הפעילות שלכם

גולדי2002

New member
וכי למה?

סחה על הסיסמאות. אתה יכול להרחיב קצת או שזה רק מה שיש לך לאמר?

MoOsHoN16

New member
תחשבו על זה!

אנטי גלובלזיציה שמה לה למטרה לעזור למדינות נכשלות אם אזרחים נכשלים להפוך למדינות נאורות יותר ומפותחות יותר בדומה למדינות מערביות...למעשה מן מודל חיקוי. (אולי לא בדיוק המטרה המוצהרת אבל זה מה שמשתמע מכך אם אני טועה אני מתנצל מראש). כידוע לכם אזרח ממוצא במדינה מערבית צורך פי כמה מאזרח ממוצא במדינת עולם שלישי, המשאבים שאנו צורכים הם מוגבלים, מוגבלים מאוד אפילו ואם כל בני האדם יצרכו משאבים כמו אזרחים מערביים כדור הארץ פשוט יתמוטט (ממספר סיבות שאותן לא אפרט כרגע, ושלא נדבר על התמורות הכלכליות שיפגעו מכך עקב עליית ביקוש שגורמת לעליית מחירים ודילול משאבים), לפי התחזיות שלי אם כל בני האדם יצרכו ככה כמו במערב לאנושות יהיה מאוד קשה להתקיים והסדר הישן יתמוטט לו. מכאן האינטרסים שלנו בתור בני המערב אלא לשמור את מדינות העולם השלישי נכשלות , וכך אכן פועלות הממשלות של המערב לא חשבתם פעם למה אין התעניינות תקשורתית רחבה כל כך במה שקורה באפריקה?! הרי זה ברור זה מכוון מלמעלה, לא חשבתם פעם למה אין השקעה מסיבית של כספים באפריקה שתפתור את רוב המלחמות שם?! הרי זה ברור זה טוב מאוד למערב שהמדינות הנכשלות האלה ילחמו אחת בשנייה וימנעו אחת מהשנייה להתקדם כלכלית וכך להתחרות במערב ולהוות נזק לכלכלה אך מעל הכל! הן יצרכו יותר משאבים, משאבים מוגבלים יש לומר, וכך הסיפור חוזר על עצמו וכאימרה הידועה "שמשהו אחר מרוויח משהו אחר מפסיד" אבל לא בהכרח שמשהו אחר מפסיד משהו אחר מרוויח...-) *מדובר בתמצית הדברים * משאבים הכוונה לנפט, פחם,עצים וכו... * לא הבאתי מספרים כי אין בידי כרגע מספרים מדוייקים לפיכך אני יוצא מנק הנחה של הגיון בריא. *בקשר לפעילות האנטי גלובלזיציה, הרבה אני לא יודע עליה אבל את התמצית אני משער שאני יודע אם לא אני אשמח לקבל תיקונים הקשורים בנושא. * נכון שיש פה הרבה חוסר רגישות אבל רגישות מובילה לאובדן.

Wedwil

New member
אז אולי

במקום שכולם יצרכו כמו תושב מדינות המערב (בבזבזנות, עיוורון וטיפשות) כולנו נצרוך פחות. בסופו של יום אנחנו צורכים יותר דברים ממה שאנחנו צריכים וזה מה שמחזיק את השיטה קיימת.

MoOsHoN16

New member
אי אפשר...

תחשוב על זה ככה בן אדם מסויים רגיל להתרחץ בז´קוזי פתאום הוא יחליט שהוא רוצה להתרחץ בתוש?

shay or eli

New member
חס ושלום!

שינצלו את המדינות הנחשלות (נחשלות ולא נכשלות), שיעבידו ילדים, שימותו ברעב, רק שאני לא אצטרך להתרחץ בתוש!!!!!!!!! הרעיון שלך מזכיר לי טענה שעלתה בהקשר של פיצוץ אוכלוסין עתידי על כך שצריך להפסיק מתן תרופות למדינות העולם השלישי כדי לצמצם את אוכלוסיית העולם. "אין לנו מקום - תמותו!". הטענה שלך כי משאבי הטבע יגמרו אם גם מדינות העולם השלישי ייצרכו היא מופרכת: הצורך הוא אבי ההמצאות - כבר היום יש שיטות חקלאיות מספיק מתקדמות כדי לספק מזון לכל העולם, כבר מצאו תחליף לנפט (אמור לצאת בשנת 2004) ולהכל יש פיתרון. וגם לצרוך פחות לא יזיק לתושבי המערב, אבל זה כבר נושא אחר. והחדשות לא מדווחות על הצרות באפריקה כי זה לא מעניין אף אחד, כולם כבר התרגלו.

shay or eli

New member
זיהום

דווקא לפי הכתבה שהייתה ביומן תחליף הנפט שדיברתי עליו הוא מאוד לא מזהם. זאת גם המטרה שלשמה הוא נוצר, בית המשפט חייב חברה אחת לייצר מנוע לא מזהם. הפטנט שלו זה הפקת אנרגיה מתגובות כימיות של חומרים מסויימים לאחרים (אני לא מתמצא מאוד כפי שהבנתם) בלי שריפה ובלי זיהום. כמו מעבדה כימית קטנה בכל מכונית, כבר ציצמו את כל העסק לגודל של מנוע. נחכה שנתיים לראות מה יצא מזה.

zooey

New member
אתה מתעלם אבל מהאופי האנושי

מדינות העולם השלישי אוגרות יותר ויותר נשק ואם המצב ימשיך כך אין מנוס ממלחמה עולמית חדשה. כבר עכשיו סין צוברת כח רב ורוב אוכלוסייתה לעלום לא תוכל להשתוות מבחינת תנאי החיים לאוכלוסיה במדינות המערב. מה אם מדינות דרום מזרח אסיה? מדינות ערביות? הלוא אם לא תשפר את התנאים שמדינות המערב גרמו להן מלכתחילה לא תוכל הלחזיק את רוה אוכלוסית העולם מבלי שיתקוממו. צורת ראית הדברים הזו היא קרובה לנאציזם באיזשהוא אופן. אז הנה, שיקולים מסריים לא מענינים אותך אבל אולי שיקולי תועלת כן. או שתשפר את רמת חייך או שתושמד. יש שיטענו שמלחמה זה חלק מהתפתחות המין והיא עוזרת להקטנת האוכלוסיה ושרידת החזקים אך מכיוון שהמלחמה העולמית הבאה קרוב למדי תכחיד את כדור הארץ אני מוכן לוותר עלייה בחפץ לב.

MoOsHoN16

New member
אתה שוכח מדבר מרכזי אחד

השילטון של מדינות העולם השלישי כמעט רוב מוחלט מצורות השלטון במדינות אלו הם כמעט אבסולוטי לכן השלטון מחמש את עצמו בעיקר כדי להגן על עצמו ולא כדי לצאת למלחמה כוללת, לעיתים השלטון נלחם במדינה שנייה שיכולה להימשך הרבה שנים קרובות כדי להסיט את דעתו של העם מהאשם האמיתי במצבו. זה לא קרוב לנאציזם בכלל, בכל אופן אני לא רואה דמיון. מהתפוצצות אכלוסין אני דווקא לא דואג אני יותר דואג מניצול ייתר של משאבים שיביא עמו גם דילול משאבים וזיהום.

shay or eli

New member
השילטון במדינות דרום אמריקה לפי

הבנתי, הוא אינו דיקטטורי. למרות זאת מצבן הכלכלי הקשה של ארגנטינה, אורגוואי, קולומביה, בוליביה ועוד והיותן מעצמות בסחר שחור ידוע לכל. למה? כי למערב נוח לנצל את הארצות האלה ע"י שימוש בגלובליזציה, כמו שהוא עשה במשך כל תקופת הקולוניאליזם. למה נראה לכם שארצות הברית כל כך נבהלה מהמהפכות של צ´ה גווארה? הם עזרו למשטרים הקיימים והנוחים למערב להרוג את צ´ה (ואת זוגתו ההרה) ואף הורידו משטרים אשר התכוונו להיטיב עם העם בצורה לא סופר קפיטליסטית (גם לא קומוניסטיים). והכל תחת הכותרת היפה של "שיחרור תושבי דרופ אמריקה מהשילטון הרודני". האם היום לתושבי בוליביה יותר טוב מלתושבי קובה? אני בספק. לקובנים יש לפחות את הביטחון שיהיה להם מה לאכול (הממשלה מספקת), הבוליבינים צריכים לפנות לסחר שחור ופשע מאורגן כדי להביא לחם הבייתה. אני אמנם לא תומך קומוניזם נלהב (לפחות לא לפני המעבר לקפיטליזם ואז סוציאליזם שמארקס חזה), אבל לדעתי אם המהפכה הייתה ממשיכה מקובה לארגנטינה למשל הם לא היו נמצאים היום בכזאת חרפת רעב.

zooey

New member
שתהייה להם מטרה מספיק ברורה

הם יתאגדו. אותו הדבר קרה במזרח התיכון, באפריקה וגם בדרום אמריקה.

adva g

New member
../images/Emo6.gif אוי ואבוי!

הוא לא יתרחץ בג´קוזי יותר! זה בהחלט יהרוס את כדור הארץ...

monkilita

New member
באתיופיה

הממשלה במקום להשקיע כסף בפיתוח אדמות לחקלאות, בפיתוח מערך השקייה פשוט על מנת להזרים מים מנהר למרחק לא גדול במיוחד, משקיעה המון כסף במלחמה. (מידע ממישהו שהיה שם)

shay or eli

New member
צריך

קצת יותר תווים כדי להקפיץ מסתבר. .................................

shay or eli

New member
נו?!

..................................................................................................................................................................................................................

tookmy

New member
הקפצה

תלויה גם בגיל של המודעה הראשונה ממנה מתחיל השרשור, אם היא זקנה מ 72
היא לא תקפוץ

shadowlord

New member
אוייש, צודק!!!

פתאום אני מבין הכל... אתה פשוט גאון, איך אני לא חשבתי על זה... בזאת אני מודיע שאני פורש רשמית מפורום זה למען כדור הארץ וכלל האנושות!

למעלה