הפעם אני ראשונה!

הפעם אני ראשונה!

אני חייבת לציין שהיה מפגש ממש כייפי, עם הרבה צחקוקים, החלפת חוויות,פנים חדשות וישנות. שמחתי לראות את כולכם ואם אתם בין אלו שלא יצא לי עוד לשוחח איתם, מבטיחה להשאיר את זה לפעם הבאה! איל, חזק ואמץ! בזכות אחד מהפוליסים (11) אני כבר בבית... הוא התנדב להקפיץ את הדרומית (אני) הביתה... והגעתי לפני מספר דקות! לילה טוב, פולי :)

איתן פז

New member
כנראה המזל שלי היום הוא מקום שני

לכתוב כאן שני אחרי זכיה במקום השני עם רכב מס' 2. מי מביא לי תמנחוס?
איל היה אחלה! אנשים היה כיף להפגש בפעם הראשונה (אחרי שנתיים בחברתכם) ולהכיר! תודה לתפוז אנשים! ותודה והורי שהביאוני עד הלום...

בוקר טוב לכולם

איל תודה על מפגש מהנה מאוד היה כיף לפגוש את כולם נהנינו מאוד ותודה מיוחדת מהבנות שלי הן מאוד נהנווו

syrus

New member
סיכום המיפגש

היי חברים שמחתי לקרוא בתגובות שנהנתם מהמיפגש ולדעתי הוא אכן גיבש והיה מהנה. היה תענוג לראות את כולם ולהבין שוב למה הצ'אט והבלוגTV של תפוז מוביל היום בזכות אנשים כמוכם ברכות לרון, איתן וערן על זכייה בשלושת המקומות הראשונים! אני רוצה להודות למנכ"ל תפוז דן חן על הסיוע בהכנות למיפגש (ובעצם תוכלו להודות לו בעצמכם בהרמת כוסית הבאה שתהיה בתפוז). תמשיכו לתרום ולעשות למען הצ'אטים וכמובן שנתראה שוב במיפגשים הבאים
איל

bar35111

New member
../images/Emo140.gifהיה נחמד לראות שוב את כולם..

נפגש שוב בהרמת כוסית... רגע מה בסוף עשו סיבוב של הבנות ??

ד י ג ר

New member
היה מפגש מדהים ומהנה.

תודה לתפוז ולאיל על הארגון ותודה לכולם על הכייף. כוסית? בתפוז? מתי?

Dj Sky

New member
מה זה היה אתמול ?

שיט למה לא העירו אותי חיחיחיחיחי סתם סתם היה באמת כייף ואל תשכחו ש.... בתאל בלולו במקום 3 תודה למי שבא היה כייף

g i l l i

New member
נו..כמה מילים ממני

המפגשים האלו תמיד עושים טוב שמחתי לראות את כולם חוצ מאת אסיד כמובן (שלא נשאר הרבה מה לראות ממנו, כפרה עליו ) שלכם dj תהל

Silly Wisdom

New member
היה אחלה ומהנה- תודה לאיל ולכולם!

היה נעים להכיר את מי שלא הכרתי והיה מצחיק!!! פראיירים מי שלא באו.... תגידו אני היחידה שהשרירים שלה תפוסים???? ):|סגדש| ותודה מיוחדת לאיציק גילי(תהל) ודיגר שדאגו להביא אותי עד לפתח של הבית!תבורכו!!! שאדו אני עוד אדרוס אותך יום אחד- רק תחכה ליום שאני אעלה על הכביש!!!

syrus

New member
חחחחח את לא היחידה שתפוסה ../images/Emo13.gif

יש עוד כמה... ושמח שנהנת

Dj Sky

New member
איל תסביר לה שזאת לא רק ההדגשה

חיחיחי שתחפש במקורות

למי אומרים תודה?

היה נפלא באמת! חוץ מהקסדה המעפני שקלה במשקלי והוא לא קל. והפוליסים שנהגו כמו מטורפים!! איך איך עשיתי ת'טעות ועליתי למקצה שלהם. ומי שנחנק מהעוגה אני לא אשמה... איל אמר לי אם לא ידרסו למוות לפחות יחנקו מהעוגה :p סתםםםםםםםםםםםם..............

דלמטית

New member
את הדהמת !

פ'יי חתיכת אומץ לעלות על רכב כזה עם חצאית
סחטיין ! היה כיף מאוד (אז מה אם כתבתי את זה באיחור !! ) כמו תמיד
מקווה שבפעם הבאה אוכל לקחת חלק

GoldenEyes

Well-known member
היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לראות את כולם שוב ולמזמז את מי שרק אפשר חחחחחחחחחח חבל שיאלי לא בא- אי אפשר היה לרדת עליו בגלל האוכל ומי שלא בא פשוט הפסיד יאללה הרמת כוסית בקרוב נתראה שוב

למעלה