הפעולה שלי.

Alexis14

New member
הפעולה שלי.../images/Emo113.gif

היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף בפעולה, למרות שהייתה פעולת גדוד- דבר שאני לא כל כך אוהבת...
היה מפקד שבטי, כרגיל... היינו 18 חניכים בערך בגדוד שלי. 18 חניכים. בגדוד השני היו איזה 8... הפעולת גדוד הייתה רק לגדוד שלי. התחלקנו לשתי קבוצות (כל אחת עם תשעה ילדים בערך), הקבוצה שלי עם המדריכה הכלה שלי ועוד מדריך ממש נחמד, והקבוצה השנייה עם מדריכה אחרת. היו תחנות, שאותם הפעילו חמשושים.
תחנה ראשונה- השקייה. יש ג´ריקן מלא במים, שקשורים אליו 4 חבלים. יש גם ריבוע מחבלים, שאליו אסור להכנס. רק מישהו אחד נכנס פנימה, ושוכב שם. אנשים מחזיקים בחבלים וצריכים ´להשקות´ אותו. היה ממש ממש כיף... שתי הילדות+ שני המדריכים שהשתתפו בזה יצאו ספוגים לגמרי...
תחנה שניה- אין לי שם... יש מבנה בצורת A- \/ -\--/- \ / ומישהו עומד במרכז של הA, ויש חבלים שמתוחים, וצריך ´להוליך´ אותו.
תחנה שלישית- העברה. יש מלא מלא ריבועים עשויים מחבלים, וצריך לעבור דרכם. אסור לעבור דרך אותו ריבוע פעמיים. הרב עברו בריבועים שלמטה, ואותי, את חברה שלי ואת המדריך (
) העברנו דרך הריבועים העליוניים.
אח"כ שיחקנו גולם במעגל, מאפיה ו´תן שם...´ והיה משעשע... ואז... הראשג"דים, מדריך אחד וחמשושים בנו לנו בהפתעה כתובת אש
רק בטעות... היה רוח
והאש שרפה את החבל שהחזיק את הסנדות...
ואז במקום ´גליל´ היה כתוב ´קליל´ ואז ´יליל´ ואז פשוט ´יל´... ואז שתינו תה
שתיתי 3 כוסות...
ועשינו מלאאאאאאא מורל.... "גדוד גליל עולה... גליל עולה... גליל עולה... באש!" ואז הלכתי הבייתה עם חברה שלי ואיזה אתיופי בא ומתחיל לנשק אותנו...
וזהו... הגעתי הבייתה... ואני פה! איך לכם היה?

Alexis14

New member
אופס...../images/Emo113.gif

תחנה שנייה- המבנה: ***\/ **\--/ *\****/ לא להתייחס לכוכביות

Alexis14

New member
עוד משו.../images/Emo113.gif

לפני התחנות, אז שיחקנו ´הבאבונים באים´, תופסת זוגות וקפצנו כזה מעל אש... כמו ביום דרגה של כיתה ו´...

royi00

New member
אני שמח שהיה לך כייייייף...

לצערי היום לא הייתי בפעולה...הייתי באילת....אמרו לי שהיתה אחלה פעולה..

גמאני לא הייתי בפעולה...

יותר נכון, היה לנו מין טיולון כזה בואדי שליד השבט ובסוף היה טקס שקיבלנו עניבות אבל לא הרשו לי ללכת.. יש לי מחר מבחן.... באסה הפסדתי מלאאאאאא פעולות!! גררר אמא שלי מעצבנת! היא חושבת שאני יכולה לשבת וללמוד כל היום ואההם... אני לא!!! אוקיי סורי על ההודעה הזאתי אני עצבנית ביותר ואההם.. אני מוציאה את זה כאן!

ל A הזה קוראים דורגל...

ואני אנקד - דוּרְגַל. תישאלי למה? כי זה מיבנה בעל שתי רגליים... דוּ-רֶגֶל, וביגלל קושי בהגייה זה הפך לדוּרְגַל. איזה גאון אני...? וניראה שהייתה לכם אחלה פעולה... משקיעים המדריכים שלכם..! ולי הייתה פעולה אתמול, כמו שכבר כתבתי... היום הלכתי לפעולה של הסיירת צופיות והיה סבבה... למדנו בלוק נהגים, וחבל תלייה, וקשר הצלה, וכל מיני מעגנים ופלטה אוקיאנית!! איזה שווה זה...!!! ביכלל הראש סיירת, הוא כזה גאון!!! יוהו... הוא יודע הכל, פשוט הכל! אתם רואים אותו מעביר חבל מצד לצד לצד מקווצץ, קושר והופ! פיתאום יוצא לו מיזה איזה ראש תורכי, או פלטה אוקיאנית, מדהים! ואין שום דבר שהוא לא יודע... והוא לא מסביר רק איך עושים את זה, אלא גם על "תולדות הקשר", למה המציאו אותו, מי המציא אותו, איך ולמה...
ו"אני הכיטובה בהנהגה" תרגעי... זה בסדר...
גם ההורים שלי התחילו עכשיו לעמוד לי על הראש, כאילו אני בכיתה ד´... את לא הולכת לצופים ליפני שאת מראה לנו שיעורים.. מה???? הישתגעתם????? אני ילדה גדולה...! אבל אין... אני מה זה לא משקיעה בלימודים ביגלל הצופים ונימאס להם...
נועה.

Alexis14

New member
כאילו דוריגל?../images/Emo113.gif

והמדריכים שלנו באמת משקיעים... כשעשינו מורל חצי שעה עשינו מורל לקבוצה שלנו (היינו חצי מהגדוד...) ואז התחלנו לשיר למדריכה שלנו ´ויסלר הגברת... וויסלר הגברת... וויסלר השווה!´ והיא מזה אהבה אותנו... L
L

למעלה