הפסקת מסחר - דחוף!!!

מצב
הנושא נעול.

nirshats

New member
הפסקת מסחר - דחוף!!!

הפסקת מסחר - דחוף!!!
יש היום הפסקת מסחר באופציה של שטראוס בגלל שינויים במחיר המימוש. המניה מזנקת!!! אני מושקע חזק באופציה ושמתי היום לימיט מכירה 5% מעל השוק. הבעיה היא שעכשיו אני צופה עליה של הרבה יותר , ולא יכול לבטל את הפקודה כי יש הפסקת מסחר עד שיעודכן מחיר המימוש לנומינלי. השאלה היא איך ואיפה אני יודע מתי המסחר מתחדש , לפני שהוא מתחדש כדי להפסיק לבטל את ההוראה

nirshats

New member
ווי ירדה לי אבן מהלב..

הפסקת מסחר - דחוף!!!
יש היום הפסקת מסחר באופציה של שטראוס בגלל שינויים במחיר המימוש. המניה מזנקת!!! אני מושקע חזק באופציה ושמתי היום לימיט מכירה 5% מעל השוק. הבעיה היא שעכשיו אני צופה עליה של הרבה יותר , ולא יכול לבטל את הפקודה כי יש הפסקת מסחר עד שיעודכן מחיר המימוש לנומינלי. השאלה היא איך ואיפה אני יודע מתי המסחר מתחדש , לפני שהוא מתחדש כדי להפסיק לבטל את ההוראה
ווי ירדה לי אבן מהלב..
המסחר מתחדש... היכונו להמראה!!!

fox in socks

New member
על שום מה ולמה ההפסקה?

הפסקת מסחר - דחוף!!!
על שום מה ולמה ההפסקה?

nirshats

New member
מתכוננים להנפקה בלונדון...

על שום מה ולמה ההפסקה?
מתכוננים להנפקה בלונדון...
ולכן צריך לעדכן את מחיר המימוש של האופציה כך שלא יהיה צמוד למדד. העניין עוד לא נסגר אבל נראה שזה יהיה לטובת מחזיקי האופציות

מצב
הנושא נעול.
למעלה