הפסקת עישון

nano3

New member
הפסקת עישון../images/Emo120.gif

אני מעשן כ30 שנה בממוצע כ16 סיגריות ביום. במהלך תקופת העישון הזאת ניסתי להפסיק לפחות 4 פעמים למרבה הפלא בשבועות הראשונים אני מדבר על שבועיים ואפילו שלש לא היה לי קשה דווקה .הקושי החל לאחר כשלשה חודשים ואז היתי נשבר.זה קצת לא הגיוני כי אני שומע מהמון אנשים שרוצים להפסיק או היפסיקו שהשבועיים הראשונים הם הקשים בעבורם.אז בבקשה תנו איזועצה.|מלאך

זה קורה הרבה

שבמהלך החצי שנה הראשונה- נשברים.הענין הוא להכיר בזה ולזכור לשם מה אתה הפסקת לעשן. בהצלחה!

blohin

New member
העינין כאן הוא שאתה מגיע לנקודת זמן

שבה הריקנות מישתלטת עליך ואתה אומר לעצמך, נו אז הפסקתי לעשן,אז מה קרה? הנקודה היא שכשאתה מפסיק לעשן אתה משנה למעשה הרבה מהאופן שבו אתה מתנהג מהאופן שבו אתה תופס את עצמך , בעיני עצמך ובעיני אחרים. למשל אני יכול להעיד על עצמי שלמשל הפסקתי כמעט לחלוטין לשלב רגל על רגל ואני מוצא שהסיבה לכך היא שאני משייך את זה למקומות שבהם עישנתי, כלומר, שפת גוף של מעשן. לכן ניראה לי שהשלב השני בהפסקת העישון הוא לשלב משהו משמעותי אחר בחייך, למשל יוגה,ריצה, שחייה או כל היתמכרות בריאה אחרת. אני אומר היתמכרות כי בסופו של דבר אין אדם שלא מכור למשהו השאלה למה. אז ההמלצה שלי אליך היא שתחשוב על משהו שיוכל למלא את זמני הריקנות שבך. בהצלחה.

למעלה