הפעלת exe משרת מרוחק

liortm

New member
הפעלת exe משרת מרוחק

שלום לכל באי הפורום-עד עכשיו הייתי צופה פסיבי אבל תמיד יש פעם ראשונה: יש לי אפליקצית winforms שכתובה ב-vb.net. כיום תיקית bin מונחת בשרת מרוחק וכדי שהמשתמש יוכל להפעיל את האפליקציה אני מעתיק לו את תיקית bin מקומית ומשם הוא מפעיל את האפליקציה. שאלתי היא: איך המשתמש יוכל להפעיל את האפליקציה ע"י קיצור דרך מבלי שאני יצטרך להעתיק לו את התיקייה כל פעם מחדש??? בתודה מראש, liortm

סומבודי

New member
Longhorn

תאפשר משהו מהסוג שאתה מדבר עליו.. וברצינות, קובץ EXE ניתן להפעיל מקומית בלבד. אתה יכול להשתמש בשיטות פריסה שונות שיחליפו את ההעתקה בהתקנה. אם אתה עובד עם VS, תוכל להוסיף פרוייקט התקנה ל-solution ולהשתמש באשפים הנוחים המסופקים.

gilad g

New member
לא הבנתי משהו...

מה מונע ממך להריץ את ה-EXE מהרשת? אם מדובר בבעיית הרשאות, אז... טוב, הרשאות תמיד ניתן לתת... במיוחד אם מדובר ברשת פנימית סגורה

סומבודי

New member
לפי הבנתי

הוא מעוניין שהקוד ירוץ על המחשב המקומי. אבל אשאיר לו לבטא את עצמו.

nadavb

New member
לא ברור מה השאלה,

אם הבנתי נכון אז אתה יכול ליצור לו shortctu (קובץ .lnk) דרך קוד על הדסקטופ שלו.

nadavb

New member
אוקיי, עכשיו הבנתי ../images/Emo3.gif, מה שאמרתי

למעלה לא רלוונטי, כמו שגלעד אמר זה באמת נשמע כמו קטע של הרשאות על הרשת. פשוט תביא למשתמש לינק עם קישור לקובץ על השרת.

liortm

New member
פתרון שמצאתי...

תודה על התגובות, כתבתי exe קטן ב-vb6(רחמנה ליצלן...) שמבצע את הפעילות שרציתי מבלי להסתבך יותר מידי מאחר ומדובר ביוזר אחד שמבצע בדיקות כרגע. היודר מפעיל את קובץ ה-exe הזה והבעיה נפתרה. תודה, liortm

למעלה