הפעם הראשונה שלכם

p i n g o

New member
הפעם הראשונה שלכם

אתם זוכרים את הפעם הראשונה שבה נתקלתם בקיילי? הפעם הראשונה שראיתם אותה, שמעתם אותה וכו' מה הרגשתם באותו רגע? Was it love at first sight? איך נתקלתם בה? מתי זה היה? וכל מה שבא לכם להוסיף הודעות מפורטות ומעניינות יזכו את הכותב ב

p i n g o

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif

אני לא ממש זוכר, למען האמת את הפעם הראשונה שלי... מאז ומתמיד השם קיילי מינוג (או "קיילי מינו" תודות ל"יודעי דבר" ישראליים
) היה לי מוכר. אני זוכר שבשנות התשעים זה היה שם שהתקשר אצלי עם איזו כוכבת אייטיז פרובוקטיבית
. yeah right... ואז הגיע הקאמבק הגדול, עם spinning ואם לומר את האמת, לא ממש אהבתי. יותר מדי סקס למכירה והימרחויות של קיילי, למרות שהשיר היה קליט ויפה. On a night like this לא ממש שיפר את התדמית שלה בעיני (אני בטח נשמע ממש מתחסד
). ואז.... גיליתי שהיא אוסטרלית! למי שלא יודע, יש לי איזה קיבעון בקשר לאוסטרליה. אני עוד אגיע לשם מתישהו. זה לא שאני מאוהב בכל האוסטרלים שיש בעולם, אבל זה בהחלט שינה את התפיסה שלי בקשר לקיילי, והחלטתי להתעניין יותר במי זאת. קראתי עליה ועל ההיסטוריה, שמעתי שירים ישנים שלה (שדווקא היו לי נורא מוכרים!
), ואט-אט הצטרפה לה קיילי למקדש ה-Corrs שלי, וזכתה לה למקום של כבוד לצד אנדריאה, שרון, קרוליין וג'ים
מאז התעניינתי יותר בקריירה שלה, והתחלתי לשמוע את השירים שלה באובססיביות... מה איתכם?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמשנות השמונים בערך...

זקנה שכמוני...
התקופה עם ג'ייסון דונובן...

tatababa

New member
המממ..

אצלי זה מתקופת Impossible Princess הידועה לשימצה! אני שמעתי על קיילי לראשונה עם השיר Confide In Me - האחים הגדולים שלי היו מנגנין אותו בלי הפסקה. אחרי זה הגיע הדואט עם ניק וגם זה חשף אותי יותר לקיילס. מה שגרם לי לקנות את האלבום Impossible Princess היה הפעם הראשונה ששמעתי ברדיו את Breathe. השיר הזה פשוט תפס אותי! אז קניתי את האלבום הזה ואהבתי איזה שמונה שירים מתוכו (לא ייאמן שלא אהבתי את Limbo, Too Far אבל כן אהבתי את Some Kind Of Bliss הממוצע). בכל אופן, באותה תקופה אז רק אהבתי את המוזיקה, מכיוון ולא היה לי אינטרנט לא נחשפתי לכל הקיילימאניה >> עד סוף 99... בדיוק כשהחלו השמועות על הקאמבק, כל ההמולה סביב Your Disco Needs You כסינגל הקאמבק של קיילי עד ש Spinning Around נכנס לתמונה - כל ההתרגשות הזאתי, היה ממש נחמד לראות את זה. מאותה תקופה הפכתי לממש מעריץ. Cheers רן

KerenWelling

New member
אני...

הכרתי את השירים שלה, אבל כזה בכלליות מתוך ידע כללי... ואז יצא 'ספינינג אראונד'... לא אהבתי את הקליפ. יותר מדי סקס...זה שטחי מידי לשדר סקס בשביל למכור תקליטים.... בערך באותה התקופה נסענו לבני דודים שלנו ושמענו שם את הדיסק של קיילי. השירים היו ממש קליטים ויפים ואני זוכרת שבכל הדרך הבייתה זמזמתי לי אותם בראש....

Siren

New member
יו, איזה זקן אני...

אני דווקא אוהב את קיילי מגיל בערך, החל מהדיסק השני. השיר הראשון שאהבתי היה "HAND ON YOUR HEART". דווקא מ- SPINNING התאכזבתי אבל שאר השירים מהדיסק מצויניים. למרות FEVER החזק אני עדיין חושב שהאוסף הראשון שלה הוא הדיסק הכי טוב וממצא כל מה שאני אוהב בה.

KerenWelling

New member
חחחח

אבל לפינגו יש אובססיה לאוסטרליה בגלל 'קרוב רחוק' בעיקר....חחחחחחח

אוקי הנה שלי(נא לא לצחוק)

כולכם גדולים ממני ולכולכם יש אמ טי וי מגעיל 0 בודאי אז הפעם הרשונה שמישהו מכם ראה את קיילי הייתה יכולה להיות כשהייתם בני 8 או 9 אפילו אצלי זה לא ככה כי ראיתי אמ טי וי אצל חברות והתחלתי להתעניין בזה רק בגיל 11 או 12....... בקיצור הפעם הראשונה שלי הייתה כשראיתי אותה בספינינג אראונד וכן זו הייתה אהבה ממבט ראשון היא ממש הדהימה אותי אבבל התחלתי ממש להערית אותה רק אחרי CAN'T GET YOU OUT OF MY HEAD ......ואת כולה שירים שלה התחלתי להכיר רק חודשיים אחרי שקנט גט יו... אז התחלתי ללכת אחרוה ו"לחקור" ולגלות שמלא שיירם שהכרתי הם בעצם שלה......

במחשבה שניה לא "התאהבתי" בקיילי כשס

כשספינינג אראונד יצא אהבתי את השיר אבל לא התלהבתי מהקליפ כי הוא היה סקסי מדי......... אבל רק מספינינג היתי מודעת לקיומה של קיילי(כן!!!! ככה זה כשאין MTV) ואחרי זה התחלתי להעריץ אותה -כשקנט גט יו אאוט אוף מי הד אני רוצה להדגיש שזה שאני צעירה מכם ושאין לי MTV לא אומר שאני מפספסת שירים נהדים שהיו פעם כמו HAND ON YOUR HURT ןCONFIDE IN ME המעולה!!!!! ואת "איי גוט טו בי א סירטן"-איך כותבים בטוחה באנגלית ביי דה וואי? אגב אני מבינה שלימבו ואפרת היו מעריצים שלק יילי ממש מילדות והיו עדים לכול השינויי תדמית שלה... אז לימבו ואפרת איזה תדמית הכי אהבתם? הייתם המומים כשWHERE THE WILD ROSES GROW יצא?

p i n g o

New member
Got To Be Certain

ואם אני לא טועה שני אלה היו גם בהופעה שלה!!!!
|מקנא!|

במי אתה מקנא...?

לא קניתי ואני לא אקנה את ההופעה מכמה וכמה סיבות אישיות למרות שרן עזר לי נורא והייתי קרובה -ככה כדי להשיג את מבוקשי-קלטת הופעות של קיילי המלכה שלי ושל כולנו!!!!!!!!!!!!
יההה!
חח מה הקשר בעצם......? גיטרה זה של אבריל ... חחחחח

לימבו

New member
לי היתה אהבה ממבט ראשון

כשהקרינו את The LocoMotion בתכנית "עם הכוכבים" (בטלוויזיה בערבית ביום שבת אחה"צ... בשנת 1988) אהבתי את התדמית, זה דיבר אלי, אבל לא ידעתי מי זאת. ההערצה התחילה כשזכיתי ב"להיטון" (אני מצטער שאני מדבר במונחים שאף אחד לא מבין, אבל ככה זה באמת התחיל!) באלבום הראשון שלה בקלטת!! ובכלל לא ידעתי מזה!! זה נשלח לי מהשמים, ואז התחלתי לחקור על הזמרת ששרה את locomotion... ומשםזה רק הלך והתעצם. הסינגל הראשון של קיילי שקניתי הוא wouldn't change a thing- הייתי פעם ראשונה באנגליה בדיוק כשזה יצא (קניתי אותו ב-7 אינץ') אחרי זה השלמתי כבר את הכל...

ניצלו''ש-למישהו יש את השיר שקיילי ש

שרה בטקס הבריטס עם ג'סטין??? בלי להוריד כאלו קובץ שמע למישהו יש בבקשה???????

p i n g o

New member
הוא גם מעריץ של הטלוויזיה בערבית../images/Emo3.gif

ולפי מה שיניר אמר לי, בארץ Got To Be Certain יצא ראשון. או שלא?

לימבו

New member
לא

1. i should be so lucky 2. Got To Be Certain 3. The Loco Motion כמו בבריטניה... אני התחלתי מהשיר השלישי...

למעלה