הפעם הראשונה שלי..

תפסה אותי ../images/Emo141.gif

החדר שינה שלי מגביל לחדר ההורים דיפדפתי בין ערוצי הטלויזיה עד שהגעתי לסרט כחול אורגיה מטורפת איך שאמא נגכנסה לחדר כששמעה גניחות העברתי מהר ערוץ מה שהיה היה מהיר ככה בלי כוונה צרפתית והיא שאלה אותי מה אני צופה היא יצאה מהחדר מהוססת ושוב החזרתי לערוץ הזימה ושוב היא חזרה יותר עצבנית

ruben74

New member
מתנה ליום הולדת!

מה לדעתך שחברי הפורום נישלח לך מפתח לדלת כמתנה ליום הולדת???

Cינדרלה

New member
בוא נעשה כזה דבר

אם כבר אתם משקיעים עלי מתנה, לכו על משהו מקורי יותר. מפתח יש, אבל מי חשב שאני יגיע למצב כזה בלי לנעול?!

ruben74

New member
זה הבעיה!

זה בדיוק הבעיה! שהחרמנות עולה השכל והמחשבות יורדות חחחח טבע האדם!

נצל"ש בדלת פתוחה?

מישהו העז לעסוק בפעילות מינית (אם ביחיד או אם בזוג) כאשר הדלת פתוחה? קרה לי פעם, ומשום מה זה מוסיף לא מעט לריגוש, הפחד פן תתפס...

Cינדרלה

New member
אווווו- איזה נושא מעניין...

אז ככה, החדר של חבר שלי נמצא בקומה השניה בבית. זה מעין חדר על המרפסת. לילה אחד החלטתי שלא סתם החדר ממוקם שם. לכל דבר סיבה. אז פתחתי את הדלת ורק בשביל הריגוש עשינו את זה ככה אבל כשהאקט נגמר מיהרנו לסגור (שזה הכי דפוק פה). יש משהו מרגש בלהתפס או לפחות ב"לחיות על הקצה" ולהיות בסיטואציה שמאוד קל להיתפס בה- זה בטוח.

Cינדרלה

New member
זה לא ההפתעות...

זה דווקא יותר הפחד מלהתפס.. או לא בדיוק הפחד- יותר הריגוש.

יודא23

New member
אמא

מה לעשות. מצד שני זה גם מפתח יחסים פתוחים עם האמא ומסייע במשברים מסויים. אשמח לשמוע 0546822333

איך שכחת ימים אחרים , נפלאים ? ...

הליכה על חוף הים כשהגלים נשברים על הצדפים ואל החוף ולצהריים הייתי מכין מאמא עוף .. איך שכחת צחוק ועיניים כחול של שמיים לצחצח שיניים בירושלים אומרים - מא-תיים ברצלונה הבקיעו לצ'לסי שניים איך אתה תמיד מפתיע מחדש שולח להיא , ולהוא ד"ש אתה לא מבין שאני נרגש ? יש יגידו - נואש ... ורק בינינו - לא , לא ממש !

למעלה