הפעלת BT ו WIFI במחשב DELL 630

qwertyx

New member
הפעלת BT ו WIFI במחשב DELL 630

שלום, אני מעוניין להגיע למצב שבו ה-WIFI נדלק ונכבה ע"י ה SWITCH שבצד המחשב ואילו ה BT יהיה תמיד מכובה ויופעל רק במקרים בהם אני מעוניין הפעיל אותו (בלי קשר ל WIFI), עדיך באמצעות תוכנה/WINDOWS הדרך הברורה היחידה שמצאתי עד עכשיו זה לעשות לא ENABLE או DISABLE דרך ה BIOS אזל נראה לי לא פרקטי... אפשרות אחרת שחשבתי היא לעשות שהSWITCH בצד המחשב ישלוט רק על ה-BT, ולשלוט על ה-WIFI דרך WINDOWS, אבל לא מצאתי דרך פשוטה לעשות זאת. האם יש דרך נכונה? תודה

RoyBO

New member
ככה

אצלי במחשב של דל. יש סמל של בלוטוס בסרגל התחל, פשוט לוחצים מקש ימני, ובטל בלוטוס, אז הוא בצבע אדום, ואינטרנט עובד רגיל, כשמכבים את הכפתור של התקשורת אין את שניהם, כשמדליקים שוב, יש אינטרנט ואין בלוטוס, אלא אם מאפשרים אותו שוב עם מקש ימני והפעל. תבדוק אולי זה גם ככה אצלך.

qwertyx

New member
תודה, מספר דברים:

ב-BAR ליד השעון, בגתור חמני אין לי DISABLE יש לי DISABLE ל BLUETOOTH כאשר אני הולך ל START>SETTINGS>NETWORKCONNECTION>BT, אבל, כשאני עושה שם DISABLE לא קורים שני דברים חשובים: 1. הסמל ב BAR נשאר כחול 2. יותר חשוב - הנורית הכחולה מתחת למסך ממשיכה לדלוק - כלומר החומרה עדיין פעילה וגוזלת אנרגיה מהסוללה, וגם אין את צליל ניתוק החומרה. לציין כי כאשר ה SWITCH שולט על ה BT הוא כן מכבה את נורה מתחת למסך. אני התקנתי את הדרייבר שהורדתי מדל (360) אבל למרות התקנה חלקה, לא היה זהוי טוב ושליטה על ה-BT (בעיה ידועה עפ"י האינטרנט) ולכן הורדתי דריבר נוסף אשר כן איפר לי שימוש ב BT, אבל אני לא מצליח לשלוט על כיבוי החומרה בדרך יעילה... הורדתי מכאן: http://www.vinsvision.com/Articles/tabid/66/EntryID/13/Default.aspx עזרה.....

qwertyx

New member
תודה, הסתדרתי,

הורדתי והתקנתי מחדש את הדרייברם של דל 360, וזה עושה DISABLE עם כיבוי הנורה הכחולה מתחת למסך. תודה

למעלה