הפעלה קולית ב"סוכן"

cyberVB

New member
הפעלה קולית ב"סוכן"

אני בדיוק התחלתי לעבוד ב MSAGENT עם פידי אחת הדמויות הנחמדות למי שמבין , אם מישהו יודע איך משתמשים בהפעלה קולית דרך הפקד ודרך הדמויות ולא רק באנגלית כמו שמייקרוסופט תומכת?

tounano

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

היי, אני מזמן לא השתמשתי בפקד MICROSOFT AGENT, ולפי מה שאני זוכר אתה גורם לו לדבר כך: msagent1.talk "הטקסט שהוא יגיד" לפי מה שאני זוכר לצערי הרב אין ביכולתנו להפעיל את הAGENT בעברית, אבל לפי מה שאני יודע מייקרוסופט ישראל עובדים על מערכת קול בעברית. מקווה שעזרתי, ב ב ר כ ה, tounano.

cyberVB

New member
תודה אבל...

תודה אבל אני לא מחפש TEXT TO SPEACH אני מחפש את האפשרות של זיהוי קולי דרך מיקרופון האם זה אפשרי?

eliranh

New member
כן!

יש משו כזה שמורידים מmicrosoft ואז אתה יכול לעשות את זה ראיתי קישור באחד הפורמים או בזה או בdr-vb תחפש בהכל גם ב dr-vb הישן

tounano

New member
כך...

אכן יש את הדבר אותו אתה מחפש, ומיקרוסופט הוציאו SDK בנושא זה, SDK זה כולל גם את האפשרות של הTEXT-TO-SPEECH וגם אתה מה שאתה מחפש. הSDK פועל כך, אתה רושם איזה מילה שאתה רוצה שיקלוט, ואז אתה אומר את אותה המילה, משום כך אין תמיכה במילים עבריות, אבל, אתה יכול להשתמש במילים עבריות באותיות אנגליות, ואז זה גם אמור יהיה להיות במפתע אמריקאי. את הSDK יש ביכולתיך להוריד מMSDN ושמו הוא (אם אני לא טועה) - TEXT-TO-SPEECH SDK, גודל הקובץ הוא כ38MB ואם זכרוני אינו מטעה אותי אתה יכול למצוא לינק לזה באתר של MS AGENT ב ב ר כ ה, tounano.

cyberVB

New member
תודה אני מוריד את זה אבל

אני מוריד את הSDK אם הוא עוזר לזיהוי קולי אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל TEXT TO SPEACH רגיל! נכנסתי לאתר של הסוכן והם מראים לי את אחת הדמויות ביחד אם שימוש ב TEXT TO SPEACH וזה יפה אבל שאני מפעיל את זה בתוכנה שלי ואומר לדמות SPEAK היא רק כותבת את הטקסט ולא אומרת אותו. הורדתי תמיכה בשפה אנגלית ובריטית לדיבור ודמות אבל היא פשוט לא מדברת! מה לעשות???? ובאמת תודה למי שעוזר ועזר

למעלה