הפעם הראשונה שלי..

Cינדרלה

New member
הפעם הראשונה שלי..

ישבתי אתמול בחדרי חושבת מה לעשות בכדי לא למות משעמום בקרוב. פתחתי טלויזיה ודיפדפתי בערוצים. פה שעמום, שם שעמום- בעיקר שעמום ואז נתקעתי על ערוץ, פתאום משום מקום- סרט כחול! הסתכלתי קצת. טוב לא קצת. הדליק אותי לראות את האישה יורדת לגבר ומוצצת לו בחוזקה בעודו מושך בשערה הבלונדיני ושידיה הגדולים משתפשפים על הביצים שלו. התחלתי ללטף את הפטמות שלי. הרגשתי צורך עז, כאילו ידיי השתלטו על גופי, לרדת לכיוון מטה. אחרי שהפטמות הזדקרו מספיק נתתי לידיי להשתלט לי על הגוף והן נמשכו מטה לכיוון הכוס שלי. התחלתי ללטף אותו בעדינות, קצת חוששת אבל מרגישה הנאה. העברתי אצבע על הדגדגן שלי תוך כדי הקשבה לקולות הגניחה הקלים מהבלונדינית השופעת והשמעת קולות גניחה עדינות משלי ובדיוק שם, בנקודה שאין ממנה חזרה והרגשתי איך הדם עולה לראש, הבטן מתמלאת פרפרים ואם לא עכשיו אז לעולם לא.............. הדלת נפתחה ואמא שלי החליטה לשים את הכביסה הנקייה בארון. שלפתי במהירות את היד כשאני אדומה מהחום ומהבושה כאחת. היא בהתה בי קצת אבל מהר מאוד טישטשה את המחשבות הזדוניות ושאלה מה אני רוצה לארוחת ערב. כן רבותיי, וזו הייתה הפעם הראשונה שנתפסתי מאוננת בידי אמא שלי! אתם מוזמנים לספר לי את החוויות שלכם. אשמח שלמוע.

אווץ'

על הבוקר סיפור כזה... רק שלא יתפסו אותי באמצע הקריאה של הקטע הזה
ואגב פדיחות... הייתה פעם אחת שעשיתי סייבר סקס במסנג'ר ופתאום דפקו בדלת (מזל!) יאללה, שיהיה בוקר טוב

מזלכן שהסימנים אצלכן פחות מובהקים

אותי פעם בצבא תפסה "על חם" חיילת שנשלחה להעיר מישהו שישן איתי בחדר...וזה היה עם התורן מונף בשיא הדרו...חוברת פורנו...קרם גוף...בקיצור כל הגאדג'טים. מיותר לציין שהצרחה שהיא פלטה כשברחה העירה את החייל השני...

D a r k m a n72

New member
../images/Emo4.gif

מודה.. תפסו אותי , וזה היה בשירותים לפני המון שנים
וזה
על התמונה

m r z

New member
איזה סרטים כחולים יש

לפני ארוחת ערב?! אני עוזב את יס! העיקר התמונה

כנראה שאצלם יש חיבור ישיר ללווין

כי ב"יס" וב"הוט" אין סרטים כאלה, בטח לא בשעות שאוכלים בהן ארוחת ערב, מאז שכמה פוליטיקאיות צבועות שמכנות את עצמן פמיניסטיות חברו לחרדים בקנוניה לפגוע בחופש הביטוי והורידו את ערוצי הפורנו מהמסכים.

Cינדרלה

New member
אז זהו...

גמאני ב"יס" וזו בדיוק הייתה התגובה שלי כשראיתי את זה. בדקתי עכשיו את העיניין. זה היה מעין משהו דוקיומנטרי על תעשיית סרטי הפורנו ועל הדרך הראו איזה 10 דקות של איזה סרט. תודה לכל המחמיאים על התמונה

אפשר לשלוח לך קלטת?

קראתי פעם בעיתון על תכנית כזו שמשודרת ב"יס" אבל לי יש "הוט"... מה דעתך להקליט לי את השידור החוזר ולשלוח לי? הוצאות משלוח ושכ"ט כמובן על הנקניק....

hurm

New member
נשמע פחות גרוע מהקטע עם הכלב/ה

קראתי איפה שהוא בטאגליינס נדמה לי על זאת שנעזרה בכלבה שלה... נדמה לי בפורום סקס לנוער אני לא ממש בטוח בכל אופן זה בקטנה, קורה לכולם (האמת היא שלי זה לא קרה אף פעם)

למעלה