הפעלה לסופ"ש
: שאלון mp3

ofirshai

New member
הפעלה לסופ"ש ../images/Emo103.gif : שאלון mp3

הנה שאלון שעשיתי לפני מלא זמן בפורום אלאניס (ואף אחד לא ענה לי עליו
), אז נחלטתי לשפץ אותו קצת ולהביא אותו לפה חברה: דגם: כמה מקום? איזה צבע? תמונה: כמה עלה? כמה זמן הוא כבר אצלך? האם את/ה מרוצה ממנו? האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? אם כן, באיזה נגן? כמה שירים יש לך על הנגן? איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)?

ofirshai

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo79.gif עונה

חברה: אפל דגם: iPod Video כמה מקום? 30 GB איזה צבע? לבן תמונה:(לא להתייחס לצבע)
כמה עלה? 1300 ש"ח כולל מטען כמה זמן הוא כבר אצלך? חודש וקצת האם את/ה מרוצה ממנו? כן. האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? לא. אם כן, באיזה נגן? כמה שירים יש לך על הנגן? 1021 שירים, ויש לי עוד הרבה אלבומים שלא הספקתי להוריד... איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? אלאניס מוריסט, אול סיינטס, איימי ווינהאוס, אנדראה קור, אנני לנוקס, אנוק, ביורק, בלונדי, כריסטינה אגילרה, הקורס, קורטני לאב, הקראנבריז, דפש מוד, דיידו, יורית'מיקס, גארבג', גירלז אלאוד, גנאלס בארקלי, גוון סטאפני, הול, אינקובוס, ג'ולייט אנד דה ליקס, קנייה ווסט, קיילי מינוג, ליידי סוברין, לני קרביץ, M.I.A, מדונה, מארון 5, מטרופולין, מרדית' ברוקס, מיסי אליוט, מובי, מיוז, נטלי אימברולה, הבנות נחמה, נלי פורטדו, נירוונה, נו דאוט, אואזיס, הפיקסיז, רדיוהד, ריהאנה (יש רק את אמברלה, והוא הולך להימחק עוד מעט), רובי וויליאמס, הסיזר סיסטרס, שריל קרואו, שייניד אוקונור, סופי אליס בקסטור, שוגביבז, טימבלנד, טורי אמוס, ונסה קרלטון, The Verve והוויט סטרייפס
לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? 179 שירים למדונה... לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? יש הרבה אומנים עם רק שיר אחד: איימי ויינהאוס (ריהאב), אנוק (נובודי'ז וויפ), יורית'מיקס (סוויט דרימז), גירלז אלואד (סקסי!), גנאלס בארקלי (גון דדי גון), הול (סלבריטי סקין), אינקובוס (לאב הארטס), ג'ולייט אנד דה ליקס (הוט קיס), קנייה ווסט (סטרונגר), ליידי סוברין (לאב מי אור הייט מי), מרדית' ברוקס (ביץ'), הפיקסיז (וור איז מיי מיינד), רדיוהד (קריפ), ריהאנה (אמברלה), שייניד אוקונור (נוט'ינג קומפרז טו יו), ונסה קרלטון (נוליטה פריטייל), The Verve (ביטרסוויט סימפוני). מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? one way or another של בלונדי מ1978. מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? השירים החדשים של מדונה ואנני לנוקס... מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? a case of you של טורי אימוס. ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? 8 easy steps של אלאניס מוריסט מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? האוסף של גארבג' ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? הראשון של נלי פורטדו העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? Jackie's Strength של טורי אימוס העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Smells Like teen spirit של טורי אימוס העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Strangelove של דפש מוד העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?Hella Good של נו דאוט העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Kids
של רובי וקיילי העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Ultimate Kylie (קאנט גט יו אאוט אוף מיי הד) של קיילי העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? אוסף הבלדות של מדונה (איי וואנט יו) העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Back to basics של כריסטינה (האינטרו) העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? American life של מדונה (דיי אנודר דיי) ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? what u waiting for של גוון, kiss you off של הסיזר סיסטרס, a change של שריל קרואו, easy של השוגה, dream on של דפש מוד וsex is not the enemy של גארבג' ועוד 2 קטגוריות ששכחתי להוסיף: השיר הכי ארוך: האנג אפ של מדונה מהקונפשינז טור (9:50) השיר הכי קצר: האינטרו של רוק סטדי (0:27)

ofirshai

New member
או.קיי יש עדכון קטן...

עשיתי את הסיבוב הדו-יומי שלי בבלוגספוט, והורדתי את 2 האלבומים של נטאשה בדינגפילד ועוד כמה בי-סיידים של טורי אימוס. מחקתי את 2 השירים של אנדראה קור שהיו לי (סורי, לא ממש אהבתי אותם) ואת "נוליטה פריטייל" של ונאסה קרלטון. מצב השירים עכשיו: 1051 שירים...

Dana Mi

New member
אפשר לעשות עם המחשב?

האמפי על סף קריסה - אז מה שאני יכולה אני אענה בלי להפעיל אותו, ואת הקטעים עם השירים אני אעשה עם הפלייליסט במחשב שזה כמעט אותם שירים.. אני אכתוב רק שירים שיש גם באמ פי.. (תתפלאו, אני זוכרת.. זה לא כזה הרבה) חברה: משהו לא מוכר.. דגם: אין לי מושג.. כמה מקום? 512 בייט איזה צבע? שחור תמונה: חח עזבו.. כמה עלה? 70 שקל במבצע של בזק כמה זמן הוא כבר אצלך? כמעט שנתיים האם את/ה מרוצה ממנו? כן! כל מה שמנגן לי מוסיקה מוצא חן בעיניי! האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? הוא על סף קריסה אז צריך לבכות טוב לאבא שיקנה לי חדש.. אם כן, באיזה נגן? אני רוצה אייפוד.. אבל לצערי אני לא, סלוח לי על השפה, מחרבנת כסף! כמה שירים יש לך על הנגן? 81 איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? אתה רציני? המון.. המון!! לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? שאלה טובה..אני אוהבת לגוון ולכן אין לי אף אמן עם יותר מארבעה שירים.. ממה שאני זוכרת, בטופ של הארבעה שירים יש את McFly, Busted ו- V.. אבל שני שירים הם "דואט" של מקפליי ובאסטד.. אז אני מניחה שמבחינת שירים עצמאיים (חוץ מאחד) ל-V יש הכי הרבה שירים.. די מוזר כשאני חובת על זה.. לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? פפפפפפפפפ אתה יודע לכמה אמנים יש שיר אחד אצלי? מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? הייתי הולכת על SH-Boom מהסאונדטראק של Cry-Baby כי הסרט יצא ב-1990 ולא נראה לי שיש לי משהו יותר ישן מזה.. מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? נראה לי ש-KT Tunstall - Hold On.. לא נראה לי שהוא עדיין יצא.. מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? Aaron Carter Feat.Nick Carter - She Wants Me (אוי שקט.. אין שום דבר רע בקצת נוסטלגיה!) ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? זה לא לפהי הא-ב אלא לפני האמפי.. והשיר האחרון הוא Busted Feat. Mcfly - Lola מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? אין אלבומים. ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? אממממ אין אלבומים.. העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? Brian McFadden - Real To Me העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Freefaller - Good Enough For You העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Blazin' Squad - We Just Be Dreaming העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Will Young - Leave Right Now העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Girls Aloud - Life Got Cold (כיוון שאין לי אלבומים באמפי.. אני אנסה לרשום את האלבום המקורי.. כן, נו, אני חננה) העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Aaron Crater - Not Too Young, Not Too Old מתוך: Aaron Carter - Oh Aaron העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Lemar - If There's Any Justice מתוך: Lemar - Time To Grow - נראה לי.. העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Kt Tunstall - Other Side Of The World מתוך: KT Tunstall - Eye To The Telescope העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Busted Feat. McFly - Lola מתוך: בי סייד לאחד הסינגלים של באסטד (נראה לי).. לא זוכרת איזה.. ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? Busted - Who's David - לא זכורה לי פעם שהעברתי את השיר כשהוא הגיע.. אבל אני באמת לא זוכרת את כל השירים שהיו לי אי פעם על האמפי ועמה פעמים שמעתי אותם.. זה סתם הראשון שקפץ לי לראש..

dor307

New member
האיפוד המובטל שלי:

חברה:אפפל דגם:נאנו כמה מקום?לא יודע,הרבה איזה צבע?לבן תמונה:רקע שחור כמה עלה? 500 (יד שניה) כמה זמן הוא כבר אצלך? כמעט שנה האם את/ה מרוצה ממנו?יאפ האם תחליף אותו בעתיד הקרוב?לא אם כן, באיזה נגן? כמה שירים יש לך על הנגן?סביבות ה120 איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה?ביונסה 9 לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה?יש מלא עם שיר אחד מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)?WERE NOT GONNA TAKE IT מ84,אבל יש גם שיר של המאהות והאבות איפה שהו ושל הביץ' ביוז שיותר יחשנים (פשוט התאריך שונה בטח) מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)?שוב יש מלא מ2007 מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב?אנני-CRUSH ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב?THE WAY I ARE של טימברלנד (רוק רימקס) מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב?איך אני מחפש דרך אלבומים? ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא?LIKE YOU של קליס העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?ביג ביג וורלד של אמלי (אימ א ביג ביג גירל אין א ביג ביג וורלד) העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?שאט אפ אנד דרייב העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא?נאייב של הקוקס (וואי לא ידעתי שיש לי אותו) העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? ג'אידד של אירוסמית' ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? אי פעם? בטח WYL של ניקול,IBTYLGOTD של המאנקיז,FEL IN LOVE WHIT A GIRL של הוויט סטריפ,סונג 2 של בלר וסמוק של נטלי אימבורליה (באיזה שהוא שלב היתי מכור לשיר הזה)

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

חברה: אפל דגם: אייפוד נאנו כמה מקום? 2 ג'יגה איזה צבע? לבן תמונה: תדמיינו כמה עלה? 1000 כמה זמן הוא כבר אצלך? שנה וקצת האם את/ה מרוצה ממנו? מאוד האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? לא אם כן, באיזה נגן? - כמה שירים יש לך על הנגן? אין לי כוח לבדוק...משהו כמו 200 איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)?
. 30? לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? קלי.. המון XD לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? יש הרבה שיש רק שיר אחד מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? משהו של הקורז סביר להניח מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? הוק מי אפ של הורוניקס מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? Andrea Corr - 24 Hours ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? The Cranberries - Zombie מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? Absolut Garbage ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? Avril Lavigne - Under My Skin העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? You Thought Wrong - Kelly Clarkson Feat. Tamayra Gray העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Miss Independent - Kelly Clarkson העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Fences - Paramore העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Missing - Evanescence העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? Fall To Pieces - Avril Lavigne העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? זה בונוס של My December העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Paramore - Riot העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? Breakaway העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?The Open Door ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? אין לי כוח לבדוק באייטיונז אז אני אנחש שנוור אגן וסובר של קלי, מיסינג של אוונסנס,אונלי וון איי סליפ של הקורז ושיים און יו של אנדראה קור
.

ofirshai

New member
only when i sleep ../images/Emo99.gif

אבל לא ממש אהבתי את החומר החדש של אנדריאה...

Upgrade U

New member
לצערי אין לי כלום ../images/Emo10.gif

כי מרוב עצבים הרגתי על הMP3 שלי,ועכשיו אני מחכה לקנות אייפוד. אגב,אתה יכול להמליץ לי איזה אייפוד הכי טוב? כי אני לא ממש מבין בדברים האלה.
.

ofirshai

New member
2 אפשרויות...

אם לא חשוב לך מסך גדול ואפשרות לראות סרטים את כדי לך אייפוד נאנו של 8GB. אם חשוב לך גם סרטים, כדי לך לקנות אייפוד וידאו של 30GB. שאני השוותי מחירים ראיתי שבאיטרנט האייפוד וידאו יוצא זול מה8GB...

Upgrade U

New member
אז זהו שאני ממש לא מעוניין בסרטים,תמונות

וכל השיט הזה,העיקר שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה באיכות הכי טובה שיש. וגם גודל המסך לא משנה לי כ''כ. אז אתה אומר ללכת על האייפוד נאנו? ואיך ה30GB יצא יותר זול מה8GB? חחחחחחח וויזמיר

עונה

חברה: אפל דגם: נאנו כמה מקום? 2 ג'יגה איזה צבע? כסף עם כיסוי ירוק .. אז זה הפך לירוק
תמונה:אממ כמה עלה?150 דולר כמה זמן הוא כבר אצלך? עוד מעט שנה האם את/ה מרוצה ממנו? כן האם תחליף אותו בעתיד הקרוב? ברור אם כן, באיזה נגן? בא לי אייפוד וידאו כמה שירים יש לך על הנגן? 306 איזה אומנים יש על הנגן (יאללה לחפור אנשים...)? כל מה שבפלייליסט .. אלי ואייג'י, איימי וינהאוס, אנסטסיה, אשלי פרקר איינג'ל, בריטני, דניטי קיין, גירלז אלאוד, הילארי דאף, ג'ניפר לופז, קאט דה לונה, קליס, קלי קלארקסון, מאריה קארי, mya, ניקול שכר..שרינז...Scherzinger, פינק, PARMORE (אין לי מושג איך אומרים את השם שלהם) לאיזה אמן מספר השירים הגדול ביותר, וכמה? בריטניי כל האלבומים לאיזה אומן מספר השירים הקטן ביותר, וכמה? איימי ווינהאוס.. כולה שיר אחד פח מהו השיר הכי ישן (מבחינת שנת הוצאה)? השירים מהאלבום הראשון של בריטני מהו השיר הכי חדש (מבחינת שנת הוצאה)? אמממממממ יש מצב שהשיר הזה של ניקול בייבי לאב מהו השיר הראשון מבחינת הא-ב? (איי קנט גט נו) ומהו השיר האחרון מבחינת הא-ב? יור גירל מהו האלבום הראשון מבחינת הא-ב? דה ווי איי אם של אנה ג'ונסון [לא נראה לי שמישו מכיר אותה פה] ומהו האלבום האחרון מבחינת הא-ב? ...בייבי וואן מור טיים העבר באקראי בין השירים, איזה שיר יצא? קריי של הילארי העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? אנד דאן ווי קיס העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? טוקסיק העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? דיר מר פרסינדנט העבר באקראי בין השירים שוב, איזה שיר יצא? דיינג'רוס טו נואו העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר? 9 לייבס העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?קליס הייתה פה העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?הילארי דאף העבר באקראי בין השירים שוב, מתוך איזה אלבום יצא השיר?מ!סטאנדזטוד ולסיום, מהם חמשת השירים שהכי הושמעו אצלך (אם אין את האפשרות לבדוק, תנסו לנחש)? 1. דונט לט מי גט מי 2. יו נואו איי אם נו גוד 3.וואן שוט [דניטי קיין] 4. וואטאבר יו לייק 5. וואט'ס דר ריט דר

dor307

New member
אנה ג'ונסון זאת מי ששרה WE ARE?

אם היא זאת אז היא אחת היפות.

למעלה