הפעלה ביום הולדת

שיר של 2

New member
הפעלה ביום הולדת

אני מתלבטת ולכן החלטתי לשאול את בעלות הניסיון חברה טובה שלי שנמצאת במשבר כלכלי הבטיחה לבנותיה מסיבת יום הולדת היא חושבת לערב את הגילאים (כתה א' וכתה ג') ובקשה ממני שאצור עמם בכדי לחסוך ההתלבטויות שלי : * לדעתי לא נכון לערב את הכתות האם אני טועה? * בגלל בעיה כלכלית צריכה פעילות בחומרים זולים... חשבתי לגדולים הכנת מחזיק מפתחות/לפלאפון/תליון שרשרת של חיות מחרוזים מתאים? מתאים גם לבנים שבהם? ברור לי שכתה א' לא מסוגלת לכך אז אשמח לרעיון זול ונחמד עבורם

timna29

New member
היי שיר של 2../images/Emo66.gif

לפי דעתי לכתה ג יהיה מאוד נחמד להכין מחזיק מפתחות /לפלאפון של חיות מחרוזים גם לבנים וגם לבנות . החומרים לכך לא ממש יקרים - חבילות חרוזים (ניתן לקנות בהרבה צבעים ב3 ש"ח בכפר השעשועים) , חוט ברזל בצבעים(אדום,כסף,כחול ונחושת [לא ראיתי עוד צבעים] - עולה כ 7 שקלים בכפר השעשועים , חרוזי מעיכה לסיום-סיום החיה(רצוי אך לא חובה ) - ניתן לקנות אריזה של 100 ב4 שקלים בכפר השעשועים ופלייר קטן ניתן לקנות בכפר השעשועים במחיר של 15 ש"ח (אם קונים חרוזי מעיכה ) אה וגם 10 מחזיקי מפתחות ניתן לקנות ב3 הפשוטים והטובים יותר עולים 5 ש"ח לכתה א ניתן להכין שרשראות וצמידים (השחלה של חרוזים) הכנת קופסאות/חמסות (מעץ שקונים בכפר השעשועים) ולצבוע בצבעי גואש (ולהדביק מדבקות של ברכת הבית שקונים בכל חנות יצירה או להשאיר בלי - התכוונתי לחמסות ) מקווה שעזרתי ... תמנע

ורדה 1

New member
לדעתי אפשר לערב את הגילאים החכמה היא לבחור יצירה שתהיה מספיק קלה גם לילדי כיתה א'. הבעיה היא כמות הילדים. האם היא מתכוונת שכל אחת מהבנות תזמין רק חלק מהחברים? אם כן, לא צריכה להיות בעיה. אם היא מתכוונת להזמין שתי כיתות שלמות, צריך לבחור יצירה קלה ומהירה. אני לא חושבת שעבודה עם חרוזים עונה על הקריטריון הזה. אני עשיתי חיפושית מחרוזים עם בנות גן חובה אבל הן היו 6 בנות בלבד. אני מנסה לחשוב מה כן יכול להתאים: צביעת יציקות גבס זו עבודה שמתאימה לכל גיל והילדים מאוד אוהבים אותה. היתרון גם שלא צריך להסביר כלום אלא פשוט לתת להם יציקות, צבעים, מכחולים וכו'. אפשר לבחור ביציקות קטנות ולהדביק מאחורה מגנטים ואז כל ילד יוכל להכין יותר מעבודה אחת. אפשר להכין לוח מודעות מקרטון. לכתוב על הקרטון "לוח מודעות", לעשות חריצים קטנים ולהכניס אליהם מהדקים משרדיים בשביל לחבר פתקים. כמובן שאחר-כך אפשר לקשט את הקרטון עם מגוון חומרים (כולל גם תמונות ממגזינים ישנים). מתי זה יהיה? אם זה לפני/בזמן סוכות, אפשר להכין קישוטים שונים לסוכה. אפשר שכל ילד יכין 6 "קווה קווה" מאוריגמי וידביק אותם אחד לשני בצורת קוביה. יוצא קישוט מדהים לסוכה! (אם זה מוצא חן בעינייך אני מוכנה להסביר קצת יותר מפורט). לא עולה לי כרגע עוד משהו למרות שאני בטוחה שיש המון אפשרויות. תחפשי קצת בפינות המיחזור ואני בטוחה שתמצאי המון רעיונות.

תשובה אם המצב הכלכלי לא קל ,למה חייבים לעשות יום הולדת לכל הכיתה . . . ? יש לי חברות שמצבן הכלכלי טוב ואינן מכינות לכל הכיתה ,אלא מזמינים רק 10 חברים או חברות הכי טובים . . . אם בכל זאת לכיתה שלימה ,לא ממליצה לערב אותם . . .זה קשה . . . לכיתה א רעיון יפה וזול - שעשיתי לבתי הבכורה עם הכיתה שלה בחוץ בחצר הבית ,גליונות גדולים של שניים לבנים שחוברו יחדיו ,ילד אחד שכב על הגיליון ,ילד שני צייר את קווי המתאר של הילד השוכב . . . וכך אחר כך התחלפו ביניהם וכל אחד אחר כך השלים פרטים כמו אף ועוד . . . ולקחו הביתה . . . . יש בפינת המחזור כל כך הרבה רעיונות נהדרים וזולים ולדעתי זה יעזור לה מאד . . . ומזל טוב לחברתך ולילדיה

למעלה