הפעם הראשונה....

stranger1

New member
הפעם הראשונה....../images/Emo12.gif

חצי שנה היינו בקשר ובחודשיים האחרונים חברים. הוא היה גדול מימני בארבע שנים והשתחרר מהצבא זה מקרוב. אני, ילדה בת 17 שרוצה אבל פוחדת ברחתי שוב ושוב ברגע האחרון. הנגיעות שלו היו נפלאות, הייתי חוזרת לחדרי, למיטתי אחרי בילוי איתו, חושבת ומפנטזת עליו. נכנסת לתוך עולם התשוקה שביני לביני ובכוחות עצמי. בודקת את הרגישות של שדי, של הפטמות הבתוליות של איזור חלצי, של שפתי תאוותי ושל כפתור הפרח הקסום. ואח"כ כאשר הייתי גומרת, שקעתי בשינה. הבוקר נשא איתו את אותו התיסכול....למה ברחתי..? יום שיש אחד, לפני בילוי שיגרתי שכזה הגעתי כאשר גמלה בליבי החלטה הפעם לא אשים לו גבולות. אני רוצה, רוצה שהוא יחדור לתוכי רוצה להפרד מבתולי המענים. התנאים היו מושלמים, הוריו נסעו לבית מלון ולא הייתי צריכה לחשוב ולחשוש מהאנקות הנשמעות מימני בעת שיגע בי. בפעמים אחרות בהן התנשקנו בטירוף כאשר אצבעותיו טיילו על השפתיים המתוחוח והעדינות שתמיד באורח פלא תמיד הזמינו אותו אל הפתח הצר שבין רגלי, כבשתי את נאקותי שאימו להתפרץ בלי שליטה. "הלילה זה הלילה" שיננתי את המשפט. נדמה לי שהוא היה עסוק בזה לפחות כמוני שכן הפעם היציע שנלך אליו לפני שנפגוש את החברים. נענתי בהתלהבות אך גם מסויגת משהו לאור קצב פעימות הלב שהתרגשו ובאו. נידמה היה לי שעצם הצעתו שבאה עם הקול החודר שלו גרמה לפיטמות להזדקר בהתרגשות וללחלוחית מרומזת בין רגלי. הוא בא לקחת אותי בג´יפ של אימו. אהבתי את הג´יפ הזה תמיד שמר על הסודות. התישבתי על הכורסא של אביו מנסה להיות משוחררת, להתנתק מהמתח. הופעתי שאני לא מעינת שוב בהחלטה ורק חיכיתי לנשיקה. הוא בנימוס שאל על שתיה ואוכל ואני?....לא לא לא... התישב על הספה, חיפש משהו מענין בטלוויזיה...היה ברור שכלום לא מענין. ניסה לדבר על מה נעשה הערב...גם זה לא היה מענין. קמתי, התישבתי לידו, זה הסיק כדי שעזוב את נואי השיחה הנואשים ויסתער עלי. נישכב עלי נישק אותי בכוח, נצמק אלי עם גופו החזק וזיכרותו נלחצה אלי...רגלי כבר היו מפוסקות והדבר המיותר ביותר העולם היו הבגדים. המשך יבוא....

איפה ההמשך?

אני דורשת המשך מעניין באמת איך היתה הפעם הראשונה שלך, זה גורם לי לחשוב על הפעם הראשונה שלי, אולי גם אני אכתוב אותה... מלאכית כחולה

stranger1

New member
הפעם הראשונה...המשך מלאכי ../images/Emo8.gif

זיכרותו הנילחצת אלי...העלו בי את התמונות הנואשות של אותם לילות בהם התגפפנו ונגענו...הלילות חסרי הפורקן. ידו שלפה את החולצה ממיכנסי ותרה אחר החזה הלבן. מנסה בצורה די מגושמת לצוד את הפטמה הורודה ...סבלנתי עמדה לפקוע...הייתי רטובה. קמתי ממקומי, נעמדתי מולו, פשטתי את החולצה הכל כך מיותרת...והוא? לאחר כמה שניות, התאושש והחל להתפשט גם הוא ונשאר בתחתוניו. האבר שלו מבעד לתחתונים נראה היה תפוח הרבה יותר משזכרתי...תמונה שגרמה לי להחסיר פעימה. בירכי פקו וחזרתי למקומי בתחתונים צמודים לגופי. התחושה הראשונה בה גופינו העירומים נצמדו זה לזה הוציאה מימני אנקה סקרנית ומופתעת. בעת שהתנשקנו הוא תר אחרי אוזני באצבעות מיומנות...נוטש את הנשיקה... יורד אל הצוואר ועולה במעלה הלסת אל אוזני...צמרמורת מתוקה עברה בי...פיטמותי היו רגישות עד כדי כאב...שהתרופה היחידה לו זה מגע החזה שלו את מול שדי. הוא עצר לרגע...עיני עצומות...וגלש אל עבר צידי החזה...מלחך את לובנם ועולה במעלה הגיבעה אל הפטמות. סבב סביבן בתנועות מעגליות...ואני בלהט מתבקש דחפתי פיטמה אל פיו. הוא ינק מימנה...תחילה בעדינות...אח"כ מעט בכוח שגרם לכאב מתוק תוך שממולל את הפיטמה השניה באצבעותיו. טבורו נח על החום שבין רגלי...הייתי רטובה לגמרי כאשר ירד עם לשונו לעבר שפתיים דקות וחלקות המחסות על פתח תאוה צר. תחילה הרגשתי את נשימותיו...חומן הציף אותי...לשונו המזדחלת לאט בין השפתיים, גלתה לי עוצמות שאותן לא ידעתי...השרירים ברגליים התכווצו מעט...ואז...לשונו החודרת גרמה לי לפסק אותן שוב עד אין קץ. בעוד לשונו משוטטת בין שפתותי...מתח באצבעותיו את העור שמעליהן מגלה דגדגן קטן ונחוש. לשונו חיפשה אחריו...נוגעת לא נוגעת... עד שהחל למצוץ אותו...הרגשתי שהרגע קרב..."די" אמרתי..."די" חסר משמעות כאשר הרגשתי את הגל קרב ובא. "די" שגירה אותו עוד יותר. הוא כבר פתח את פיו ומצץ וליקק את הכוס כולו...שותה בצמא את עסיס התאווה הנובע. הוא נעמד על ברכיו...ושוב..."די" האבר הגדול שלא נראה בלתי נתפס למימדי הקטנים. החרדה תפסה מקום...אך כבר לא היה אפשר לסגת. העביר את הזיין לאורך השפתיים...משפשף בעזרתו את הדגדגן בתנועות מעגליות ששוב...הוציאו מימני "די" סימלי. קצה הזיין שלא כבר היה רטוב...כל מגע שלו גרר מימני גניחות תאווה.. ואז...ללא הודעה מוקדמת...הוא חדר לתוכי...כאב לא ברור, מפתיע ומענג גרם לי לקחת אוויר, להישאר קפואה, להבין מה קורה. משיכה שלו לאחור...ושוב חדירה גילתה לי שרק חציו היה בתוכי קודם... ההפתעה היתה שלמה...סחפה מימני קריאת הפתעה מהולה בעונג ובכאב. ידי אחזה בכרית...עד כי פירקי אצבעותי היו לבנים. כאשר כולו בתוכי עצר...התחכך לאט לאט לצדדים...כאילו מנסה להרחיב את הפתח הצר. הרגשתי איך התחושה של המלאות כאשר היה בתוכי משחררת את החרדה, ואז...שוב יצא בתנועה איטית וניכנס בתנועה נחפזת שוב גררה מימני אנקת גבהים רמה. הייתי חסרת שליטה...כאשר הגבתי אליו בתנועות אגן סבוביות...שגרמו לו להגביר את הקצב....עמדתי להתפוצץ... הזרמים הפנימיים שגאוו בי שיוועו לפרוץ החוצה. המחשבה על טיפות הדם שלא ראיתי עדיין...אלה שסימנו את גאולתי מבתולי הוסיפו לריגוש ולעוצמות...אהההה...איייי...אהההוווו...ולמרבה ההפתעה.. אמאאאאאא....זה היה הסימן בשבילו כנראה...לפרוץ בתוכי...החמימות הקלה של זרעו...גרמו לי להתכווץ אליו...לעטוף אותו בין רגלי...לחבק אותו בידי ולהנות מההבעה חסרת האונים שלו בעת שגמר. שכבנו יחד צמודים עוד מס´ דקות, הוא לא לגמרי התרכך בשעה שנשכבנו זה לצד זו מלאי סיפוק. קמתי למיקלחת..לראות את התוצאות. הנוזל שלו זלג מתוכי...האדמומית סביב שפתי הכוס...העלו בי חיוך. חיוך שובב...של מנצחת. אני כבר לא ילדה.

ואאאאאווווווווווווווווו

מה אגיד ומה אומר, זה מעלה זכרונות, אבל אני בטוחה שנהנת מכל דקה, ומכל שניה. כי תיארת זאת בצורה סוחפת ביותר. אחלה פשוט אחלה. מלאכית כחולה

stranger1

New member
לרגע לא הטלתי ספק...../images/Emo25.gif

שלא יעלה דעתך אפילו.... ברי מילותייך ניפלאות לי

stranger1

New member
אז מה אני אומר..?../images/Emo18.gif

זהירות..זה הדבר העיקרי שעולה בדעתי... זהירות כי אני עומד..עומד להתלקח. הריח הכובש, החיוך המתרמז, מבט העיניים הגנוב...עומד להתלקח...ומתאמץ להתאפק, לעסות את זה לאט...לא יודע אם אצליח..
stranger1

למעלה