הפעולה שלי.../images/Emo113.gif
היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף בפעולה, למרות שהייתה פעולת גדוד- דבר שאני לא כל כך אוהבת...
היה מפקד שבטי, כרגיל... היינו 18 חניכים בערך בגדוד שלי. 18 חניכים. בגדוד השני היו איזה 8... הפעולת גדוד הייתה רק לגדוד שלי. התחלקנו לשתי קבוצות (כל אחת עם תשעה ילדים בערך), הקבוצה שלי עם המדריכה הכלה שלי ועוד מדריך ממש נחמד, והקבוצה השנייה עם מדריכה אחרת. היו תחנות, שאותם הפעילו חמשושים.
תחנה ראשונה- השקייה. יש ג´ריקן מלא במים, שקשורים אליו 4 חבלים. יש גם ריבוע מחבלים, שאליו אסור להכנס. רק מישהו אחד נכנס פנימה, ושוכב שם. אנשים מחזיקים בחבלים וצריכים ´להשקות´ אותו. היה ממש ממש כיף... שתי הילדות+ שני המדריכים שהשתתפו בזה יצאו ספוגים לגמרי...
תחנה שניה- אין לי שם... יש מבנה בצורת A- \/ -\--/- \ / ומישהו עומד במרכז של הA, ויש חבלים שמתוחים, וצריך ´להוליך´ אותו.
תחנה שלישית- העברה. יש מלא מלא ריבועים עשויים מחבלים, וצריך לעבור דרכם. אסור לעבור דרך אותו ריבוע פעמיים. הרב עברו בריבועים שלמטה, ואותי, את חברה שלי ואת המדריך (
) העברנו דרך הריבועים העליוניים.
אח"כ שיחקנו גולם במעגל, מאפיה ו´תן שם...´ והיה משעשע... ואז... הראשג"דים, מדריך אחד וחמשושים בנו לנו בהפתעה כתובת אש
רק בטעות... היה רוח
והאש שרפה את החבל שהחזיק את הסנדות...
ואז במקום ´גליל´ היה כתוב ´קליל´ ואז ´יליל´ ואז פשוט ´יל´... ואז שתינו תה
שתיתי 3 כוסות...
ועשינו מלאאאאאאא מורל.... "גדוד גליל עולה... גליל עולה... גליל עולה... באש!" ואז הלכתי הבייתה עם חברה שלי ואיזה אתיופי בא ומתחיל לנשק אותנו...
וזהו... הגעתי הבייתה... ואני פה! איך לכם היה?
היה ממש ממש ממש ממש ממש כיף בפעולה, למרות שהייתה פעולת גדוד- דבר שאני לא כל כך אוהבת...