הפסקת שאיבות

michal1010

New member
הפסקת שאיבות

שלום אסתר אני שואבת חלב כבר 7 חד' באופן מלא והנקתי את הבונבון עד גיל 3 חד' (ואח"כ הפסקתי עקב חוסר הצלחה) אני כבר תשושה מאד מכל השאיבות האלו ובנוסף כבר חזרתי לעבוד (אני גם שואבת בעבודה). עם כל הצער שבעניין,אני מרגישה שאין לי כוחות פיזיים ונפשיים ללהמשיך בכך. אשמח אם תוכלי לייעץ לי כיצד להפסיק לגמרי עם ייצור החלב בזמן קצר תודה מראש, מיכל

שאיבות למיכל

אז ככה גם לי יש בונבון בבית בגיל כמעט שמונה חודשים מבינה אותך בנוגע לשאיבות זה משהוא שמתיש במיוחד אבל... אצלנו למשל לאט לאט הורדנו את כמויות השאיבה לטובת אוכל מוצק בעבר היה שותה 3 חלב אצל המטפלת לאט לאט הורדנו ל2 מנות חלב והיום מנת חלב אחת אצל המטפלת ועוד 2 ארוחות מוצקים ובבית הנקה בלבד אז אולי זה יוסיף לך כוחות פיזיים ונשפשיים, תני עוד פוש אחד קטן לטובת השאיבות. חבל להפסיק את ייצור החלב כי בבית אין יותר נח ונעים מלהניק זו דרך מצוינת להרדים את התינוק ובכלל תחשבי על זה בא לך להפסיק לתת לו להיתפנק עלייך, לראות אותו מבסוט שאת מחזיקה אותו בשביל שינוק סתם חומר למחשבה, פשוט חבל שתפסיקי את ייצור החלבף אוטוטו הוא במקום חלב יאכל אוכל מוצק ויהנה מהחלב רק שאתם ביחד וככה תוכלי ממש פחות לשאוב אז הכי חשוב שיהיה בהצלחה ותיהיה שלמה בכל מה שתחליטי

ציפיק2

New member
את מדהימה ואיך לצמצם

בגיל 10 חדשים ואת שואבת מלא כל הכבוד לפי מה שקראתי בפורום pumpmoms באנגלית מציעים שם 2 דברים 1. לקצר את משך השאיבה, אם שאבת 15 דקות, או עד ריקון השד אז לשאוב 7 דקות ולהשאיר חלב 2. לאט לאט לפתוח מררוחים בין השאיבות אם היה 3 שעות אז 4 וכו, 3. בדיוק כמו הנקה אי אפשר להפסיק מהר בגלל עניני דלקות וגודש תהיי מאוד קשובה לגוף שלך שלא יווצר אצלך דלקות וכו, אם יהיה גודש תשאבי מעט להקלה . הייתה 1 שאמרה שהיא הורידה שאיבה 1 בשבוע יש גם דברים שמציעים לשתות כמו תה מרווה או משהוא כזה אם את רוצה תתחילי לקחת גלולות רגילות זה יפגע רציני בחלב לדעתי, אם תצמצמי את רוב השאיבות תעשי הארכת מצב כאששר נשאר לך רק שאיבה בבוקר ובערב אולי 2 אלה יספיקו להרבה חלב לתינוקת וגם פחות יתישו אותך כמה פעמים ביום את שואבת ובאיזה כמויות?

למעלה