הפעם הראשונה שלי.

לימאי123

New member
הפעם הראשונה שלי.

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל ניסיתי באחרים ולא קיבלתי תשובה אני בת 18 ואני וחבר שלי ארבעה חודשים ביחד. אין בן אדם שאני אוהבת יותר מהבן אדם הזה, והוא אחד האנשים הכי טובים שאני מכירה, הוא דואג לי ואני יודעת שהוא אוהב אותי. לפני שבועיים בערך ניסינו לשכב ופשוט לא הצלחנו. בשביל שנינו זאת הפעם הראשונה ושנינו מאוד לא מנוסים, לא בזה ולא בשום דבר אחר שקשור למערכות יחסים. זה היה מוזר, בהתחלה הוא פשוט לא ידע לאיפה להכניס את זה, אחרי זה הוא מצא את זה עם האצבעות, והצליח אבל כשהוא עבר לאיבד המין זה פשוט כל הזמן גלש החוצה. זה התחיל ממש לייגע אחרי בערך הפעם הרביעית. התחלתי להיות מתוסכלת כי ראיתי שהוא ממש מתבאס מזה כל פעם מחדש. לי זה לא כ"כ חשוב כמו שזה חשוב לא. ברור שבאלי שזה יקרה כבר! אבל מרוב שהתייאשתי מכל הניסיונות הכושלים כבר הגעתי למצב שאמרתי לעצמי טוב נו אם זה יקרה זה יהיה נחמד, אבל אם לא זה גם בסדר. המשכתי לזרום איתו ולהמשיך לנסות רק בשבילו, ופשוט כאב לי לראות איך הוא מתבאס מזה כל פעם מחדש ואיך הביטחון העצמי שלו יורד. הגענו למצב שאני הייתי צריכה להרגיע אותו ולעודד אותו ולהסביר לו שגם אם לא נצליח בפעם ה-100 זה לא חשוב, ושאנחנו ביחד בזה. זה הרגיש לי כאילו שהוא מנסה להוכיח לי משהו כל הזמן. ושלשום אפשר להגיד שזה קרה, הייתי חדירה והיה הכל, הרגשתי את זה בפנים וכל האקט קרה.. אבל פה התחיל הדבר הכי מוזר. לא הרגשתי כלוווום. פשוט כלום. הרגשתי אותו בתוכי, אבל לא נהנתי ובטח שלא גמרתי ועוד פעם, הכי מתסכל זה שהוא גם לא גמר. ואז הוא התחיל עם המשפטם של יוואו מה יש לי? קודם אני לא מצליח להכניס את זה וכשאני מצליח אז אני לא מצליח לגמור? אני פשוט לא יכולה להסביר כמה זה מסתכל אותי לשמוע אותו מדבר ככה. אני כבר לא יודעת איך להסביר לו יותר שזה נורמאלי (נראלי), שאנחנו רק בתחילת הדרך.. אני יודעת שלבנים זה יותר קשה, זה פוגע להם באגו והכל. אבל אני מתוסכלת כי כששאלתי אותו אם הוא הרגיש משו הוא אמר לי שבטח שכן, אבל שהוא פשוט לא מצליח לגמור. אני כמעט בטוחה שהוא אמר לי את זה רק בשביל להרגיע אותי ורוב הסיכויים שהוא לא הרגיש כלום, בידיוק כמוני. השאלה שלי היא כזאת: מה הולך פה?!! סקס לא אמור להיות משהו כיפי? איך זה יכול להיות שלא הרגשתי כלום? אני כבר מתוסכלת ממש, אני לא רוצה שהביטחון העצמי שלו ירד ושהוא יחשוב שיש איתו איזושהי בעיה. יכול להיות שהבעיה היא בכלל אצלי? אולי משו בי לא בסדר? אני כבר לא יודעת מה לחשוב.
 

adam33

New member
מבלי..

מבלי להכנס לנישה של פורום מיניות אני חושב שאלה "חבלי התחלה" של זוגיות טובה בה כל אחד לומד להתרגל ולהכיר את הבן זוג...עם הזמן אני מניח שהעכבות יעלמו והכל יזרום בצורה יותר טובה..
 

chenby

New member
אולי דווקא בסדר

תראי לי בחורה אחת שהפעמים הראשונות שלה היו חוויית חושים מטורפת.. זה לוקח זמן.. להרגל לעובדה שעושים את זה, להתחבר רגשית, להכיר את האדם שאתך.. לאט לאט.. אל תחשבי.. תחיי
 

אייבורי

New member
אל תדאגי

זה בסדר, השלב הבא הוא גמירה מוקדמת מידי תורידו לחץ הכל יהיה בסדר בתוך חודשיים
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
הכל בסדר

פשוט שניכם במתח מטורף. כן, סקס אמור להיות כיף. אבל כיף ומתח לא הולכים ביחד. כמו שכתבו לך: מה שקורה לכם נורמלי לגמרי. נכון, יש כאלו עם מזל שבפעם הראשונה הכל הלך בכיף גדול. טוב, לרוב זה קורה לבן ולא לבת... אם את רוצה לראות את החיובי מבחינתך האישית: לפחות לא כאב לך. יש כאלו שהפעם הראשונה מאוד כואבת להן. לך לא. ההנאה תגיע עם הזמן. --- וטיפ לסיום: לשניכם יש יכולת להנות מהרבה דברים שהם לא חדירה. כדאי שקודם תחפשו כמה כאלה, אצלך ואצלו, ופשוט תהנו מהם. ההמשך כבר יגיע. כשטה, אתם יכולים להחליט: היום עושים סקס אבל בלי חדירה. חדירה אסורה היום. ואז תראו מה יקרה.
 

לימאי123

New member
תודה ושאלה אחרונה

האמת היא שזה נכון שמפריע לי ששנינו לא גמרנו, אבל מה שאני מנסה להסביר זה שלט הרגשתי כלום! שום הנאה, פשוט הרגשתי את זה יוצא ונכנס אבל כלום. זה לא מוזר? עצם החדירה לא אמורה כבר לעשות לי משהו?
 


קודם כל מזל טוב. עכשיו, כדי להוריד מהלחץ ומהמתח <למרות שזה לא קל כי היי, עבר שלב בחיים!
> כדאי מאוד שתנסי ללמוד ולהבין איך הדברים עובדים. כרגע שניכם במצב של לחץ שיא. וכשנלחצים מסיבה זו או אחרת - ההנאה פורחת מהחלון. כפי שכבר נאמר לך, יחסי המין זה כל כך הרבה הרבה מעבר לחדירה! הגירוי קודם כל מתחיל במוח. במשיכה, בכמיהה, בהתרגשות מהמגע שלו, בהנאה מהמגע שלך בו. כשתרצי אותו בתוכך בכל מאודך, כשתשתוקקי אליו - תרגישי גם תרגישי. וגם הוא, ירגיש גם ירגיש, וייגמור בהתרגשות
. עצה שלי - תעזבי לגמרי לגמרי את ההתעסקויות הטכניות שלך בגמירה! תתרכזי בחוויה של הביחד שלכם, תחקרי את הגוף שלו, תתענגי על חקירתו את הגוף שלך, תלמדי מה עושה לו נעים, מה מרגש אותו עד מאוד שאת עושה. ככל שתהיו מוכרים ואהובים זו על זה, יירד מכם מפלס המתח ויפלס לכם את הדרך להנאה. בהצלחה
 
אני אגלה לך סוד

הפעם הראשונה היא גרועה. כמעט לכולם. זו הסיבה שאין טעם לחכות לפעם ראשונה מדהימה בצימר עם נרות ומוזיקה. אין הבדל בין זה לבין סקס במכונית. אל תדאגי ואל תילחצי, יהיו לכם עוד כמה פעמים לא משהו, וזה ישתפר לאט לאט. מציעה שבינתיים תבדקו כל אחד עם עצמו מה עושה לו טוב, כדי שתוכלו להכווין אחד את השנייה ולהיפך.
 
לימאי יקרה

ראשית אתייחס לחוויה שלך ואח"כ לחוויה של בן זוגך. כשאלוהים ברא אותנו הנשים, הוא החליט לסבך אותנו קצת בכל מה שקשור באיבר המין הנקבי וביכולת ההנאה ממין בחדירה. באופן לא ברור, הדגדגן נמצא מחוץ לנרתיק. ההנאה הראשית של האישה ביחסי המין הינה מגירוי הדגדגן. בעת החדירה רק הנרתיק משתתף במשחק (אלא אם מתאמנים על זוויות מיוחדות בהן יש גם חיכוך של הדגדגן) ולכן זה נורמאלי שלא הרגשת דבר מלבד חיכוך. אצל הגבר לעומת זאת הדברים פחות מסובכים. לכן האמיני לו כשהוא אומר שהוא הרגיש. לגבי הקושי שלו לגמור, הסיבה לכך היא "חרדת ביצוע". זוהי חרדה ידועה ומוכרת בה הגבר עסוק בלהוכיח את יכולתו המינית, שבעקבותיה במקום להינות מהסקס, הוא מתמלא בתסכול וייאוש. ככל שהסתכול והייאוש מתגברים, כך חרדת הביצוע עולה, והאקט אינו "מצליח". מריוס נתן לך כאן הצעות נהדרות. סקס הוא באמת הרבה מעבר לחדירה. נסו להנות קודם בדרכים אחרות של מין. מה שנקרא "משחק מקדים" לא חייב להיות מקדים- הוא יכול להיות העניין עצמו. עם הזמן ועם העלייה במידת הנוחות שתחושו, גם החדירה תתבצע בצורה חלקה יותר ומהנה. דבר נוסף, הסיבה שלא הצלחתם בפעמים הראשונות יכולה להיות בשל כך שהנרתיק שלך לא היה מספיק פתוח. על מנת לגרום לו להתרחב, חייבים להשקיע (בוודאי בהתחלה, כששניכם מתוחים מהעניין) בצורות המין האחרות. כפי שאחרים כתבו לך כאן, הכל בסדר אצלך ואצלו, תדברי איתו על הדברים בזמן נינוח (לא בזמן הסקס ולא מיד לאחריו!!). אתם גם יכולים לצפות ביחד או לחוד בהרצאות של ד"ר צחי בן ציון (נמצאות ברשת), רופא וסקסולוג שמעביר הרצאות קלילות ומלאות הומור בנושא.
 
למעלה