הפעלת PPC בעזרת האצבעות?

motir

New member
הפעלת PPC בעזרת האצבעות?

(נושא מוזר, לא?
) יש לי HP 3715. אני מחפש דרך להפעיל חלק מהפעולות בעזרת האצבעות, ולא להצטרף להשתמש בעט. למשל: MUTE/UNMUTE לרמקול, או חיפוש CONTACT מסוים וצלצול אליו ב-BT. חיפשתי מקלדת גדולה, שמשתמשת ב-T9 (כמו פלאפונים) ולא מצאתי. מישהו מכיר תוכנה/תוסף כזה?

2cookie

New member
כמה פתרונות:

1. יש תוכנת אנשי קשר "ידידותית לאצבעות"- הכל בה יותר גדול. 2. יש מקלדת כמו שאתה מחפש, אבל אין עברית ו-T9. לעומת זאת, ל-SPB יש מקלדת על כל המסך.

נוּוּוּ ?

לאיזו תוכנה אתה מתכוון? אני מניח לצערי שלא ל contact-pro , שב PPC אינה תומכת בעברית (שלשת הדברים שהכי הקשו עלי את המעבר מפאלם לפוקט הם contact-pro, datebk, ו zlauncher ) וחוץ מזה - מה אתה עושה ער בשבת בשבע בבוקר? (תיקון - שבע לפנות בוקר
)

אבל אין בה עברית

אחרי שהתרגלתי ל CONTACTS PRO בפאלם (עם עברית כמובן) כל כך קשה בלעדיה...

mikeoreli

New member
../images/Emo7.gif

או כמו שהבוס שלי נוהג לומר לי כשאני מקטר - "להביא לך את סל הדמעות?"

2cookie

New member
מצטער על ה-"חצי תשובה"

1. הנה התוכנה המדוברת. 2. למי ששאל על המקלדת, כאן. בפורומים של הפריק היה מישהו שניסה לעשות לה סקין עברי, אין לי מושג לאן זה מתקדם אבל בפעם האחרונה שבדקתי זה לא עבד. 3. מה עשיתי ער בשבת בשבע בבוקר? חזרתי לישון
לא לפני ליטוף אחרון ל-X30... ואם כבר עוסקים בזה- תיזהרו מהמטען שקיבלתם איתו. הוא לא סתם מרגיש שביר, הוא גם נתקע בתוך המכשיר בשלב מסויים. לי זה קרה ופחדתי מאד לשבור משהו... יש כמה חברים ב-AximSite שבאמת שברו (אני לא למזלי).

motir

New member
תודה. אפשר עוד פרטים בבקשה.. ?

1. איזו תוכנת אנשי-קשר? 2. איזו מקלדת? ראיתי פתרונות דוגמאת T9 שעשו שימוש בכפתורים גדולים כאשר כל כפתור משמש לכמה מקשים, אבל זה לא מספיק נוח... תודה מוטי

למעלה