תחשבו על זה!
אנטי גלובלזיציה שמה לה למטרה לעזור למדינות נכשלות אם אזרחים נכשלים להפוך למדינות נאורות יותר ומפותחות יותר בדומה למדינות מערביות...למעשה מן מודל חיקוי. (אולי לא בדיוק המטרה המוצהרת אבל זה מה שמשתמע מכך אם אני טועה אני מתנצל מראש). כידוע לכם אזרח ממוצא במדינה מערבית צורך פי כמה מאזרח ממוצא במדינת עולם שלישי, המשאבים שאנו צורכים הם מוגבלים, מוגבלים מאוד אפילו ואם כל בני האדם יצרכו משאבים כמו אזרחים מערביים כדור הארץ פשוט יתמוטט (ממספר סיבות שאותן לא אפרט כרגע, ושלא נדבר על התמורות הכלכליות שיפגעו מכך עקב עליית ביקוש שגורמת לעליית מחירים ודילול משאבים), לפי התחזיות שלי אם כל בני האדם יצרכו ככה כמו במערב לאנושות יהיה מאוד קשה להתקיים והסדר הישן יתמוטט לו. מכאן האינטרסים שלנו בתור בני המערב אלא לשמור את מדינות העולם השלישי נכשלות , וכך אכן פועלות הממשלות של המערב לא חשבתם פעם למה אין התעניינות תקשורתית רחבה כל כך במה שקורה באפריקה?! הרי זה ברור זה מכוון מלמעלה, לא חשבתם פעם למה אין השקעה מסיבית של כספים באפריקה שתפתור את רוב המלחמות שם?! הרי זה ברור זה טוב מאוד למערב שהמדינות הנכשלות האלה ילחמו אחת בשנייה וימנעו אחת מהשנייה להתקדם כלכלית וכך להתחרות במערב ולהוות נזק לכלכלה אך מעל הכל! הן יצרכו יותר משאבים, משאבים מוגבלים יש לומר, וכך הסיפור חוזר על עצמו וכאימרה הידועה "שמשהו אחר מרוויח משהו אחר מפסיד" אבל לא בהכרח שמשהו אחר מפסיד משהו אחר מרוויח...-) *מדובר בתמצית הדברים * משאבים הכוונה לנפט, פחם,עצים וכו... * לא הבאתי מספרים כי אין בידי כרגע מספרים מדוייקים לפיכך אני יוצא מנק הנחה של הגיון בריא. *בקשר לפעילות האנטי גלובלזיציה, הרבה אני לא יודע עליה אבל את התמצית אני משער שאני יודע אם לא אני אשמח לקבל תיקונים הקשורים בנושא. * נכון שיש פה הרבה חוסר רגישות אבל רגישות מובילה לאובדן.