הפעם אני הבעיה..

0LoVe GiRl0

New member
הפעם אני הבעיה..

תראו למרות כול מה שקורה בפורום הזה ברוך השם אני וחבר שלי טפו טפו טפו בסדר גמור .. אבל אתמול הייתי בחתונה של חבירם של ההורים והבן שלהם התחתן ויש להם 2 בנים , הזה שהתחתן ואחד בן 20 כמעט .. הזה שכמעט בן 20 היה סוג של האהבה הראשונה בילדוות שלי ..אני והוא לא התראנו בערך 4 שנים .. היינו נוסעים לאילת ביחד עם המשפחות וממש חיבבתי אותו והוא אותי אבל יום אחד פשוט היתנתק הקשר ואתמול ניפגשנו אחרי 4 שנים! הוא עמד בקבלת פנים עם הורים שלו ופתאום אני שומעת ואוו זאת את O: אמא איך גדלת !! וזה ואני גם אמרתי לו איך הוא השתנה וגדל וזה והוא כזה יואו איזה מהממת את .. אוקי ופתאום הרגשתי מין הידלקות קטנה אבל חשבתי שזה סתם לא רציני והתחילה החופה וזה ואחרי זה הוא הושיב אותי ואת אמא שלי לידו פשוט ישב כיסא לידי ! אוקי הכול היה רגיל ואז הלכתי לרקוד עם אמא שלי הוא בא וכזה עשה סימן לאמא לשי היא הלכה והזמין אותי לרקוד סתם ריקו קיצבי וזה והתחלנו לרקוד ולדבר למה פאקינג לא התראנו 4 שנים! ובקיצור כול הערב רקדנו וצחקנו ביחד וגם יצאנו לדבר בחוץ כזה .. ואמא שלי ממש אהבה אותו היא הרי גם מכירה אותו מאז שהוא קטן וממש אהבה שהוא נהיה כזה גדול וגבוהה [מאוד יחסית לחבר שלי] והיא אמרה לי אל תסרי לו שיש לך חבר וזה וברור שסיפרתי לו ואצלנו יצא פשוט צירוף מקרים מוזר! לא הייתי צריכה בכלל ללכת לחתונה הזאת ואבא שלי היה צריך ללכת אבל הוא לא הרגיש טוב אז אני הלכתי ובדיוק לפנ שבוע וחצי הוא וחברה שלו ניפרדו ..! וראיתי במשך כול הערב שהוא ממש נידלק עליי וכול הדודים והבני דודוים שלו התלהבו אמרו לו ואו איזה יפה היא וזה מה תהיו ביחד .. ואחרי זה הוא לקח אותי להצטלם פשוט תמונה משפחתית עם החתן והכלה ! [למרות שהתנגדתי אבל לא היה נעים מהחתן והכלה] ואז לקח ת'צלם ויצאנו מחוץ לאולם ופשוט הוא עשה לנו בוק ביחד 1 הרגשתי מזזה לא נעים אבל לא היה נעים לסרב.. בקיצור אני מרגישה שיש לי משהו אליו.. אולי זה התרגשות כי לא התראנו ויעבור אבל לאדעת אני אוהבת את חבר שלי ולא מסוגלת לעשות לו משהו כזה אבל מה אני עושה עכשיו עם ההרגשה הזו ? והוא גם היתקשר אליי ועכשיו ניכנס אליי לאיסי והוא רציני בקטע שלי ואני רוצה אותו בתור ידיד אבל מפחדת להתאהב למרות שאני יודעת בוודאות שאני ממש אוהבת את חבר לשי ובאותו הלילה גם סיפרתי לחבר שלי שהוא היה ורקדנו והצטלמנו וחבר שלי סבבה עם זה אני לא מסתירה ממנו כלום אבל מה עכשיו ?לנתק ת'קשר ולהוציא אותו מהראש? או מה .. תעזור לי ..

או אה..נשמע ממש תסביך

אני חושבת שאת צריכה לחשוב קצת יותר מכמה ימים על זה לפני שאת מתכוונת לעשות או לא לעשות משהו. אולי זאת הדלקות לכמה רגעים. חוץ מזה לא חושבת שמראש הית צריכה כל כך להתקרב אליו אם הרגשת התחלה של הדלקות עליו.יש לך חבר,מראש אם את לא רוצה להכנס לסיבוכים האלו,לא נכנסים אליהם.

למעלה