הפעולה שלי...

פרה גאה

New member
הפעולה שלי...

זוכרים שפעם אמרנו שכל פעם אחרי פעולה רושמיפ בפורום.. אבל קצת שכחנו מזה אז אני ארשום ותרשמו גם אתם אם בא לכם... אז בהתחלה שבאנו ללהקת שבט (ב3 וחצי) ראינו שהשבט מוצף! והתחלנו להעיף את המים מהשבט עם מגבים וכל הרגליים שלי נרטבו ואז הצורניקים הגיעו.. וכמובן עשו בלאגן ובערך ב4 ילדות מהקבוצה שלי באו עם אוכל! אז אכלתי ואחרי שניקינו את השבט התחלנו את הפעולה וזאת היתה פעולת קורס על איך להעביר משוב ולמה צריך משוב ולכן עשינו את כל הדברים השווים כמו משוב סנדביץ' ומשוב פונדו וגם בעל-פה ובכתב אז יצא לנו לאכול הרבה ובכלל היה כיף ואח"כ עשינו מלחמת שוקלד... וגם התחלנו לשחק כמה נמוך את יכול להגיע (אין לי כוח לרשום באנגלית) אבל הפסקנו אחרי אף.... אנחנו לא מופרעים כמו ראשוני כפר סבא(אוהבת אותכם חחח) גיליתי מה זה רכ"ס... ואז מדריך חוץ אחד הכין שוקולטה וזה היה ממש טעים אז זהו בה ביי

ואי תודה ../images/Emo108.gif

תרשמי עוד פעולות שלך אבל את יכולה נגיד יותר למקד, מה עשיתם, מתודות ושטויות כאלה? (פעם הבאה)
תודה

Nirvana Forever

New member
אז ככה...

עשו לנו פעולה קצרצרה עם להעביר מקל כשאנחנו במעגל כמה שיותר מהר ואז העברנו דפים איך היה מה לא עבד טוב, מה עבד טוב עם היה שיתוף פעולה ואז הסבירו לנו שיש סוגי משובים, בכתב ובע"פ, דיברנו מזה בעצם משוב... שיטות להעביר אותו ולמה הוא בעצם חשוב...

למעלה