צופיפניקית1
New member
הפעולה שלי...../images/Emo13.gif
אז היום הייתה לנו פעולת שיאים, מכירים? כל אחד עושה משהו שהוא שיא הגועל, שיא היופי, שיא הכוח, שיא החוכמה וכאלו... נניח שיא הכוח - לנצח את כולם בהורדות ידיים, שיא החוכמה - ליפתור איזה חידה - וכל אלוף מקבל מדליה וסוכרייה
אז באו לי גם לקבוצה השנייה קצת חניכים
אז עשינו ביחד והיה סבבה וכיף עד שפיתאום המדריכה השנייה החליטה לקחת אותם לשיחה ואז היה איזה חצי שעה סתם...
אבל מה שהיה היה סבבה, למשל: אלוף הזיכרון - ילד שזכר איזה 30 שמות שאמרתי לו, אלוף הבלונים - ילד ניפח ממסטיק אחד בלון ע--נ--ק, ואלוף הגרעפסים - יותר מ20 גרעפסים ברצף! אח"כ כמו תמיד - ליווים בגשם, וישיבת שכב"ג, שהייתה ממש כיפית היום!!! בהתחלה שיחקנו בחוץ מישחקים מחחממים, ואז ניכנסנו לאולם ולכל אחד היה כיתה וכוס תה עם שם ועוגיות...
ואז הייתה פעולת שיכבה שווה, על שירים ותוכניות טלויזיה... ביכלל, לאחרונה הפעולות שלנו ממש כיפיות ומושקעות
! וגם התחלתי קצת לאהוב את המדריכה
ומשהו הרי חייב להרוס
- לפני היום פעילות היה לנו יום עבודה - כי אתמול לא יכולנו לעבוד ביגלל הגשם, ומלא אנשים הבריזו! זה היה כ"כ לא פייר! אנחנו עובדים מ2 שיהיה להם כיף ונוח להעביר פעולה והם באים לי ב4! אוף, אני לא רוצה לסיים במשהו רע (עיקרון הסנדוויץ´...
) אז... נימצא משהו טוב...
מצאתי! מחר יש לי טיול של"ח..! אין בי"ס!!! אין שעתים חשבון ושעתיים לשון
...!!! נועה.
אז היום הייתה לנו פעולת שיאים, מכירים? כל אחד עושה משהו שהוא שיא הגועל, שיא היופי, שיא הכוח, שיא החוכמה וכאלו... נניח שיא הכוח - לנצח את כולם בהורדות ידיים, שיא החוכמה - ליפתור איזה חידה - וכל אלוף מקבל מדליה וסוכרייה