הפעם הראשונה שלכן

הפעם הראשונה שלכן

מעניין אותי לדעת... מעולם לא היו לי יותר מדי חברות בנות, ותמיד עניין אותי לשמוע על האורגזמות הראשונות... מתי הן היו ואיך...

טושית18

New member
שלי היתה ...

הרבה הרבה לפני גיל 13...הייתי ילדה חרמנית...חחח...נשארתי בחורה מינית ויצרית ואוהבת סקס עד עכשיו. חינכו אותי לאהוב את עצמי,שהגוף שלי הוא מתנה נפלאה,שצריך לאהוב ולחקור אותה...:)

Devilish Angel

New member
../images/Emo99.gif איזה יופי...

אני חושבת שזה נפלא להיות מחובר לגוף שלך להכיר אותו לאהוב אותו לגעת בו זה דבר נהדר לדעתי...

mitzy21

New member
אווו ואו זה היה ממזממןןןןן

לפני עשר שנים נראה לי.. פעם עוד כריות היו עושות לי משהו היום הן כבר לא מדגדגות אפילו. נראה כאילו שעם הזמן, ככל שהתפתחתי ושידרגתי את האמצעים, רמת הגירוי רק עלתה וצריך דברים יותר ויותר חזקים כדי להגיע לאורגזמה.. שזה דיי מבאס

נכון

גם אצלי זה ממש ככה. למרות שאת עניין המקלחת גיליתי לא מזמן, ולמרות שלא יצא לי לחקור את זה יותר מדי זה מגניב לאללה.

סיון 1 23

New member
וואי

כריות אצלי זה היה מילדות... רק כשקראתי איזה ספר אחד של נערות מתבגרות פתאום קלטתי מה עשיתי והתביישתי... וזה היה לא כל כך מזמן שגיליתי את זרם המים... הו זרם המים...

הפעם הראשונה שלי הייתה...אממ

נראה לי בגיל 13 ככה בבריכה עם זרם מים ואחרי זה הגעתי לזה לבד במקלחת עם הזרם מים ואז עם היד...ועם חבר שלי בגיל 15 וחצי(רק עם יד...עדיין לא שכבתי..ומירידות אני לא מצליחה לגמור) בנות יכולות לגמור מחדירה עם אצבע?????אף פעם לא הצלחתי..יש מצב לזה???

לא יודעת...אני לא מצליחה...

איך עושים את זה???כאילו איך אני יכולה להגיע לאורזמה מהחדרת אצבע???

מהחדרת אצבע?... זה אפשרי?

אולי עם הזמן עם האיבר הגברי... אבל רק מאצבע?... אל תדרגי אני איתך בליגה חח

דנטל

New member
עם אצבע יותר קל מאשר עם גבר

את האצבע את יכולה לכוון לאן שצריך. בעיני, זה צריך להיות שתי אצבעות. אישית, מוצאת את זה לא ממש נח (אבל זה אולי השומן שמפריע לי בנגישות) ואם כבר לגמור מהחדרת אצבע - אז האצבע של הגבר, ואגב - כך באמת היה בפעם הראשונה שגמרתי בגלל נקודת הג'י - גבר מצא אותה, לא אני.

לדנטל

איך הוא מצא אותה?ומה הרגשת? כאילו איך ידעת שזו הנקודה ואיפה הנקודה ואיך מגיעים אליה?

דנטל

New member
דחף שתי אצבעות וגישש איתן

נע כל כך לאט שלא ממש הרגשתי שהוא מחפש, אז גם לא ציפיתי לזה. בעקרון, אמורים להרגיש את נקודת הג'י. היא קצת בולטת. היא מתנפחת. היא נמצאת כמה סנטימטרים בעומק הנרתיק בכיוון של הבטן. עדיף להחדיר שתי אצבעות צמודות ולהזיז אותן בתנועת "בואי הנה" קלה. חוץ מלהרגיש את נקודת הג'י המנופחת גם צריך לחוש את האשה, והוא חש אחושילינג. מה שהרגשתי היה בהתחלה מאוד לא מוסבר. ממש לא ידעתי מה אני מרגישה. זו היתה תחושה מאוד מוזרה. זה לא היה דומה בעיני להתחממות שהכרתי מליקוק הדגדגן כשמתקרבים לאורגזמה. זה היה הרבה יותר עמום, אבל התפוצץ הרבה יותר מהר וכמעט נבהלתי מעצמי כשגמרתי מרוב שלא ציפיתי לזה. אני אנסה לתאר את זה איכשהו - זה כאילו שאת לא מרגישה שנוגעים בך בכלל, לא מרגישה את קצות שתי האצבעות מגששות ומשהו בך בפנים גואה כאילו מעצמו. עד היום, בחדירה בזויות מסוימות, אני לא מרגישה שנוגעים בי מבפנים, אבל מרגישה את הבפנים שלי מתחמם ולפעמים גם גומרת מחדירה.

קשת

New member
יש לי שאלות אלייך דנטל.

אני חצי מזדהה עם מה שאת אומרת. אף פעם לא גמרתי ועכשיו אני חושבת שזה מחוסר סבלנות. עכשיו אני מבינה מהי נקודת הג'י ושחבר שלי מצא אותה מזמן לאיזו תקופה ובחודשים האחרונים הפסיק.. לוקח הרבה זמן בשביל לגמור מזה? כרי אלו היו בעצם הפעמים היחידות שהגירוי נשמך הרבה זמן מבלי שהשיא הקטן והנעים יישבר. אז מה את אומרת? הייתי בכיוון הנכון? כי הוא גם היה בפנים וגם בחוץ, אבל אז כאילו העדפתי לזרזד את זה כי לא נעים שהוא עובד כל כך קשה הרבה זמן, ודחפתי אותו להשקיע ביד החיצונית ששברה את המהלך... נשמע לך מוכר משהו מכל זה? אשמח לדעות

למעלה