הפעם ג'ון וקלרה.

BloodSugarCrazy

New member
הפעם ג'ון וקלרה.

אחרי כל התמונות של אנתוני, הגיע גם תורו של ג'ון לחשוף את פניו העדינים לאור הפלאשים של המצלמות. ג'ון דיבר בתוכנית של אם טי וי "ICONS" שהוקדשה ל-CURE, וסיפר כמה שהוא ופלי הושפעו מהם, ושבקליפורניקיישן יש השפעות שלהם ואף אחד לא שם לב. איכשהו ג'ון, יש דברים שרק אתה שם לב אליהם...
ולמישהי אחרת- מישהי שג'ון הקדיש לה את אחד האלבומים הראשונים שלו, אגב-קלרה בלזארי. נראתה ההוללת לוגמת משקה אלכוהולי-משהו בחברת פרחח שמעשן מוקדם יחסית לגילו. מעניין מה אבא אמר כשהוא ראה את התמונה. מזכירה קצת את אחת מהתאומות אולסן, לא? אולי היא השלישית.

backstreet girl

New member
אחלה תמונות.

קלרה חמודה לאללה. וג'ון..אממ..ג'ון..איך אני אגיד את זה.. הוא כ"כ ג'ון..

למה אני לא קלארה??.

תגידו למה ג'ון הקדיש לה אלבום? ולמה הוא לא הקדיש לי???????. (שאלה רטורית) וby the way אני m1989 פשוט החלפתי כינוי! עכשיו הוא תואם אותי

קלרה בלזארי - הבת של פלי???!?!?!

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקק היא יפה!!!!! טוב נו.. הבת של פלי.... התפוח לא נופל רחוק מהעץ..

lollapalooza

New member
נו,

היא דומה לאבא שלה, חיצונית ופנימית. הממ, התמונות של ג'ון די ישנות, לא
השיער וזה.

../images/Emo13.gif

כבר ראיתי את התמונה הזאת של ג'ון... חבל שלפעמים אין לי אמטיוי.. מי זה בתמונה שם עם הילדה הנחמדה שמעשן? לילה טוב לכולללםםם

luvya

New member
יהיה נורא נחמד אם אנשים יעלו עוד

תמונות של קלרה.

BloodSugarCrazy

New member
קלרה אינפו

טוב, אז עקב העניין בקלרה- כמה תמונות שגירדתי ממקומות שאתם פשוט לא רוצים לדעת.. וד"א, תאריך הלידה של הילדה הראשונה של הבסים הוא ה- 16.9.88

למעלה