הפסקת סקס-עם-האקס

passioneta

New member
הפסקת סקס-עם-האקס

היום החלטתי שזהו- זו הפעם האחרונה. אבל אני צריכה את עזרתכם - אם אעשה את זה שוב, עליכם לנזוף בי ןלרדת עלי באופן תקיף ביותר! תודה מראש,

מיד לפינה ... וברצינות עכשיו

אני חושבת שסקס עם האקס לגיטמי שיהיה , ובטח שיהי גם מעולה אבל באיזשהוא מקום זה משאיר אתכם על אותו "תדר" של הזוגיות אין תקופת "אבל" אין סגירת קצוות עצם העובדה שאתם ממשיכים להפגש ולשכב רק מחזק כביכול את הביחד לאותם רגעים צבחינה רגשית אין closer ... הכל פתוח זה כאילו ולא נפרדתם אף פעם חבל .. את תמצאי את עצמך תקועה בזה וחבל... נכון יודעת מנסיון זה כואב להפרד וקשה עד אין קץ ורוצים לדחות את הקץ ולהגיד "עוד מעט אני היה חזקה ואני אפסיק" לדעתי זה בזבוז זמן זה מפח נפש את לא באמת משחחרת אותו ..ואותךֱֱ!! הסקס הזה משאיר אתכם "באויר" בתדרשל "ביחד" זה כאילו אף פעם לא נגמר

passioneta

New member
הנזיפות - רק אם אעשה את זה שוב

אני יודעת שזה לא טוב (הייתי עצובה בגלל העבודה החדשה והזדקקתי לכתף לבכות עליה) ולכן אני מפסיקה כל קשר איתו. אבל חשבתי שאם תהיו קבוצת הבקרה שלי אהיה יותר ממושמעת...

תשוקית

New member
אנחנו איתך!!

מנסיון זה מאוד קשה ונכון כשיש דברים אחרים שלא בסדר רצים להשען על הבחור...שמן הסתם הסקס איתו כנראה היה אחד הדברם הכי טובים אצלו..חחח אבל זה באמת לא פתרון לטווח הארוך זה משהו מיידי שעוזר לך לרגע ומקש ליותר...אז תהיי חזקה...BEEN THERE DONE THAT ....!!

ק י ק ה

New member
אוףףף די כבר עם האקס../images/Emo70.gif

לא מקדם אותך לא נותן לך כלום תמצאי אקס חדש

magenta73

New member
אין בעיה...

מותר לנזוף.... יש לגיטימציה? אני שם. בכל מקרה מקווה שלא נצטרך לנזוף כי את פשוט באמת לא תעשי את זה יותר...

עוד פעם 1 ואני קורה לפינוקיו...

או שעדיף במקרה הזה את סבא ג'פיטו...
ג'פטו זה לא לחם?

למעלה