הפעם הראשונה שלי

TalKz

New member
הפעם הראשונה שלי

איך היא קראת? האם אתם מתחרטים עליה? נשיקה ראשונה סקס ראשון

TalKz

New member
אני

נשיקה: כן, כי זה סתם היה ממשחק אמת או חובה סקס: לא כ"כ, למרות שסקס ראשון זה תמיד גרוע :] חח

pain is MY love

New member
לא מצטערים על דברים שעושים..

מצטערים על דברים שלא עושים... נשיקה ראשונה- אי אפשר להגיד שהיא הייתה מיוחדת מדיי... אבל אחרי הכל זה היה חייב לקרות מתישהו... לא בחור מיוחד מדיי אבל בגיל 15 וחצי נקשרים לכל דבר שלובש מדים...
סקס ראשון- שוב, לא מתחרטת על שום דבר, הבחור היה וישנו האהבה הכי גדולה בחיים שלי ואף אחד לא יגיד לי אחרת... איך זה קרה?.. קבוצת הכדורגל שלו ניצחה במשחק מאוד גורלי בליגה ואנחנו פשוט חגגנו את הניצחון...
סתם סתם, זה פשוט יצא באותו יום...

pardoi

New member
אז ככה

לא מתחרטת.. לא שזה היה קסום או משהו כזה אבל עדיין. התנשקתי לראושנה עם מישהו שהייתי דלוקה עליו..(זה מצחיק כי בעצם היינו חבורה של בנות ויצא שהוא היה הנשיקה הראשונה של כולן כמעט), שפוט היה לנו נוח הוא גבר מצד אחד אבל אוחצ' לגמרי (ואחרי כמה שנים הוא אכן יצא מהארון) וזה היה בגיל 14 נראה לי הפעם הראשונה-סקס הייתה ספונטנית לגמרי בגיל 18 וחצי..עם מישהו שהייתי איתו חודש בכולל (אחרי שבועיים שכבנו) ואחרי ש"נפרדנו" הוא המשיך לרדוף אחריי (זה לא אמור להיות הפוך?) מה גם שלא כאב לי בכלל (נו טוב אולי טיפה) ואפילו היו תנוחות ועניינים.....

לא מתחרטת על כלום ...:)

נשיקה ראשונה- גיל 14 בערך עם אח של חבר שלי בזמנו...(לא ידעתי שזה אח שלו נו...חחח) יום אחרי אותו חבר נזרק והאח לקח את מקומו והיה אקשן וריבים חחחח לא מזמן פגשתי את אותו בחור שהיום בן 23..:) סקס ראשון- דווקא היה אחד המדהימים...עם המון אהבה...!!!! עם חבר שהיינו שנתיים ביחד... :)

אצלי....

הנשיקה - זכרון תמים, לא הייתה גרועה בכלל. סקס - הפעם הראשונה הייתה גרועה... כואבת, אבל היה שווה לעבור את הכאבים בשביל הפעם השניה. בסה"כ לא מתחרטת לא לגבי זה ולא לגבי שום דבר שעשיתי בחיי.

ChilD SouL

New member
אהמ...

הנשיקה הראשונה הייתה בסדר, כשאני מסתכלת על זה עכשיו אז הנשיקות שבאו אח"כ [עם חבר אחר] היו הרבה יותר טובות, עוצמתיות וכיפיות.
הסקס הראשון - היה נהדר, וכל מילה נוספת מיותרת.

Zoharrr

New member
:)

נשיקה ראשונה -גיל 13 עם ידיד טוב במשחק,לא מתחרטת. סקס ראשון - גיל 16 גם עם חבר טוב,היה מדהים. (מצחיק שהעלת את זה עכשיו,היה לי בתולדת ראשון לפני שבוע-שבועיים) D:

Come Alive

New member
הממ.

נשיקה ראשונה- באה לי בהפתעה. כתה ח', חופש פסח, אני ממש זוכרת. גיל 14 וחצי. לא עם הבנאדם הנכון, לא בנסיבות הנכונות, וגם חרא של נשיקה. לא מתחרטת, כי לא מאמינה בחרטות. סקס ראשון- גיל 16 וחצי. עם מישהו שיצאתי איתו. לא היה לי כלום אליו, רק משיכה. לא היה משהו בכלל. מצד אחד לא מתחרטת, ומצד שני- מאוד. יכל לחסוך לי הרבה מאוד היום.

comet9

New member
עוד לא התנשקתי ועוד לא עשיתי את זה.

בואו נפתח את זה יותר.. נשיקה אחרונה וסקס אחרון...

חןשסק

New member
הפעם הראשונה שלי...

הנשיקה הראשונה שלי עם החבר הראשון לקחה המון זמן עד שהיא קרתה... זה היה ערב אחד מלא הזדמנויות שכל שניה הפריעו לנו... אבל בסוף זה היה, וזה היה כיף ומושלם חח
, וגם הפעם הראשונה עם החבר השני הייתה גם כן מדהימה... על חוף הים... עם ירח וגלים...
סקס ראשון עם החבר הראשון היה ממש ספונטני (בערך) והיה קצת קשה, אבל הייתה תחושה של "חיבור" נפשי, מעבר לחיבור הפיזי... עם החבר השני הייתי קצת יות רמנוסה והייתה הנאה אחרת, אבל שוב, כל אחד היה מדהים בפני עצמו
לא מתחרטת על שום דבר, ממש ממש לא

זכוכיות

New member
עם אותו בחור...

הנשיקה הראשונה היתה בגיל 12, עם החבר הראשון. הסקס הראשון היה 3 שנים אחר כך, בגיל 15 וקצת, עם אותו חבר ראשון. אין חרטות.

Paranoid Eyes

New member
אני

נשיקה ראשונה בגן או משהו חח נשיקה ראשונה אמיתית הייתה בגיל מאוחר שזהה לפעם הראשונה. מישהו שיצאתי איתו ... זה היה אחרי הצבא

למעלה