הפעם הראשונה שלי

ilana 18

New member
הפעם הראשונה שלי

הייתי אז בת 17, חבר שלי היה צריך לחזור מהצבא ורציתי לחכות לו כבר בביתו. הברזתי מכמה שעורים והלכתי אליו. הדלת היתה פתוחה, אז נכנסתי (אחרי שנתיים ביחד אני הייתי כבר כמו משפחה) . ראיתי את המדים זרוקים בסלון, הוא חזר מוקדם משציפיתי. רציתי כל כך לשמח אותו , בזמן האחרון היחסים בינינו היו לא משהו.. הלכתי לכיוון חדרו, כבר שמעתי קולות משם וכשפתחתי את הדלת לא האמנתי למראה עיני: הוא שכב על גבו ומעליו ישבו (יותר נכון רכבה) בחורה בלונדינית, שנהנתה מכל רגע. עיני התמלאו דמעות , רציתי למות, והוא, מסתכל עלי כאילו כלום לא קרה, ידיו על מותניה, הם התנשקו ואז הוא אומר לי "רוצה להצטרף?" הבחורה הסתובבה אלי. היא הייתה באמת יפה, היא הסתכלה עלי וליקקה את ספתיה, כשהיא ממשיכה "לרכוב" על חברי, עמדתי כך עוד כמה שניות ואז יצאתי בריצה מהדירה , מנסה לעצור את הבכי שהולך לפרוץ. אחרי שנתיים ? ככה הוא עושה לי? שנאתי אותו. שנאתי את כל הגברים בעולם. *המשך בתגובות*

ilana 18

New member
המשך 1

רצתי ברחוב, עיני דומעות, כבר ידעתי לאן מועדות פני. ביתי של חברתי הטובה היה במרחק כמה רחובות.הגעתי אליה, היא ראתה שאני נסערת, עיני אדומות, היא שאלה מה קרה ואז כבר לא החזקתי את עצמי ופרצתי בבכי מר. היא חיבקה אותי, הנחתי את ראשי על כתפה ובכיתי. היא ברגיעה אותי, ליטפה את ראשי בידה הרכה . כה נעים ומרגיע היה המגע שלה. ישבנו בחדר שלה ודיברנו, ודיברנו. בעיקר על כך שכל הגברים חראות ועד כמה שאנו שונאות אותם ושאנו יכולות להסתדר מצויין בלעדיהם ובלי שהם ישברו לנו את הלב. אמרתי שיותר בחיים אני לא אצא עם גבר יותר "ואישה?" היא שאלה אותי, שתינו צחקנו. לא ידעתי אז עד כמה זה היה נכון. אם עדיין לא אמרתי, אז אני ברונטית, עם שער ארוך וחלק, עיניים חומות ,גוף רזה, חזה קטן עגלגל עם פטמות גדולות. חברתי , שמה טלי, היא לעומתי בלונדינית עם עיניים כחולות, יפה מאוד, קצת מלאה, וחזה גדול שנופל טיפה. גם הישבן שלה היה טיפה גדול, אבל כל זה רק הוסיף לה.

ilana 18

New member
המשך2

ישבנו על מיטתה. אני לבשתי חצאית קיצית כחולה וטלי לבשה בוקסר וחולצת בטן שבקושי הכילה בתוכה את שדיה , שלא נתמכו בחזייה. הפטמות שלה בלטו כך שחולצתה נראתה כשקופה. אמרתי לה עד כמה אני שמחה שיש לי אותה כחברה ושאני אוהבת אותה ( במובן של חברים טובים) התחבקנו. הפעם היה משהו אחר בחיבוק, הרגשתי את שדייה מתחככות בשלי, לוחצות עליהם. מחשבות מגונות עברו בראשי. וכנראה גם בראשי כי ידיה נחו על מותני החטובות, היא ליטפה אותם ואז, לאט, ידיה נכנסו מתחת לחצאית שלי, והיא ליטפה את ישבני, עדיין ישבנו מחובקות, היא הסתכלה בעיני, ואני בעיניה הכחולות כשמיים, ידיה מלטפות את ישבני וירכי. ואז היא נישקה אותי ברכות , נגיעה של שפתיים שהיתה כל כך מתוקה. הסתכלנו עוד כמה שניות אחת על השנייה. כבר לא התאפקתי, עכשיו אני נשקתי אותה, אך הפעם זו הייתה נשיקה ארוכה, לוהטת, רטובה וחושנית. מלאת תשוקה ואהבה. נשיקה שחיממה כל מקום בגופי ובמיוחד את המקום בין רגלי

ilana 18

New member
המשך3

הרוק החם שלה התערבב עם שלי, לשוני התחככה בלשונה, מלקקת את לשונה ומדצצת אותה, עוברת על כל נקדה בפיה. ידי מלטפת את בטנה ועולה למעלה, מרימה את חולצת הבטן וחושפת את שדיה הגדולות , פטמותיה זקורות, מחכות למגע לשוני. אני מתנקת מפיה, מנשקת את צווארה, מלקקת אותו, ועוברת לחזה שלה. ידיה מחזיקות את שדיה, לוחצות אותם כנגד גופה, אני מלקקת כל שד מוצצת את הפטמה ונושכת אותן קלות. אחרי זה שוב התנשקנו, עכשיו היה התור שלה. היא נישקה את צווארי, ידיה הורידו את כתפיות החצאית, היא פתחה לי את החזייה, החזה שלי נגלה לפניה, היא התחככה עם השדיים שלה בשלי , לחצה אותם עם ידיה, מעכה אותם . נישקה אותם וליקקה את הפטמות, בלהט ותשוקה. היא הורידה את החצאית שלי לגמרי, הכוס שלי היה רטוב והיא ראתה זאת היטב מבעד לתחתונים הלבנות שלבשתי. ואז היא נעצרה. " את בטוחה שאת רוצה לעשות את זה?" היא שאלה. "מעולם לא הייתי בטוחה יותר" עניתי לה ,נשכבתי לאחור , ופיסקתי את רגלי

ilana 18

New member
המשך 4

לשונה עברה על ירכי, ידיה משכו את התחתונים, הורידו אותם, הכוס שלי נפרש לפניה. היא עברה עם אצבע על השפתיים , פיסקה אותן וליקקה אותן ברכות. לשונה עבר מסביב למערה החמה והרטובה שלי, היא ליקקה ונישקה מסביב ואז הביאה ליקוק חזק, עם כל הלשון בדגדגן. פלטתי אנחה והצמדתי את ראשה אל בין רגלי. היא ליקקה, מצצה ונישקה את הדגדגן שלי ואני גונחת וצועקת " כן, טלי, כן" . היא שילבה את אצבעותיה שנעו בזריזות. נכנסו עמוק בפנים, והטריפו את כולי . הרגשתי שאני קרובה, צעקתי לה " יותר מהר" היא החלה לעבוד מהר יותר עם אצבעותיה, 3 אצבעות שנכנסו עמוק בפנים. לשונה רטטה על הדגדגן שלי, היא מצצה אותו לפיה , אצבעותיה התחככו בו גם, פלטתי אנחות וגופי התפטל ואז פלטתי אנחה חזקה , גמרתי. האורגזמה הטובה ביותר שהייתה לי. טלי הפסיקה לעבוד עם הלשון. היא עלתה עם לשונה על גופי . על הבטן, ליקקה את שדי ושוב התנשקנו. פיה מלא במיצים שלי, אני מרגישה אותם בפי, טעמם נפלא

ilana 18

New member
המשך 5

"תודה" אמרתי לה. " איך בשביל פעם ראשונה?" היא שאלה, חייכתי, " עכשיו תורי" אמרתי לה. היא הורידה את חולצת הבטן , נישקתי את שדיה, והיא נשכבה לאחור . הורדתי את הבוקסר, מתחתיו נגלה כוס מגולח יפיפה , הגדגן שלה בלט החוצה, כל האיזור רטוב ורק מחכה ללשוני החמה. הכנסתי לה 2 אצבעות, תוך כדי שאני מאוננת לה מצצתי את הדגדגן. ליקקתי אותו בליקוקים ארוכים ואיטיים. הגברתי קצב , לשונה רטטה בתוך הכוס שלה. היא נשמה במהירות, אך לא הוציאה קול. עכשיו אצבעותי נכסו ויצאו ממש מהר, מצצתי את הדגדגן ליקקתי אותו במהירות , אצבעותי נכנסות עמוק וחזק ואז היא פלטה אנחה, צעקה של עונג. פי התמלא במיצים שלה, טעימים וחמים. המשכתי לעבוד עם האצבע, ועליתי למעלה עם הפה, נשקתי אותה ושיתפתי אותה בטעם מיציה. חזרנו על כך עוד כמה פעמים, גמרתי, וירדתי לה, היא גמרה ושוב ירדה לי. כשהתעיפנו, נשכבתי עליה, מרגישה את חום גופה בכל נקודה, שכבנו כך ותנשקנו. זה היה מדהים, פעם ראשונה .

avi46

New member
אפילו......

שסקס לסבי בד"כ לא ממש עושה לי את זה, מתוודא שהסיפור שלך ממממ..... עשה לי משהו.... כל הכבוד! נ.ב. אולי זה כבר מאוחר, אבל לא כל הגברים "חארות"....

הקדמת אותי...

הכותרת של הסיפור הבא שרציתי לשלוח היתה בדיוק אותה כותרת, אבל עם תוכן קצת שונה...מה אעשה עכשיו?! אבל הסיפור שלך מאוד יפה.

bugbuster

New member
שפתים. ולא ספתים. שדיים גדולים. מה

לעשות, גם לנו לזכרים יש מה לעשות באיבר הזה. ביחיד - שד "אחד", או שד "אחת"? ולמה הנוקדנות..? [כיוון שכל כך כל כך לא... לא מעניין. לא מגרה. על ילדותיות אמרתי משהו? וואו נזכרתי! פ'ם בגיל אבע'שרה.. חבר שלי נגע לי שמה.. כן..! בקטן.. יווו איזה קטע...! נו אמרתי את "הנורא" מיכל.. זה כבר עושה את זה למעניין? אולי בכל זאת שיפור כתיב ישפר גם את התוכן? מהההה?
אצא לי לשוטט במאורות מוצלחות משלך.

היי בואו נשמור על כבוד לבאי הפורום

בבקשה. על כל אחד אפשר לצחוק עילגות לא חייבת לבוא רק במילים. אז אנא, בואו נמנע מהלעזות. תודה ויום טוב.

Sefy

New member
באמת שהגזמת הפעם ../images/Emo31.gif

זה פשוט היה מגעיל, לא יודע אפילו למה אתה מגיב אם אתה רק מעליב

למעלה