הפסקת עישון

הפסקת עישון

כמה מאיתנו מנסים להפסיק לעשן ונכשלים בניסיון, אני עישנתי כמעט 20 שנה, בשנים האחרונות מצבי הבריאותי התדרדר בזכות הסיגריות ובשנה האחרונה זה היה השיא הגעתי למצב שהייתי צריכה כל יום לעשות אנילציה משאפים ומה לא, בעבר ניסיתי להפסיק וזה לא הצליח ואז שמעתי על כדורי זייבן(מקווה שכתבתי נכון) ניגשתי למומחה לריאות והוא המליץ בחום על הכדורים, אני חייבת לציין שביום השני שלקחתי את הכדור כבר הרגשתי טעם מאוד רע של הסיגריות, עם הכדורים מעשנים ולאט לאט מפסיקים הכדורים דוחים את העישון לאחר 5 ימים בדיוק מתחילת לקיחת הכדורים הפסקתי לעשן והפסקתי גם את הכדורים, אני כבר 8 חודשים לא מעשנת הריאות נקיות, ישנה טוב בלילה, לא משתעלת ולא משתמשת באנילציה, הרגשה נפלאה כזאת שנים לא חוויתי, שמעתי על עוד אנשים שהפסיקו לעשן בזכות הכדורים, אני מתארת לעצמי שהרבה שמעו על הכדורים ולא חידשתי כלום, אבל מספיק שאדם אחד פה לא שמע וינסה להפסיק לעשן אז את שלי עשיתי.

תראי

אני עכשיו עם סיגריה ביד . אחרי נסיונות כושלים ללא הצלחה וסתם ככה כי לא בא לי! אבל שיבוא לי להפסיק תאמיני לי גם בלי כדורים

אוהההו אתה יודע כמה ניסיונות כושלים

היו לי הפסקתי לספור, רק שאני הגעתי למצב בריאותי מאוד לא טוב והכדורים עשו את שלהם אז כך שלא משנה לי אם הפסקתי עם כדורים או בלי כדורים העיקר הפסקתי לעשן והרווחתי את חיי, והכי חשוב הבן שלי נושם אויר נקי.

s h o o s h a

New member
"וסתם ככה כי לא בא לי!"

למעשה, זו הסיבה האמיתית שבגינה לא מפסיקים לעשן. כמי ש'גמולה' כבר אוטוטו 3 שנים, יכולה לומר שעד שלא החלטתי שדי, לא יכולתי להפסיק. ובערב אחד פשוט אמרתי "די" וכאמור, 3 שנים חלפו מאז. ויש כמובן את הפָן הרפואי. כשאומרים לך - או החיים או הסיגריה. באשר להשמנה- מניסיון- להחליף את הלעיסה של מזון בלעיסה נמרצת של מסטיקים. רצוי כאלו שגם מנקים את הטעם הפיכסי והתחושות הנילוות. ואיך אמרה קודמתי, גם אם ה'מחיר' הוא בהעלאת כמה ק"ג נוספים, לעולם אין המחיר הזה יקר מידי לעומת מחירים אחרים שאנו עלולים לשלם. לכל המפסיקים ולאלו שמתעתדים להפסיק - בהצלחה

את באת לי בזמן

בדיוק אתמול חשבתי שאם אני מפסיקה לעשן, אני מבזבזת רק עלי 400 שקלים בחודש מפנקת אותי בטירוף. הפחד היחיד שלי הוא הריצה למקרר והעלייה במשקל - איך מתגברים על זה

היי מונה

תחשבי כמה דברים את מרוויחה בהפסקת העישון קודם הבריאות, כסף, נושמת אוויר נקי, אין שיעול אין חירחורים, ריאות נקיות חיים חדשים ועוד. לגבי השמנה יש כמה אפשרויות שאני אימצתי אני עושה הליכה כל יום, מכניסה לבית חטיפים לא משמינים כגון: פירות ירקות, בייגלה, פופ קורן מסטיקים (פתרון מושלם) בקיץ ארטיק קרח אני משתדלת שלמזון לא יהיו הרבה קלוריות והכל במינון. גם אם תשמיני זה עדיין שווה את זה לרדת במשקל תמיד אפשר. אז יקירתי אם תחליטי להפסיק שיהיה לך בהצלחה

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif כשקראתי את ההודעה שלך

הדבר הראשון שעלה לי לראש היה משהו שראיתי לפני כ-10 שנים: דף של A4 מוצמד למקרר של האמא (החד הורית ד"א !) של הילדה לה עשיתי בייביסיטר, ועליו כתוב בטוש שחור ובגדול: לא לאכול אחרי 8 בערב
. אני מאמינה שעם כח הרצון הכל אפשרי. בהצלחה
BAV.

a44

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

חושבת שצריך הרבה כוחות להפסיק לעשן. אני מעולם לא עשנתי וגם לא ניסיתי, כך שאיני יודעת מה ההרגשה. אבל יודעת שקשה להפסיק, ושולחת לך זר פרחים מפה...

תודה מקסימונת../images/Emo24.gif

אוהוו כמה כוחות צריך, את יודעת אני עדיין לא מעכלת שהפסקתי לעשן סיגריות זה היה אחד הדברים הכי אהובים עלי אבל הבריאותתתתתתתתת הכי חשובה. חוץ מזה הבן שלי היה מאוד מתוסכל מהסיגריות גם בו הם פגעו, הוא היה משתעל ובגלל שהייתי מכורה לא ראיתי ולא שמעתי את השיעול, אני כל כך כועסת על עצמי, עכשיו תודה לאל הוא נושם אוויר נקי.

למעלה