הפעלה ליום הולדת 5

hagit2000

New member
הפעלה ליום הולדת 5

שלום לכולם, בשבוע הבא אנחנו חוגגים יום הולדת 5 לשני עם כל החברות שלה מהגן. אנחנו מדברים על 17 בנות! אשמח לקבל מכם רעיונות (אפשר גם קישורים להודעות שפורסמו כאן בעבר) להפעלה. הייתי רוצה שהן יצאו עם משהו ביד. שהן יכינו משהו ויקחו הביתה. אז שזה לא יהיה משהו שצריך להתייבש יום שלם. ושזה לא יהיה משהו שקשה להפעיל כמות כזאת של בנות. דהיינו, שהן יצליחו להתמודד עם הרוב לבד. אני מחפשת משהו שמשלב מה שבנות בגיל הזה אוהבות - פיות, בובות, לבבות וכו'. אולי הכנת מגנטים, אולי משהו אחר לגמרי. אשמח לרעיונות

lorli

New member
אפשר להכין עוגיות מבצק סוכר

הנה כמה דוגמאות. ההכנה די פשוטה, צריך ללוש עם צבעי מאכל עד למרקם אחיד, לקרוץ צורות ולהשחיל על שיפוד הנה כמה דוגמאות ממפגש סוכריות שהיה אצלי

lorli

New member
ואפשר להכין סוכריות מבצק ולקשט

עם סוכר צבעוני, יש פרוייקט מצולם במאמרים תחת פרוייקט השבת שלי

lorli

New member
אפשר להכין מראש או לקנות מדבקות

חלון ולתת להם לצבוע בצבעי חלון יש פרוייקט מצולם במאמרים תחת פרוייקט השבת שלי

lorli

New member
ורעיון מתוק למגנטים גם הוא מהפינה

שלי. יש לנו במאמרים מקבץ של הפעלות ליום הולדת אז מציעה לך לחפש במאמרים ואם יש שאלות נוספות אשמח לענות יום הולדת שמח

hagit2000

New member
יש ריכוז לכל הפינות שלך באנשהו?

הקטע של המגנטים נראה לי נחמד. כל היצירה בבצק סוכר קצת פחות. ראשית אני לא רוצה משהו יותר מדי מלכלך, וחוץ מזה יש אצלנו הרבה הורים שהם נגד צבעי מאכל... אז איפה מוצאים דוגמאות למגנטים?

lorli

New member
כל הפרוייקטים מרוכזים

במאמרים (יש הפנייה בסרגל הכחול למעלה למאמרים) והפינה נמצאת בקטגוריה פרוייקט השבת של lorli.

hagit2000

New member
מדבקות לחלון...

זה מתאים לגיל 4-5? איך עובדים עם הצבעים המיוחדים האלה?

lorli

New member
את עושה את הקונטור לפני ורק נותנת

להם לצבוע. בסיום כל אחד מקבל את המדבקה שלו אבל כדאי לתת בצלחת חד פעמית כי לוקח קצת זמן לייבש ושבבית יוציאו. אפשר לתת לילדים קטנים בגלל שרק משחקים עם הצבעים ולא צריך לשמור על קווים. המלצתי לקנות את המוכנות כי אותן קל יותר להסיר גם אם יוצאים מהקווים.

פינות הפעלה

פינות הפעלה * פינת איפור *פינת קעקועים *פינת תכשיטים מממתקים *פינת קישוטי ציפורניים הילדים הגדולים יכולים להפעיל את הקטנים.

hagit2000

New member
אין ילדים גדולים

יש רק אותי, ואני לא יכולה לאפר, לקשט ציפרניים, לקעקע - הכל בו זמנית. בגלל זה אני מחפשת דברים שהבנות תוכלנה לעשות לבד עם עזרה קטנה ממני פה ושם.

אז מגנטים

ביום הולדת של חברים יצרנו מגנטים בצורת פרצופונים מרובעים . לקחתי קרטון ביצוע וחתכתי ריבועים מראש למטה חוררתי חור . הכנתי שני צבעי גועש בצלחות (אדום, צהוב) כל ילד צבע בעזרת ספוג את המשטח הצבקנו עיניים זזות אף אטב כמו של כביסה אבל קטן. ופה מחרוזים שערות או נוצה ולסיום חרזנו חרוזים על חוט וקשרנו לחור שיצרנו מראש בקרטון ביצוע. יצא מקסים והילדים מאוד אהבו. לא לשכוח מגנט מאחור ושם של הילד.

יום הולדת מתוק

פינות עבודה:1 קישוט צלחת פלסטיק בעזרת מדבקות וטושים(לורדים) ולכל ילד לרשום שם. 2 הכנת שיפוד ממתקים.3 ברכות מתוקות מפטי בר (מצירים על פתי בר בעזרת סירופ שוקולד לב פרח או סתם קווים מעל לפזר סוכריות צבעוניות ולנער לצלוחית. 4 פיסול כדורי שוקולד מכינים עיסה מראש וכל ילד מגלגל לו כדור מקשט עינים מסוכריות שער וקוקוס או נחשי גומי. את כל היצירות שמים בצלחת המקושטת והילד לוקח איתו הביתה.

למעלה