הפסקת שמוש בסרוקסט??

.אחת

New member
תלוי איך מפסיקים. אם מפסיקים בפיקוח

רפואי, בהדרגה, לא קורה כלום, אין תופעות לוואי חוץ מזה שההשפעה של התרופה מפסיקה. אם מפסיקים בבת אחת באופן שגוי ,בלי פיקוח רפואי, ללא הדרגה, זוכים לאוסף תופעות לוואי שיכולות בהחלט לגרום להרעה מהותית במצב בכל מיני דרכים.

לאב

New member
בהמשך למה שכתבה אחת

אני פעם עשיתי הפסקות לששי שבת בסרוקסט, והתוצאה היתה הרגשת סחרחור רצינית, עד כדי קושי בתפקוד לכן אם הכוונה היא ללכת להפסקה מוחלטת רצוי לעשות את זה בהתיעצות עם הרופא ובהדרגה לפני שבוע החליפו לי תרופה מסרוקסט לרסיטל, ובמעבר הזה לא היו בכלל תופעות לווי

סחרחורות נוראיות

קשה לי לשתף אותכם מה עבר עלי הששי-שבת,לא לקחתי את הסרוקסט ששי ושבת,אתם לא מתארים לעצמכם את המרגש?סחרחורות במוח,גלים חשמלים בראש,איבוד השיווי משקל,זימזומים באוזניים,קולות משונים של טיפטוף,חוסר יכולת להרדם,היה סיוט!!!!

sharonlk

New member
למה להפסיק תרופה ככה סתם? שרון

שמתי לב שיש כאן נטיה להתייחס לכדורים כאילו הם שדים זדוניים ורעים, ובכלל, שמתי לב שיש כאן אנשים עם חוסר משמעת כדורים. אם אלה היו כדורים שמיועדים לכליות או לסכרת, הייתם חושבים להפסיק סתם ככה פתאום? לא, נכון? אז למה חוסר המשמעת המזעזע הזה בכל מה שקשור לכדורים? מה זה "לא לקחתי סירוקסט שישי שבת". לא מקובל עליי. למה? מה זה? אנשים ,משמעת כדורים היא עניין חשוב מאוד, אל תקלו בזה ראש, מדובר בחיים שלכם! שרון

סחרחורות נוראיות

קשה לי לשתף אותכם מה עבר עלי הששי-שבת,לא לקחתי את הסרוקסט ששי ושבת,אתם לא מתארים לעצמכם את המרגש?סחרחורות במוח,גלים חשמלים בראש,איבוד השיווי משקל,זימזומים באוזניים,קולות משונים של טיפטוף,חוסר יכולת להרדם,היה סיוט!!!!

לאב

New member
מוכר בחלקו

כשהפסקתי את הסרוקסט הרגשתי ממש רע. למה אתה בכלל מפסיק לקחת את זה ואם אתה כבר מפסיק, כדאי לעשות את זה מאד מאד בהדרגה

sd256

New member
סרוקסטוש

הסררוקסט בכלל עזר לך? כמה לקחת ממנו?

sharonlk

New member
סרוקסט הוא כדור טוב-שרון

למה להפסיק? הטיפול לא עוזר? סירוקסט הוא כדור מצויין שעוזר לי מאוד, צריך לתת לו צ´אנס. חבל. ובכלל, לא כדאי להפסיק תרופות. הן עוזרות, הן כמו קביים. שרון

למעלה