הפעם אני לטובתו...

mykal

New member
לטובתו,

לטובת החיים של שניהם, הם כנראה לא חיים טוב,
איך כתבו כאן בפורום, האשה היתה צריכה להורות להוריה
להתנהג לבעלה בכבוד, (הם לא צריכים לאהוב אותו, אבל לכבדו כבעלה ואבי ילדיה)
ואם היא לא עשתה זאת--הוא סבל.

היא בעצמה לא רוצה בו ועזבה את הבית.
לטובת שניהם שכל אחד ילך לדרכו.

מה שנקרא הורים טמבלים.

ayaht

New member
לגמרי.

בסופו של דבר הם פגעו לא רק בבעל, אלא גם בבת שלהם ובנכדים
שאותם הם עלולים לא לראות יותר לעולם אם הבעל יקבל עליהם משמורת בלעדית.

ככה זה כשנותנים לאגו לשלוט..

esti kali

New member
בלי קשר לעניין, למה שהבעל יקבל משמורת בלעדית?

איך יקרה מצב לדעתך בו האמא לא תקבל אפילו זכויות ביקור עם הילדים?
ככה שגם לא תוכל לקחת אותם להוריה?
פספסתי משהו ויש איזו בעיה דרמטית עם האם שצריך להפוך את הילדים ליתומים חיים מאמם?
לא מכירה מצב בו במשפחה נורמטיבית בית המשפט קובע שעל האם אסור להפגש עם ילדיה לעולם.........וככה יכול להתרחש תרחיש אימים כמו שכתבת

ומעבר להכל......זה מאבק גירושים, איך את כל כך מהר בטוחה שכל מילה שלו אמת?

במצב בו אחד ההורים מרעיל את הילדים

זה בהחלט אפשרי (מתיש, תהליך משפטי ארוך אבל אפשרי).

היא לא אמרה שזה רצוי, וזה בהחלא מזיק בראש ובראשונה לילדים, שצריכים את שני ההורים.

esti kali

New member
אני לא שמעתי מעולם על מקרה בישראל

בו נמנעה אימהות או אבהות על הבסיס הזה

esti kali

New member
זה אומר שלדעתי לא קרה מקרה בישראל

בו בגלל שהורי הכלה לא אהבו את החתן או ההפך ודיברו עליו רעות בית המשפט החליט לסיים את ההורות של אחד הצדדים ולהפוך את הילד ליתום לאמא חיה

esti kali

New member
לא אני כתבתי את המשפט הבא:

"בסופו של דבר הם פגעו לא רק בבעל, אלא גם בבת שלהם ובנכדים
שאותם הם עלולים לא לראות יותר לעולם אם הבעל יקבל עליהם משמורת בלעדית"

אבל זה בסדר,אני עשיתי סרט טורקי

אין מצב שיאשרו כזה דבר

הכי הרבה יבקשו ממנה שלא תאפשר הכפשות שלו ואם הוא יתעקש בהמשך לתבוע על בסיס זה היא תואשם בזילות ותקנס. לא יקחו ממנה משמורת.
נותנים משמורת לאמא משוגעת עם קבלות רק כי מדובר בקטינה נקבה וזכויות ביקור מורחבות לקטין הזכר שכן אישרו שיגור אצל האב על בסיס קבוע. זה לאחר פגיעה בילדים, שהילדים אמרו במפורש שרוצים לגור עם האב והמון הכפשות שלה אותו.
בתאוריה הכל אפשרי. במעשי לא כ"כ. לא מפרידים ילד מהוריו אלא אם לעובדת הסוציאלית יש משהו נגדך.

ילדים מוצאים מהבית בקלות גדולה ממה שחושבים,

וזה דבר שלא נטען על ידי אלא ע"י אנשים מהמערכת (למשל, שופט).

כן ולא

ילדים מוצאים הרבה פעמים בקלות כשלא צריך ודווקא שצריך אז ממש לא מוצאים. שופטים בכלל לא קובעים דברים כאלו (וזה מנסיון אישי) שופט עושה מה שפקידת הסעד אומרת לו על פי המלצתה בלבד. אין לו שום סיי בענין, זה לא מענין אותו, הוא לא פוגש את הילד ולא מדבר איתו וגם לא עם ההורים או אנשי החינוך של הילד וכו. את כל זה עושה פקידת הסעד ומגבשת החלטה.
אני שומעת המון בתקשורת מפרסמים סיפורים על הוצאה מהירה בלי סיבה, אבל מה שיצא לי לראות אישית זה הרבה מאוד ילדים שנשארים בבית כשצריך היה לשקול את זה.

אני מוכרחה לציין שאני בכלל לא בעד למהר להוציא ילדים מהבית אלא אם כן יש תלונות על התעללות מינית או פיזית ואז עדיף להוציא ולטעות מאשר להשאיר ולטעות, אבל בכל מקרה אחר צריך חד משמעית להשאיר, לעשות בירור סופר מקיף ואז לקבל החלטה שגם היא לפרק זמן לפני החלטה סופית.

ayaht

New member
אין לי מושג.

זו סתם כתבה, ועלול להיות שזו בכלל פרסומת.
אני לא בטוחה שכל מילה שלו אמת. אני בכלל לא בטוחה שזה מקרה אמיתי.
סתם מתייחסת לזה כאל מקרה היפותטי. לא צריך להאמין לכל מילה שכתובה בעיתון.

אני התכוונתי למשמורת עיקרית, שזה מה שהבנתי שהאב ביקש.
כלומר, שהוא יגדל את הילדים, והאמא תקבל זכויות ביקור אם תרצה.

מה שתפס לי את העין בכתבה הזאת, זה שבניגוד למה שקורה פה בפורום, הנה קם בנאדם ואומר בפה מלא: אני את ההורים שלך לא רוצה יותר לראות.
שכן שם את בת הזוג שלו במצב של בחירה: אני או הם.
ברור שזה מוביל לגירושים, אבל השאלה היא אם זה לא מה שבאמת עדיף? פשוט להתגרש?

ומה שעוד מוזר לי, זה שהוא די היה סמרטוט בקשר הזה. המשפחה שלה עשו ממנו צחוק.
כל הכבוד לו שהוא בכל זאת קם ואמר: עד כאן.

שוב, הכל היפותטי.
לא באמת מעניין אותי לבדוק מי זה ולבקש שיעבור במכונת אמת כדי להוכיח שהסיפור נכון.

esti kali

New member
דווקא לא ברור שזה אמור להוביל לגירושים

הבחורה היא סתם סמרטוט , אם המקרה אמיתי, איך היא נותנת להורים שלה להתנהג ככה?
אם זה הוביל לגירושים אז היא כנראה לא ממש אהבה את הבחור......

Amyrlin Seat

New member
עד כמה שאני יודעת משמורת בלעדית

זה אומר שהמשמורן אחראי בלעדי לטיפול שוטף בילדים זה לגמרי לא אומר שלהורה השני אין זכויות ביקור, במידה ויד חשד אמיתי שההורה השני מסוכן לילדים לרוב הוא עדיין יוכל לראות אותם תחת השגחה, צריכה להיות סיטואציה מאוד חריגה בשביל שבית המשפט ימנע מאב או אם לראות את הילדים שלהם בכלל.

אבל, לדעתי במצב המתואר יש מקום לגשת לבית המשפט ולהוציא צו הרחקה לסבים מהילדים כך שגם במקרה של גירושים ואפילו אם האמא תקבל בסוף משמורת לסבים יהיה אסור להתקרב לילדים , אני מניחה שהאבא יצטרך להוכיח את הטענות שלו לגבי זה שהסבים מסוכנים לילדים אבל כמו שזה נשמע מהתוספת שלו למטה לא צריכה להיות לו בעיה עם זה.

את התנאי שלו הבנתי, לא את התביעה בסוף

לותר על כתובה זה בעיני מגוחך מראש, היום לא תובעים כתובה אלא אם כן מדובר בסכום פעוט או באדם עם ממון רציני. מחלקים רכוש. ולגבי הילדים, אמנם אני מבינה את הפחד שלו שיסיתו נגדו, אבל לבקש משמורת בשל כך? מוגזם ומופרך

למעלה