הפעלה לילדים

mor mor

New member
הפעלה לילדים

חברה רוצה שאני אפעיל את הבת שלה וחברות בנות 10, לפעילות של יום הולדת בביתה, כ-12 בנות, מה אפשר לעשות

dona flor

New member
אולי עבודה עם...

חרוזים? איך את בתחום?
יש גם חנות שמוכרת אביזרים לגנים - גולן לגן- שם תימצאי המון קיטים של יצירה פשוטה על בסיס סול ובכלל הכנות של לוח מודעות עם כל מני הדבקות או ... כיוון אחר - ערב בנות ! איפור ,תסרוקות, וכל מני בכיוון... PIJAMA PARTY! תני כיוון ואז נעזור לך עם יצירות... בהצלחה!

א אוהל

New member
עוד הצעות

מסיבת בנות: שהבנות יקשטו קופסאות קטנות לתכשיטים או דברים אישיים אחרים עם הדבקות, תמונות, צביעה וכו´ הכנת סבונים (מסבונים קיימים) קעקועי חינה עיטור ציפורניים הכנת יומן/פנקס מנייר ממוחזר הכנת סיכות לשיער עם חרוזים/דאס

mor mor

New member
הפעלה לבנות בנות 10

אני צריכה להעסיק אותם במשך 3 שעות...... ואני צריכה שהחומרים לא יעלו הרבה............... אני חייבת עזרה... ולא בא לי להתעסק עם חרוזים....

av_i_va

New member
../images/Emo140.gif

לדעתי 3 שעות שזה המוןןןןןןןןן זמן. (אצלי מתקיימים חוגים של שעתיים אקדמאיות שזה שעה וחצי וכבר אין להן סבלנות לקראת הסוף). אני מציעה לעבוד בטכניקה עם תהליכים. למשל: הכנה של תמונה אישית לחדר. דיקטים - שאריות מכל נגריה, תמונות - מאתרי ילדים ברשת, עד שיממקמו את התמונה, ידביקו, ימרחו סטפ 1... חצי שעה לפחות (המתנה של שעה וייבוש בעזרת פן) שיעברו להפעלה חברתית, חזרה לסטפ 2... עוד כמה דקות (לא לשכוח שהמעבר מפעילות לפעילות מבזבז זמן) לקראת סוף המסיבה, פטינה, הדבקת זרקונים, קישוט בצבעי טוליפ, לכה... ויוצאים עם יצירה הביתה.

מוקסמתת

New member
רעיון...../images/Emo62.gif

עציץ עם ראש דשא... כל החומרים הנדרשים: עציצים קטנים, את יכולה לקנות מחרס במשתלות זה באמת לא עולה הרבה ובאותה הזדמנות שאת במשתלה תקני גם זרעי דשא גרבוני ניילון קטנים מכל מיני צבעים, ניתן למצוא בחנויות יצירה עיניים מפלסטיק בכל מיני גדלים. דלי עם קצת אדמה אופן ההכנה: שמים זרעי דשא בכל גרביון קטן כך שהזרעים יהיו למעלה ואח"כ מוסיפים מעט אדמה, קושרים את הגרביון. מעטרים את כלי החרס הקטן אפילו בצבעי גואש- לא יקר וניתן להסיר כתמים במים. מחדירים את הגרביון לתוך הכלי והרי לכם ראש דשא. לדעתי זה יחזיק אותם לפחות שעה וחצי.

למעלה