הפעלות קיץ

Skyller

New member
הפעלות קיץ

הבה נעשה משהו. להלן מספר רעיונות להפעלות ומשחקנים שניתן לעשות: 1. הרעיון של פרלוד ופוגה עם 'למה לתרגם מערכונים'. לחלופין, אנשים שונים גם כן יכולים לנסות את מזלם ולנסות לתרגם קטע. 2. רעיון שנגנב מחברה שלי שהתעקשה לשים לה את ה-C בעיגול (אה, כן, כל הזכויות שמורות, ככה קוראים לזה...). היא עשתה את זה בבלוג אבל זה יכול לעבוד גם כאן. מישהו בוחר דמות פייטונית (מן הסתם, לא דמות שייקספירית) וכותב בשמה הודעה או מכתב או משהו. אנחנו צריכים לנסות לזהות מי הדמות. 3. רוצים שאני אעשה שוב את הקטע המשעשע עם הדמויות הממוספרות? זה משעשע... 4. כל אחד מהמשחקים הנדושים כמו "מאיזה מערכון הציטוט\תמונה הבאים" או "21 שאלות לגילוי הדמות" וכ'ו. 5. תציעו דברים, מעיין הרעיונות שלי מתחיל להידמות לכינרת. (למרות שכתבתי קטע חדש לא רע בסיפור עולם-המתים שלי. זיגמונד פרויד, פרנז קפקא ופרידריק ניטשה התאגדו ועשו מרד- הם לא מאמינים שהם באמת מתים).

Skyller

New member
אוי, זה מגניב...!!

אבל בגלל שכרגע ממש אין לי כוח להמציא אחד חדש, אני אמחזר אחד. מה שאת עושה זה לקחת 10 דמויות פייטוניות רמדומליות וממספרת אותם באופן רנדומלי. ואז את עונה על השאלות הבאות: למה ש-1 ירצח את 3 (לא לשכוח באיזה נשק הוא משתמש)? - 4 יוצא למשימה חשובה מאין כמוה, מה היא והאם הוא יצליח? - בכל סרט יש חבורה כזאת שלכל אחד יש את האופי שלו או הכשרון שלו. מה עם סרט בו מככבים חבורה של 5, 7, 1, ו-9? תנו לסרט גם שם. - לכבוד החזרה לבית הספר: מסתבר ש-2, 8 ו-7 לומדים באותה כיתה. איזה מגמות הם יבחרו (יש את כל המגמות ב-ע-ו-ל-ם)? - 5 קבל כוח על-טבעי כלשהו. איזה כוח זה, ומה הוא יעשה איתו? - במי 3 מתאהב נואשות? מה הוא יעשה כדי לקנות את ליבו/ליבה? - 6 הפסיד בהתערבות ל-10. מה הייתה התערבות ומה 6 צריך לעשות עכשיו? - 8 בטעות מגיע לעלילה של הארי פוטר (איזה ספר או סרט- לבחירתכם), שם הוא פוגש את 4 שכבר היה שם זמן מה. מה קורה להם שם? - 10 מחליט לבחור בקריירה אחרת. מה הוא הולך לעשות? - 2 ו-9 הולכים להשתתף בתוכנית של ריקי לייק. מה הם יאמרו? - 6 גנב מ-7 את הדבר היקר ביותר לליבו. מה הוא גנב, למה ואיך 6 יחזיר אותו? - 3 מחליט לכתוב שיר על 4. איך יקראו לשיר? - 8 נבחר לראש ממשלה. מה תהיה החלטתו הראשונה בתפקיד? - 9 נקלע לאי בודד. כעבור שבוע נקלע לשם גם 1- איך הם יצאו מהאי? - 2 מחליט להשתלט על העולם (אני יודעת שאת זה עשיתי כבר...) והדבר לו הוא זקוק כדי לעשות את זה נמצא אצל 6. אבל בשביל ש-6 ייתן לו את הדבר, הוא מבקש ממנו להביא לו את 10- אויבו המושבע כדי שיוכל להתעלל בו. אבל כש-2 מוצא את 10 הם מתאהבים ומחליטים לנקום ב-6. אבל בשביל זה הם חייבים את 5, שעוזר להם רק אם הם יעברו משימה קשה מאין כמוה. מה קורה בכל הסיפור, למה 2 זקוק, למה 6 ו-10 אויבים, למה הם חייבים את 5 ומה היא המשימה? וכמובן- איך כל הסיפור נגמר??? יוצאים בד"כ דברים מצחיקים. בהזדמנות אם מישהו ישתף פעולה אני אמציא אחד חדש (או שמישהו אחר יעשה את זה...).

עשיתי רק חלק

1. מר וויברציה (המטפל בוויכוח ממרפאת הוויכוחים) 2. חוטב העצים 3. בריאן 4. אמא של בריאן 5. גמבי 6. גברת פרמיס (הפפרפוט) 7. האביר עם התרנגולת 8. הקולונל 9. המוכר בחנות החיות ממערכון התוכי 10. איש ה-'יטס' לכבוד החזרה לבית הספר: מסתבר שחוטב העצים הקולונל והאביר עם התרנגולת לומדים באותה כיתה. איזה מגמות הם יבחרו? חוטב העצים יבחר בכלכלת בית יחד עם האביר שרוצה ללמוד איך להכין עוף צלוי, והקולונל חושב שהשאלה הזאת טיפשית ולכן הוא לא עונה. גברת פרמיס גנבה מהאביר את התרנגולת כדי שתוכל לבשל אותה לארוחת ערב. האביר יתחבא בתוך המייבש במכבסה וכשגברת פרמיס תפתח אותו הוא יקפוץ מהמייבש ויחטוף בחזרה את התרנגולת. בריאן מחליט לכתוב שיר על אמא שלו, לשיר יקראו "אמא יקרה לי" כמובן. הקולונל נבחר להיות ראש ממשלה, החלטתו הראשונה בתפקיד היא שהמדינה הזאת טפשית וצריך להפסיק אותה תכף ומייד. המוכר ממערכון התוכי המת נקלע לאי בודד, כעבור שבוע נקלע לשם גם מר וויברציה, למרבה הצער הם מעולם לא יצאו מהאי כי המוכר אומר שהאי לא בודד - האי פשוט ישן כרגע ויהיה מיושב ברגע שיתעורר, מר וויברציה אמר לו שזה לא נכון, ושם הם עומדים ומתווכחים עד עצם היום הזה. חוטב העצים מחליט להשתלט על העולם אבל בגדי הנשים להם הוא זקוק כדי לעשות את זה נמצאים אצל גברת פרמיס. אבל בשביל שגברת פרמיס תיתן לו את התחתונים, היא מבקשת ממנו להביא לה את איש ה'יטס'- אויבה המושבע כדי שתוכל להתעלל בו. אבל כשחוטב העצים מוצא את איש ה-'יטס' הם מתאהבים ומחליטים לנקום בגברת פרמיס. אבל בשביל זה הם חייבים את פרופסור גמבי, שעוזר להם רק אם הם יגרמו למוח שלו להפסיק לכאוב. הם עושים לו ניתוח מוח בו הם משתילים בלטה במקום המוח הפגום והוא עוזר להם בתמורה להפיל את גברת פרמיס לנהר, כך שבגלל גובה המיסים שדורשים ממנה מתוקף העובדה שהיא עומדת בתוך מים, היא נאלצת למכור את תחתוניה הרטובים לחוטב העצים. הוא קונה אותם ממנה ובעזרתם הולך לאודישנים לקטלוג של ויקטוריי'ס סיקרט, הוא מתקבל לצילומים, הופך לדוגמנית צמרת, מתחתן עם נשיא ארצות הברית ומשיג את הקוד להפעלת פצצת האטום. מואהאהאהא.

למעלה