הפעם הראשונה שלה

הפעם הראשונה שלה

זה קרה אתמול בלילה.... אבל התחיל לפני מספר ימים. אחרי שצעדתי בחזרה מארוחת הצהריים לכיוון המשרד, ניגשה אלי סיגל, קצינה צעירה וחיננית שלדעתי עוד לא מלאו לה 22. מה שלומך? היא שאלה בחיוך. עניתי שטוב תודה ומה שלומך ? היא אמרה שלא כ"כ טוב. שאלתי למה והיא אמרה שזה משהו שקשור לחייה האישיים ולא לשירות בצבא. אמרתי לה שתוכל לפנות אלי בשמחה מתי שיתחשק לה , ואם אני אוכל לעזור אשמח. כבר באותו יום היא דפקה על דלת משרדי ובחיוך ביישני ביקשה להיכנס. כמובן שהתפנתי מכל עיסוקי. היא סגרה את הדלת והתיישבה. היא התחילה לספר לה שבתקופה האחרונה היא בדיכאון והיא מרגישה צורך לפנות לקב"ן. אמרתי לה שזה נשמע לי קיצוני שקצינה תפנה לקב"ן ואולי היא רוצה לשתף אותי במה שעובר עליה. לפתע פרץ מטר דמעות משתי עיניה, היא השעינה את הראש על השולחן ומיררה בבכי. ניגשתי אליה חיבקתי אותה והצעתי לה כוס מים קרים. היא חייכה מעט וניגבה את עיניה הכחולות והמהממות. היא התחילה לספר לי את סיפור חייה המורכב: עד גיל 18 היא הייתה דתייה וגרה בהתנחלות, למדה באולפנה דתית ( מן תיכון לבנות שמקביל לישיבה) ובגיל 18 החליטה להתגייס. היא סיפרה לי שמעולם לא היה לה חבר ועד שהתגייסה לצבא אפילו לא לחצה יד לגבר. שאלתי אותה אם דרך החיים הזאת נוחה לה ואם היא שלמה איתה. היא ביקשה ממני להתקרב ולחשה על אוזני: אני בתולה ואני לא יכולה יותר, אני חייבת להכיר את עולם המין ובצורה הכי מהירה שיכולה להיות. שאלתי אותה האם היא דמיינה פעם מין בלי אהבה, והיא אמרה שבגיל 22 אחרי כ"כ הרבה שנים של ציפיה היא כבר לא יכולה לחכות לאהבה. כמובן שעבדכם הנאמן הציע בנימוס את עזרתו. הזמנתי אותה לבוא אלי הבייתה ביום חמישי ( אתמול) ולדבר בפתיחות על הנושא. היא הגיע אלי ובפעם הראשונה ראיתי אותה בבגדים אזרחיים: חולצת שרוולים ארוכה, חצאית עד הקרסול, ממש מרגלית הר שפי.... הושבתי אותה על הספה, הכנתי כוס קפה ואמרתי לה שתתחיל לשפוך את מה שמעיק אליה. היא אמרה שמאז היותה בת 13 היא התחילה לחשוב על מין, בביתה לא הייתה טלויזיה , לא אינטרנט ואפילו לא עיתונים. בלילות היא הייתה נכנסת מתחת לשמיכה ונוגעת לעצמה במקומות האינטימיים, אפילו שהיא לא ידעה בדיוק מה היא עושה. שאלתי אותה אם היא ראתה פעם גבר ערום, היא ציחקקה ואמרה שהמקסימום שלה היה לרחוץ את אחיה הקטנים באמבטיה. אמרתי לה שאני מוכן להציע לה להיות מורה הדרך הראשון שלה בכל תחום המיניות, התשוקות, הפנטזיות, והכרת הגוף שלה עצמה. היא לה חשבה פעמיים ואמרנ לי בשמחה המפקד.... המשך יבוא

המשך הסיפור

שאלתי אותה מה היא יודעת על הגוף שלה. היא אמרה שתמיד היא התביישה לגעת במקומותיה הנסתרים. אמרתי לה להתפשט. היא הורידה את בגדיה , היה לה גוף מדהים שדיים מושלמים וזקורים וכוס בתולי בעל שיער ערווה פרוע. אמרתי לה לשבת על הספה, הבאתי לה ראי גדול ואמרתי לה לפשק את רגליה ולהסתכל בנפלאות הכוס שלה. הסברתי לה בפירוט במה היא צופה, השפתיים החיצוניות, הפנימיות, הדגדגן. אמרתי להתחיל בעדינות להעביר את האצבע סביב השפתיים הלאט לאט להחדירה פנימה. היא שיתפה פעולה יפה ואני ראיתי אך אצבעותיה נרטבות לאט לאט בנוזל החם והמגרה. שאלתי אותה אם היא רוצה לראות את גופי הגברי וולמוד להכיר גם אותו. מרוב שהיא הייתה חרמנית היא הורידה לי את הבגדים תוך מס' שניות לא רב. היא הגיעהל תחתונים ונתקלה באיברי הזקור לחלוטין, הנחתי את ידה עליו והנחתי לה ללטף אותו באהבה. לקחתי אותה לחדר השינה ושם ביצענו אוננות הדדית. לאחר מכן שאלתי אותה אם היא רוצה בהזדמנות זאת לאבד את בתוליה אחת ולתמיד. היא אמרה שסוף סוף חלומה מתגשם והיא תשמח אם אני אהיה הראשון לבעות אותה. חברים, זאת הייתה חוויה בתלי נשכחת, הכוס שהיה מוכן ומזומן עמד במשימה בקלות ולמעט אנחה קלה של כאב וטיפת דם היה לה סקס ראשון בחיים נפלא שאותו היא תזכור לנצח.

ונטיל45

New member
הסיפור אמיתי?

סיפור מעולה רק חבל שהוא לא מפורט. הוא אמיתי או פרי דימיונך?

למעלה