזה לא יהיה, אני הסתגרתי לי בחדר והקשבתי אך ורק לאלניסל'ה... תמיד החברים שלי צוחקים עלי ואומרים לי שבקושי השתנתי במשך השנים...(אבל מצד שני, להם יש תקופות מביכות עד מאוד-פוסטרים של בויזון על הקירות-כך שאולי עדיף לא להשתנות!!!- ואני מצטערת מראש אם יש פה מישהו שמחבב את בויזון...). זה רק מה שקשור ל'פעם הראשונה שלי' עם JLP , אבל מכיוון שכבר אין לי כוח לכתוב- אני מקלידה ממש כמו צב ,וגם בגלל שבטח הפסקתם לקרוא כבר מזמן (מישהו?) אני אפסיק לבינתיים-אך אני עוד אחזור עם שאר החלקים של ההיסטוריה שלי עם אלאניס (וזה איום-ראו הוזהרתם!). אולי כבר דנתם על זה (בעצם בטוח שכבר דנתם על זה), אבל בכל זאת,אולי כל אחד יספר על הפעה הראשונה שהוא שמע את אלאניס-איזה שיר הוא שמע,ומה הוא הרגיש... אני כבר סיפרתי את שלי :) :) :) (דרך אגב-קוראים לי עדי ואני בת 17...)

נריה פי

New member
הפעם הראשונה ששמעתי

את אלאניס זה היה בגיל 8. אני זוכרת שנסעתי עם דודה שלי באוטו והיה את ironic, זה השיר הראשון של אלאניס ששמעתי. לא שידעתי מי זאת באותו זמן אבל אני לא ישכח את הרגע הזה. איך באמת התחלתי להכיר את אלאניס זה היה שראיתי את ה-story tellers ב-vh1 שמעתי שם את yok ונדלקתי.. ומאז ועד היום אני מכורה לאלאניס (לא שזה כל כך הרבה זמן..חחח...
)

symptoms

New member
אז ברוכה הבאה עדי ../images/Emo13.gif

מצטערת שכתבתי ברוך הבא...
אני אספר את הסיפור שלי אחר כך (יש כאן מישהו שלא יודע?) אבל בינתיים רק רציתי להגיד שלשמוע אלאניס זה אחלה, להציק לאחיות זה סבבה של תחביב ורק שתדעי ששאלנו כי זה באמת מעניין אותנו לשמוע.. ובקשר למילים , לפי דעתי זה חלק חשוב מאוד בשירים של אלאניס וגם אני משתדלת לשמוע אותם עם מילים (לפחות בהתחלה שאני לא מכירה את המילים), כי גם לפעמים קשה מאוד להבין אותה

Rוית

New member
נעים מאוד עדי!

דבר ראשון, כמו שרעות אמרה, שאלנו כי רצינו לדעת והנה עכשיו אנחנו יודעים! (בטח שקראתי עד הסוף!
) נשמע כמו אחלה סיפור חיים, באמת בדרך הגורל של אחות גדולה שמציקים לה גילית את אלאניס
בקשר לשאלה שלך-אני שונאת שאלות של ימים עברו מהסיבה הפשוטה שאני לא זוכרתתתת (זיכרון דפוק, אמא מאשימה את הקולה.. אני מאשימה את הזיכרון
)).. אני יודעת שזה היה בזכות אח שלי גם (כן כן, מהר מאוד גילינו פה שהאחים והאחיות שלנו היו מאוד קשורים לזה שאנחנו מעריצים היום את אלאניס) שהוא אהב אותה וגרם לי גם לאהוב אותה..

AlanisJunkie

New member
LOL../images/Emo6.gif ברוכה הבאה..

סיפור ארוך, אך מעניין. :) מקווים לראות אותך פה הרבה. :)

חחחח אחלה סיפור!!!!!

אני עד היום לפעמים מציק לאחותיות שלי (יש לי שתיים) זה מנהג שפשוט אי אפשר להפסיק אותו... בקשר לשאלה שלך.... כן כן גם אחותי פעם אהבה את אלאניס, לא העריצה אבל אהבה, אבל לא בגללה התחלתי לאהוב אותה. פעם ראשונה שממש שמעתי אותה זה היה בכיתה ו' שטנק יו יצא על הפעם הראשונה ששמעתי אותו תאהבתי ואז חבר שלי הביא מאחותו הגדולה (שעד היום אוהבת אותה) את הדיסק SFIJ ואז אני כבר קניתי אותו וגם JLP ומאז אני ואלאניס לא נפרדנו אפילו לא ליום אחד!!!

Mr Freeze

New member
אני אוהב את אלאניס רק מפסח שעבר

והסיפור שלי לא מעניין. ממש לא (מה שכן, גם אני השגתי את ג'גד מאח שלי, אותו הוא כנראה השיג לידיו לפני שהפך למארגן מסיבות טרנס). אבל אהבתי את הסיפור שלך
הלוואי שיכולתי להעלים את כל התקופות המוסיקליות בילדות שלי שראויות שיעלימו אותן

suspend junkie

New member
../images/Emo80.gif

סיפור נחמד. אני ממש לא זוכרת מתי התחלתי לאהוב אבל אני זוכרת שראיתי הרבה באמ טי וי את השיר אירוניק בתוכנית say what ובכלל. זה היה שיר נחמד אז תמיד השארתי..... ואז אחרי הרבה זמן ככה יצא תנק יו שאני זוכרת שלא ממש הבנתי ואהבתי כי היא היתה ערומה ומשום מה היתה לי בעיה עם זה (אוהבים אותך טום)סתאם... ואז אחותי קנתה ביחד איתי כמובן את גאגד והקשבתי לו... וזהו פחות או יותר....... אבל השלב שכבר ממש התחלתי להבין שאני אוהבת את אלאניס היה בסוף כיתה ז והקשבתי עם נרי (היא שונאת שקוראים לה ככה) לאנפלאגד של אלאניס. והשיר הכי אהוב עליי היה that i would be good שלא היה לי מושג מה המילים אז או שהזזתי את השפתיים והוצאתי קולות או ששרתי את הסוף של כל מילה ככה שינתן רושם שאני יודעת משהו ואז שלחו לי את המילים וכיום אני יודעת...... וזה הסוף מצטערת אם הרדמתי מישהו.... למרות שעכשיו עשרים לחצות.

שמעו ת'סיפור שלי...

שהייתי בכיתה ב' יצא הקליפ לאירוניק... ובחופש הגדול אז שאני עולה לכיתה ג'... כמעט כל הזמן ראיתי את הקליפ. ישר אהבתי את השיר הזה... אבל הייתי בטוח שזו להקה עם ארבע בנות. ותמיד שהייתי שומע את השיר הייתי אומר - זה השיר האהוב עליי. מאז יצא THANK U - בכלל לא ידעתי שזו אותה אחת. ואהבתי את THANK U ואז אחותי אמרה לי - זו זאת ששרה ת'שיר שאתה אוהב... אז קניתי את SFIJ אבל בחצי השנה הראשונה לא אהבתי את האלבום כל כך ואז קניתי את JLP ומאז התחלתי לשמוע את SFIJ.. ואז זה המשיך לכל האלבומים ... אז משנת 1998 אני מעריץ אובססיבי של מוריסט... וגם אני הייתי מפרש כל מילה שאלאניס אמרה בשירים שלה... יש לי אפילו קלסר עם תירגומים ופירושים (שלי, מהאינטנרט ואפילו חלק גם משלכם...) וזהו... THE END

symptoms

New member
אני חייבת לכם סיפור לא? ../images/Emo3.gif

אז ככה, כשהייתי בכיתה ח' (אוו הימים המאושרים האלה) אז ישבתי לי יום אחד ולא עשיתי כלום (זה בערך כל מה שהייתי עושה אז), וראיתי אמטי, ואז פתאום ט'אנק יו מנוגן, ואני כזה וואלה שיר נחמד, כאילו אהבתי אותו אבל ברמה של בסדר. אחר כך ראיתי את התוכנית SAY WHAT שהייתה כל יום שלישי וראיתי שם את אלאניס באירוניק ואז כבר התאהבתי - זה היה כזה יפה, הלכתי לאחותי גנבתי לה את הדיסק ישבתי על המיטה שלי עם הספרון מילים ושמעתי את כל ג'אגד מההתחלה עד הסוף - אחרי זה כבר הייתי מכורה, שום דבר לא יעזור מעכשיו.... כל היום הדלקתי את הטלויזיה על אמטי כדי שאם יהיה אלאניס אני אראה וכל פעם שהיה הייתי כל כך שמחה.... אז זהו, בערך.

למעלה