הפעם הראשונה שלי

הפעם הראשונה שלי

הי, אני כבר די הרבה זמן בקטע ועד עכשיו שהייתי עם בחורים היינו בקטע של מציצות השבוע הייתה הפעם הראשונה שלי שקיבלתי מאחורה מאז אני סובל מטחורים האם זה טבעי? תודה
 

resputin

New member
הממ.

לא יודע אם בהכרח זה נגרם מתוצאה של הסקס עצמו, או פשוט שפצעת את האיזור מחוסר הכנה לחדירה (מה שעלול היה לגרום לטחורים, או לפצעים אחרים). הייתי מציע שתלך לרופא המשפחה שלך שיבדוק אותך ויפנה אותך לטיפול מתאים. להבא, השתדל להכין את המקום כמה שיותר לחדירה (וכמובן לעשות רק מין בטוח*). בהצלחה :).
 
סתם מסקרנות... ../images/Emo110.gif ../images/Emo9.gif

איך מכינים את המקום לחדירה של סקס?! מחדירים דברים אחרים והולכים לישון איתם כדי שהחור התרחב?
 

resputin

New member
אאוצ' ../images/Emo122.gif לא. :)

בגדול, זה תהליך. (להתכונן לחדירה ראשונה) צריכים בתקופה מסויימת להרגיל את האיזור להרגשה של חדירה בכלל, הרי זה מקום שרגיל להוציא, לא להכניס. מחדירים אצבע, שתיים, שלוש (דבר שיכול לקחת גם שבוע של ניסיונות) ומשם לעבור למשהו קצת יותר עבה, או יותר עמוק (נניח, עט או משהו, אני יודע. כל אחד ומה שזמין לו) - פשוט בשביל להתרגל להרגשה של חדירה. (מיותר לציין שעדיף לעשות את כל אלה אחרי ריקון, למניעת "טעויות" ואי נעימויות) אחרי שמתרגלים לאפקט החדירה, ביום שיודעים שהולכים לעשות סקס להשתדל לאכול קל ואפילו עדיף שלא לאכול כמה שעות קודם לכן, להתרוקן\לעשות חוקן וכשמגיעים למיטה שוב פעם, לאט לאט, אצבע-שתיים-שלוש עד שהמקום טיפה רחב יותר ורק אז שהוא יכנס, אחרת זה עלול להיות ~כואב~. יש מאמר בעל שני חלקים בבנים בלבד (שאני עצלן מדי להביא לו לינק, סלחי לי, אני פשוט דרך האדמין) שמפרט יותר לפרטים את כל התהליך ^^.
 

spooky shadow

New member
על עט עוד לא שמעתי..

אבל בסדר
סתם שאלה, חוקן, זה לא אמור להיות בריא לעשות הרבה..אז מה, פסיבים פשוט עושים חוקן כל פעם? זה נוראי. ומלבד זאת, להיות רק פסיבי, וגם במקרה סטוציונר זה לא שילוב ממש נוראי? הרי שבכל זאת אזור רגיש נורא, ומקובץ נורא. כל פעם חוקן וכל פעם חדירה די הורסת את המערכת שאחראית על הקיבוץ לא? (סתם כמה שאלות שאני לא יודעת עליהן יותר מידי.) מורגן.
 

resputin

New member
תדירות גבוהה היא לא מומלצת,

נכון, אבל מדובר על חוקן קצת יותר עמוק מחוקן ביתי. מה גם, תלוי מה זו תדירות גבוהה, אם אתה הולך פעם אחת לממסד שעושה חוקנים הוא מנקה את כל המעי שלך ולכן מספיק לשמור על הגיינה בסיסית+ בחודשים שלאחר מכן והכל יהיה בסדר. בכלל, מרבית האנשים שאני מכיר שומרים על הגיינה בסיסית וקצת מעבר, בלי הפרזות, אחרי פעם-פעמיים קולטים את הקטע ומבינים לאט לאט מה כדאי באותו היום או לא, מבין אם מבחינת תזונה או זמני ארוחות וכו'. כיווץ, אם כבר, ומאוד קשה להרוס את המערכת שאחראית על זה, אלא אם ממש מתעללים בעצמך. מה גם אל תשכחי שכל גוף מגיב אחרת וכל בנאדם עם הצרות שלו :) אני מכיר אנשים שלא צריכים בכלל חומר סיכה מול אנשים שצריכים שבועיים פורפליי בשביל אצבע מסכנה P:
 
../images/Emo187.gifאומייגאד!../images/Emo12.gif

אתם מכניסים אצבעות לתחת?!? %^&*)&&*)(_)*_( זה קצת מגעיל, לא? יצאתי לחופשת מחלה. נתראה בהקדם המאפשרי
 

suggarr

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אתה הומו ערס? יש דבר כזה? חחח
 
למעלה