הפעם הראשונה ש...
חוויתי שתי אורגזמות בלילה.. מתוך הבלוג שלי
אחרי מקלחת משותפת.. התחיל לילה סוער במיוחד.. באחת מהמקלחות של היום - החלטתי להפתיע אותו ולגלח.. מזמן לא עשינו את זה וידעתי שהציפייה מצידו + ההפתעה שבגילוח יעשו עבודה יפה.. והוא אכן הופתע כשנכנסנו להתקלח ואיברו הזקוף נגע באיברי החלק.. חולה על האנחות שלו.. על ההנאה שלו ממעשי.. עברנו לחדר השינה.. אחרי שכמעט גמר במקלחת <הוא לא רצה!!> היה אור קטן דולק.. ואני עוד הייתי עטופה במגבת.. הוא כיבה את האור.. תפס את המגבת והעיף אותה לרצפה.. ונצמד אלי חזק.. המון תשוקה היתה שם <ואהבתי את זה!!>
הוא השכיב אותי על המיטה ורצה לחדור לתוכי.. אמרתי לו שעוד לא.. <הצלחתי להגיד משהו במיטה סוף סוף> שלא ימהר.. יש לנו את כל הלילה.. ותיכננתי להנות! הייתי כל כך חרמנית עוד מהלילה לפני.. והחרמנות שלו הסעירה אותי גם.. אוהבת להרגיש שהוא רוצה אותי.. הוא נישק אותי, וליטף אותי.. ושיחק עם אצבעותיו.. בכל גופי.. וגם שם.. היה לי כל כך נעים.. האורגזמה הראשונה לא איחרה לבוא <אכן כן - ה-ר-א-ש-ו-נ-ה בפעם הראשונה בחיי חוויתי שתיים בלילה אחד
> הרגשתי כל כך נעים.. לא רציתי לזוז.. ביקשתי שיחבק אותי חזק <ידעתי שהוא הרגיש.. למרות שאני לא "קולנית" > והוא אכן הרגיש.. הוא חיבק אותי חזק.. ושאל אם יכול להמשיך.. אמרתי שלא.. שרק יחבק.. והוא אמר שיש עוד מאיפה שזה בא ושאני גורמת לו המון אושר.. מבחינתי זה היה מדהים.. רציתי להנות עוד רגע מההרגשה הזאת.. ולהוביל אותו לגן העדן..
המשכתי לרדת לו <התחלתי כמה פעמים והוא הפסיק אותי כל הזמן> והוא רצה להמשיך איתי.. הציע שנביא צעצוע שקנה לי ליום ההולדת לפני שנה <רוקט פוקט נדמה לי שקוראים לזה.. ויברטור קטנטן שלא אהבתי כל כך.. דברים רוטטים קצת לא נעימים לי> הסכמתי שיביא <הוא רק לא ידע שתכננתי עליו בשבילו ולא בשבילי> המשכתי לרדת לו ולקחתי את הצעצוע מידיו.. הפעלתי אותו ועברתי עם יד רוטטת לאט לאט על כל מקום אפשרי.. בוחנת תוך כדי את תגובותיו.. זו היתה הצלחה מסחררת.. הוא כל כך נהנה.. אמר שבחיים לא היה לו כל כך טוב.. הוא לא רצה לגמור... רצה להמשיך איתי.. ואני הסכמתי רק אם נעשה זאת יחד.. שכבתי על הגב.. כשרגלי מפוסקות קצת.. והוא מעלי בצורה שאיברו הגיע לפה שלי.. עם יד אחת אני עולה ויורדת תוך כדי שאני מוצצת.. וביד השנייה החזקתי את הצעצוע.. האנחות שלו מעוררות אותי.. מגרות אותי עוד ועוד.. הרגשתי אורגזמה מתקרבת.. והמשכתי לענג אותו.. קיוויתי שנגיע לשם יחד.. אך ברגע שהייתי ממש שם - הוא הפסיק - וביקש שאני אפסיק גם.. הוא ממש לא רצה לגמור.. הצלחתי להגיד "אל תפסיק".. גם כן בפעם הראשונה בחיי.. ולמרות שהפסיק.. ולמרות ש"היא" ברחה לי קצת.. היא לא איחרה לבוא כשהמשכתי לענג אותו.. והיא היתה מדהימה בהרבה מהראשונה.. רציתי להביא אותו לשיא ההנאה.. והוא כל הזמן הפסיק אותי.. התאפק עוד ועוד.. רציתי שזה "ישתלם" לו.. הוא אוהב שאני מעליו.. אך הפוך.. אני לא מרגישה כלום בתנוחה הזאת.. אבל ידעתי שהיא תעשה את העבודה.. כנראה הזווית טובה לו.. כך שהזווית שהוא אוהב פלוס הרטט של הצעצוע.. הביאו אותו לאורגזמה פיצוצית <לדעתי - הוא נראה כל כך שפוך אחרי.. ואמר בצחוק "חובש.... " > נשכבתי לידו... ונהניתי מהרגע! ישנתי נפלא.. כמו שלא ישנתי מזמן.. בבוקר הוא נצמד אלי.. כששנינו ערומים.. ליטף אותי ועשה לי נעים בגב.. וכך התעוררתי.. בהרגשה מ-ו-ש-ל-מ-ת! אני בעננים אך מכירה גם את הנפילות משם.. למרות שאני מקווה שהריחוף הזה יחזיק קצת יותר הפעם..
חוויתי שתי אורגזמות בלילה.. מתוך הבלוג שלי