הפעלה
: שאלון mp3

ofirshai

New member
הפעלה../images/Emo103.gif: שאלון mp3

חברה:
דגם:
כמה מקום?
תמונה:
כמה עלה?
כמה זמן הוא כבר אצלך?
האם את/ה מרוצה ממנו?
האם תחליף אותו בעתיד הקרוב?
אם כן, באיזה נגן?
כמה שירים יש לך על הנגן?
סמן
: השירים אצלי מחולקים לפי אומנים/אלבומים/סגנון/שנת הוצאה/משהו אחר
איזה אומנים יש על הנגן?
לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה?
לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה?
מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)?
מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)?
העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא?
העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?
העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?
העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?
העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?
תכף אני יענה....

ofirshai

New member
יאללה אני ../images/Emo103.gif

חברה: SanDisk דגם: e130 כמה מקום? 512 MB תמונה: ניסיתי לצלם אותו ולשים את התמונה פה, אבל הקובץ גדול מדי, אז מצאתי תמונה מזאפ
כמה עלה? 350 ש"ח כמה זמן הוא כבר אצלך? כמעט שנה האם את/ה מרוצה ממנו? כן האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? כן, אין לי מספיק מקום בנגן הזה אם כן, באיזה נגן? יש התלבטות בין איי-פוד או בקריאיטיב כמה שירים יש לך על הנגן? 98 השירים אצלי מחולקים לפי אומנים ואלבומים וסגנון ושנת הוצאה ושפה איזה אומנים יש על הנגן? אלאניס (כאילו דה?!
), אול סיינטס, קראנבאריז, דפש מוד, אוונסנס, גארבג', גוון סטאפני, מדונה, נו דאוט, סיזר סיסטרס, שוגביבז וטורי אימוס. לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? 27 לאלאניס (אין לי מספיק מקום לכולם
!) לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? 3 לסיזר סיסטרס מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? like a virgin ו material girl של מדונה
מ1984 מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? walk this way קאבר צדקה לאירוסמית' של גירלז אלואד והשוגביבז
בשביל קומיק ריליף מהשנה העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? oi to the world של נו דאוט העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Easy של השוגביבז
העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Swim של מדונה
בדיוק חשבתי עליו העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Fallen של אוונסנס העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Version 2.0 של גארבג'

Tarantelle

New member
רעיון נחמד../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

חברה: Tuki
דגם: וואלה אין לי מושג. הוא מסוג ה-mp3 שיש למלא אנשים ולכל אחד עם שם חברה אחרת. אנאערף
כמה מקום? 520 MB
תמונה: לא מצאתי ובאמת שאין לי כוח לצלם... אז הנה אחד דומה מאוד
כמה עלה? קיבלתי במתנה ליומולדת 17
כמה זמן הוא כבר אצלך? מיומולדת 17... שנה וחצי
האם את/ה מרוצה ממנו? אמממ בערך
האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? כן בטח שיפול לי אייפוד משוכלל וחדשני מהשמיים... לא נראה לי.
אם כן, באיזה נגן? באייפוד משוכלל וחדשני. מהסוג הדק שאפשר לראות בו סרטים ויש בו יותר מקום מאשר על המחשב שלי
.
כמה שירים יש לך על הנגן? 112 כרגע
סמן : השירים אצלי מחולקים לפי אומנים/אלבומים/סגנון/שנת הוצאה/משהו אחר לפי שמות אומנים... אני חושב. לא ברור לי לגמרי עדיין.
איזה אומנים יש על הנגן? ואוו כל מה שאני שומע בערך... אלאניס, בת' אורטון, בלינק 182, קולדפליי, קאונטינג קרוס, קורטני לאב, דנה ברגר, דייב מת'יוס באנד, אוונסנס, פיונה, גארבאג', גו גו דולס, עידן רייכל, ג'וזף ארתור, קין, קורין אלאל, לאב ספיטס לאב, מאט פונד, מירי מסיקה, מיסי היגינס, מיוז, נטלי אימברוגליה, נינט (מה? היא יודעת זה שיר טוב!), נלי פורטדו (כי הדיסק השני שלה היה משובח), ניקלבאק, פאנטום פלאנט, פינק, רייצ'ל ימגטה, רדיוהד, REM, רונית שחר, סיל, סנס פילד, שלום חנוך, שריל קראו, סטראופוניקס, סוויצ'פוט, טאטו, הקורס, הקרדיגנס, הקרנבריס, הדונס, eels, הפרטנדרס, טרוויס ועוד כמה נוספים. פאק אני לא מאמין שבאמת עברתי על הרשימת שירים וכתבתי אומנים.. איזה בזבוז של 5 דקות מחיי....
לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? אלאניס כמובן! ועל ה-mp3 יש לי 20 שירים שלה...
לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? אממ יש הרבה עם שיר אחד...
מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? וואו באמת שאין לי מושג... בן כמה גן נעול של שוקי ודורית?
מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? יש המון מ-2006...
העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? אף אחת של מירי מסיקה
העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? For The Widows In Paradise; For The Fatherless In Ypsilanti - Sufjan Stevens
העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? You - Switchfoot
העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? חחח יחפה של נינט (כן היא יודעת
).
העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? אנפלאגד של אלאניס
(ג'וינינג יו
)

למעלה