הפעלה לילדים

KarinDi

New member
הפעלה לילדים

יקירותי (ויקיריי?!!), אני צריכה את עזרתכן ברעיון להפעלה- אחי האהוב חוגג מסיבן (כמו ברית, רק בלי הברית) לבנו בכורו. באירוע יהיו כ-10 ילדים קטנים, בגילאי 2-6, בנים ובנות. יש לכן רעיונות מה לעשות איתם?! (ללא מפעיל חיצוני) זרקנו כמה רעיונות, אבל אני מרגישה שזה עדיין לא זה...

ldebbi

New member
כמה שאלות

1.עד כמה ההפעלה יכולה ללכלך? 2.עלות למשתתף? 3.אולי שכולם יכינו יחד מתנה לתינוק. 4.אם משהו לא מלכלך אולי שיפודי מרשמלו ,לעטוף בצלופן עם סרט ציבעוני 5.שעון חול צבעוני. 6.כרטיס ברכה גדול ומשותף של כל הילדים להורי הרך הנולד.

KarinDi

New member
תשובות!

לכלוך זה גבולי- בעיקרון זה נעשה במקום מושכר, ולכן אי אפשר להגזים. נראה לי גם שההורים לא יקבלו בהבנה הרס של בגדי אירוע חגיגיים... העלות היא כמובן עלינו ולא על המשתתפים, והיא לא מוגבלת, אך השאיפה היא לא להיסחף (אני מניחה שעד 20-30 ש"ח עוד יכול להיות סביר....) אני מתלבטת לגבי המתנות המשותפות- חשבתי על זה גם....האם הילדים לא יתבאסו!? שיפודי מרשמלו זה מגניב- לא מסוכן?! דורש השגחה צמודה של הורים או שמספיק מפעילה אחת/שתיים (או אחד/שניים כמובן) על 10 ילדים?! שעון חול- נראה לי מלכלך מדי לאירוע, אבל אשמח לשמוע איך עושים. נראה לי מגניב לפעילויות אחרות שאני מעבירה! תודה רבה!

ldebbi

New member
אז ככה

אם הפעילות היא לא למתנה אלא כל ילד יקח הבייתה את התוצר אפשר לארגן להם טישרטים וצבעים מתנפחים וכל אחד יקשט לו את החולצה ואולי כל ילד יצייר ויחתום שמו לילד אחר שעון חול -וואלה אני דפוקה זה לא מתאים אפשר למחזר -כעקרון עם 2 בקבוקי מיעדן קטנים ,הופכים פיה לפיה מדביקים ומקשטים,החול עם גירים צבעוניים שיפודי מרשמלו לילדים בני שנתיים ברור שלא.

KarinDi

New member
אהבתי את רעיון החולצות

מאוד.... ותודה על הרעיון של שעון חול, אני הולכת להשתמש בו בטיפולים!

דוריק30

New member
הפעלות במסיבה

יצירה: מסגרת לתמונה, מובייל מהטבע או מחרוזים וכדומה, עציץ- קופסאות גבינה מקושטות ומבוגר ישים אדמה ופרח, דפי צביעה, דפי עבודה- קו לקו, מצא את השונה וכו'. כמובן שזה מתאים ליותר גדולים פינת ג'ימבורי- מזרונים, כריות, בימבות, כדורים להביא תחפושות ואביזרים ולתת לילדים להתחפש ולעשות פוזות למצלמה. אח"כ אפשר לשלוח לכולם את התמונות. מה דעתך?

KarinDi

New member
רעיונות מעולים!

בעיקר אהבתי את פינת התחפושות...נשמע מגניב! הולכת לברר עם מקבלי ההחלטות...

KarinDi

New member
מעדכנת בדיעבד

בסופו של דבר היה ממש מוצלח- לפי הרעיונות שעלו פה, קניתי באחת מחנויות "מחסני הביגוד" למיניהן חולצות לבנות פשוטות במחיר של פחות מ-10 ש"ח לחולצה, הוספתי צבעי בד וצבעי נצנצים- זה היה להיט היסטרי. בנוסף קניתי שלטי עץ קטנים והמון המון צורות שונות מסול (מכוניות, חרקים, פרחים) וסרגל אותיות הבאנו מחצלת, חילקתי חולצות, פרסתי את החומרים והסתובבתי. ההורים ישבנו עם הילדים הקטנים יותר ובמשך יותר משעה כולם היו מרוצים ומרותקים. מצ"ב תמונה המון המון תודה!

למעלה