הפעם הראשונה שלי.

הפעם הראשונה שלי.

אני זוכר את הפעם הראשונה שלי מעולה. זה היה אצלי בבית, זה היה בדיוק איפה שאני יושב עכשיו. אני חושב שמישהו שידך, אני לא סגור עדיין מי הוא היה, ואיך התחלתי בכלל. אבל זה היה חייב לקרות, הפעם הראשונה שאני נכנס לפורום תיכוניסטים ולתפוז בכלל. הסיבה שנשארתי הייתה חיבור. כל כך הרבה רעיונות מסתובבים לי בתוך הראש באנרכיה מושלמת, הייתי צריך משהו שיתעל אותם לערוצים, שאני לא אתחיל משהו ואשכח מה רציתי להגיד, שאני יחשוב רעיון אחד בכל פעם. הייתי צריך שיטה. ומישהי בדיוק השוויצה שהיא קיבלה מאה בחיבור ו..בלה בלה.. המנהלת והמפקח ושר החינוך והרמטכ``ל ודרעי וכולם ראו את החיבור המדהים שלה. המסר היה מובן, אם אתה כותב כאן הרבה הודעות, גם אם אתה טמבל לגמרי אתה תלמד לנסח את עצמך. אולי בכל זאת יהיו לך שגיעות כתיב(מה לעשות שלי יש שפה משלי), אתה תדע לפתח רעיון, אתה תדע להתחיל ולגמור (כן, לגמור) משפט, אתה תוכל לחבר שתי משפטים. אתה תהפוך לתלמיד שיוציא מאה בחיבור. והשבוע קיבלתי מאה במגן בחיבור. בטח שמגיע לי. ובגלל זה חזרתי לכאן, לחדד במעט את מה שלא עברתי עליו זמן רב -את הכתיבה שלי.(ולהשוויץ?) יום שני הבגרות- אחלו לי הצלחה. למה אתם באתם לפה? ולמה אתם נשארים? שתי שאלות שאני מת לדעת.

מה קורא ?

אני קורא. אךךךךךךך איזה הטמבל אני... האמת שזה ממש ממש נכון ... מאז שאני כותב בפורום הזה .. הציונים שלי ממש השתפרו ... כלומר .. אם לא העברית, אז לפחות קל לי יותר לנסח את עצמי, אחרי הכל אני טמבל.

may-is-here

New member
ד``א בגרות בחיבור...

רק רציתי לאחל לכל הנבחנים למניהם בחיבור בהצלחה למרות שזה ממש שטויות אבל שיהיה :)

Hell is beige

New member
דשא! תמיד ידע לנסח את עצמו טוב

יתור מידי טוב זה הביא לדשא! הרבה מאוד צרות

flowr..

New member
אוי...

עצה ידידותית לי אליך- עזוב את הקטע של ``דשא! אומר`` ו``דשא! עושה``... זה מבלבל, לא כל כך מבינים למה אתה מתכוון, לא כולם יודעים שזהו כינוייך באיי.סי.קיו... זה קצת מעצבן, בלי לפגוע. flowr..

hasaroot

New member
הינני חולק על דעתך

הפורום הזה מורכב ברובו מאנשים שקראו וכתבו כבר מספיק הודעות, אז עכשיו כולם יודעים ש``דשא!`` (כל הזכויות שמורות לברנש שאף פעם לא הבנתי את הניק שלו) זהו אותו ברנש עם ניק מוזר. הל(י), אני חולק אני אינני מסכים ואפילו מתנגד להצעתה של flowr. אני דווקא ממש אוהב שברנשים מדברים על עצמם בגוף שלישי. גם נעל וNO האגדתיים עושים כך (קצת חנופה לוותיקי הפורום). חזק ואמץ! ואם כבר מדברים על מספיק הודעות, נראה שההודעה הזאת, ה156 במספר שלי, תכניס אותי לרשימת חברי הפורום המיוחלת. ה*שג*תי את מטרתי בחיים!!!! אני כ``כ מאושר! זה עצוב? habarnash למי אכפת?

Levinzone

New member
אבל זה מעצבן...

הסימן קריאה הזה תקוע באמצע הקריאה...! זה פוגם בכל הרצף! וחוצמזה, הניק ניים שלו זה הל איז בייג`- הגיהנום בצבע בז`!!!! גם אני התחבטתי בשאלת הניק שלו קשות, ובסוג גיליתי... מי גאון של אמא (שלא נותנת לה לצאת בל``ג בעומר כי יש לה צ-ה-ב-ת)? -יעל-

_snufkin_

New member
אם כבר חיבור..

חיבור-חיסור, חי חי על מה כתבתם בבגרות? נראה לי שהייתי היחידה בשכבה שלי שכתבה על אומנות. לא שהיה לי הרבה מה להגיד בנושא, ציטטתי את רוב החיבור שלי מאיזה ספר מטומטם שקראתי יום לפני על כתיבת תסריטים. שטויות בסגנון ``בכל יצירה יש מעט מן הקסם``. ואז באמצע הבגרות שכחתי איך קוראים לההוא מ1984. ניסיתי לשאול כל מיני בנות שישבו לידי וקיבלתי ארבעה מבטים של ``אלף תשע מאות ומה?`` ומבט אחד של ``עוד שניה אני פוסלת לך את הבגרות`` מהמשגיחה. אח, דור רוצח אגדות. וכוווול השכבה שלי כתבה על פולין. חוץ מאיזה ילד אחד שכתב על חוצה ישראל. אבל הוא מסוג האנשים שתמיד יודעים אם יש איזה הפגנה נידחת של פעילים למען חופש בנות-היענה אי שם באוסטרליה, אז זאת לא היתה הפתעה גדולה. בקיצור, לפני שאני מקלידה את עצמי למוות- על מה כתבתם?

snoway

New member
אומנות?

למה לעשות לעצמך חיים קשים, למה? טלפון סלולרי-קל ופשוט. רוב השכבה שלי בחרה את הנושא הזה, ומשום מה חשבנו שכל שכבות י``ב באשר הן בחרו באותו הנושא. קורה שטועים. שקלתי לבחור בפולין אבל אז הייתי נכנסת לדיכאון, לא הייתי מרוכזת וכל הבגרות הייתה יכולה ללכת פאקאקט (ככה כותבים את זה בכלל?) ועכשיו אני צריכה ללמוד לבגרות בכימיה ביום שני, ולמתכונת בהסטוריה, ולמתכונת בספרות שהיא בדיוק אחרי זה, לעוד משהו שאני לא זוכרת מהו בכלל ויהיה שלושה ימים אחרי ספרות, ולבגרות באזרחות (אויר?) שהיא יומיים אח``כ, ולמתכונת במתמטיקה שהיא יומיים אחרי(מי שמכיר תפילה טובה כדי לקבל עזרה מאלוהים במתמטיקה שיגיד לי). ובין כל זה אמור להיות לי טסט נהיגה עוד מעט ואני כבר צריכה להתחיל לשנן: אסור לדרוס זקנות במעבר חצייה, אסור לדרוס זקנות במעבר חצייה, אסור לדרוס זקנות במעבר חצייה, אסור לדרוס זקנות במעבר חצייה, אסור לדרוס זקנות במעבר חצייה...

כולם עשו על הסלולרי ...

כי יש על זה הרבה מה לכתוב, אני אישית דווקא עשיתי על השואה. ועל אומנות יש מלא מה לכתוב ....... יותר מדי מה לכתוב ... אני לא בחרתי את זה כי לא היה לי כוח לארגן לעצמי את הכל בראש, אבל אני יכול לכתוב על זה לפחות 5 עמודים. אני חייב לציין שהחיבור יצא לי בן זונה, אבל כתבתי רק 2 עמודים ...

_snufkin_

New member
על אומנות..

10 דפי טיוטה. שני דפים וחצי של חיבור. בחישוב מהיר זה יוצא פי שלוש עמודי זבל על עמוד של תובנות עמוקות. אבל היה בסדר. וטלפונים סולולריים? עזבו, יותר מדי קשה לאיית את זה.

למעלה